tiistai 14. toukokuuta 2013

LDMM: Silly Love Songs



Minun piti kirjoittaa kokemuksistani erään A-vitamiinivoiteen parissa, mutta en ole millään ehtinyt. Parempaa ajankohtaa odotellessa laitan eetteriin parit meikkikuvat, nyt kun olen taas innostunut niistä. Tänään aiheena henkilökohtainen teemabiisini. Muistattehan vielä Ally McBeal -sarjan John Cagen eli tuttavallisemmin Pullan? Ja käsitteen theme song? Tuossa vuosituhannen vaihteen hittisarjassa tunnelman nostattajana ja itsetunnon kohottajana lauleskeli useimmiten Barry White, omassa päänsisäisessä radiossani tunnaria soittaa itseoikeutetusti Paul McCartney (ja Wings).

Tämä lempparibiisini on mukana ensi torstaina leffateattereissa näytettävällä restauroidulla ja remasteroidulla konserttifilmillä, jota meikätyttö matkustaa katsomaan naapuripaikkakunnalle asti (Suomessa on yli 20 näytöstä, yksikään niistä ei Helsingissä, hmph). Elokuva tulee myöhemmin myös DVD-levitykseen, mutta onhan se nyt hulppeampaa aikamatkustaa 1970-luvulle isolla screenillä.

Silly Love Songs on biisinä niin minua kuin olla voi. Iloinen, mukaansatempaava, itseironinen, naiivi, optimistinen. Mausteena tarttuva bassokuvio ja vähän vaskipuhaltimia. Inspiraatio meikkiin putkahti yllä olevan videon väreistä ja Paulin kimaltavasta takista (tahdon samanlaisen!), mutta halusin maalata luomivärein myös biisin yleistä fiilistä. Oodi hupsulle sinisilmäisyydelle, siis!

Meikissä käytin liikkuvalla luomella mattavaaleanpunaista Manlyn 120 värin paletista, hohtava tummansininen on Urban Decayn Evidence (15th Anniversary -paletista). Jälkimmäistä häivyttelin Manlyn mattaisilla sinisen sävyillä. Kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan tuputtelin sekä Wet n Wildin Petal Pusher -paletin vaaleinta sävyä että Fyrinnaen punahehkuista Crimson Ghostia. Söpöin timangein koristellut ripset ovat Body Talk -merkkiä Seppälästä, siellä täällä kimmeltävät vaaleanpunaiset glitterit Make Up Storelta (Nova). Ripsirajan tightlinessa käytin Maybellinen mustaa Master Drama -kynää, alapuolella sisäluomella on NYXin valkoinen silmämeikkikynä (Eye/Eyebrow Pencil).

Onko sinulla oma tunnari?

* * *

You'd think that people would have had enough of silly love songs. But I look around me and I see it isn't so. Some people want to fill the world with silly love songs. And what's wrong with that? I'd like to know, 'cause here I go again:

I love you.

I can't explain, the feeling's pain to me, now can't you see? Ah, she gave it all, she gave it all to me. Now can't you see? What's wrong with that? I'd like to know, 'cause here I go again:

I love you.

Love doesn't come in a minute, sometimes it doesn't come at all. I only know that when I'm in it, it isn't silly. Love isn't silly at all.

* * *

A makeup look inspired by my official theme song: Silly Love Songs by Wings. Their concert film, Rockshow, is in cinemas starting May 15th, go and see it if you have the chance!

15 kommenttia:

  1. Kaunis meikki :) Mulla ei oo tunnaria eikä oo kyllä noin upeita kulmakarvojakaan! Mahtavan skarpit ja särmät! Jäin ihan tuijottamaan niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei minullakaan ole tuollaisia kulmakarvoja, väri ja skarppius ovat peräisin meikkisiveltimestä. Omat kulmani ovat tosin sata kertaa kivemmat kuin mitä ne olivat blogin alkuaikoina, kiitos kärsivällisen kasvattamisen. :)

      Poista
  2. oi kun osais itekin!:o

    VastaaPoista
  3. Upea meikki jälleen kerran! Voi vitsi kun olisin puoliksikin niin taitava kuin sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Päivi! Olethan sinä taitava, älä höpötä. :)

      Poista
  4. Ensireaktio: WAU!!!! Silmäsi näyttää ihan avaruudelta! Uskomatonta!

    Ja iso sydän Paul-sedälle. (Kyllä, olen kutsunut Paulia sedäksi jo lapsesta asti, niin iso osa The Beatles on mun elämää. Johnia en tosin kutsu sedäksi, koska John on elämäni mies :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, kiitos! Avaruussilmä on parhaita kohteliaisuuksia pitkään aikaan. :)

      Minä olen elänyt Paul-sedän kanssa tiiviissä symbioosissa kohta 19 vuotta. Elämäni soundtrack on hän.

      Poista
  5. Haastoin sinut: http://blondinelle.blogspot.fi/2013/05/haaste-11.html

    Ja onko taas kenties pienesti villin hieno meikki? On!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Olen tosin tehnyt jo yhden tuollaisen, en tiedä jaksanko toista. :P Mutta kiitti silti. Ja kivoista kehuista myös. <3

      P.S. Tarkistin tuon haastejutun, olenkin tehnyt niitä jo viisi. :D http://lazydynamitee.blogspot.fi/2012/05/viiskytviis.html

      Poista
  6. Mäkin haastoin sinut!! Keksin haasteen äsken itse, joten luulen ettet ole tehnyt vastaavaa aikaisemmin. ;) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/2013/05/ma-en-oo-koskaan.html

    VastaaPoista
  7. mulla on aina tosi hyvät fiilikset kun kuulen tän biisin, kiitos siitä :) McCartneyn tsekkasin areenalla tossa joku aika sitten, mutta tää laulu oli ihan uus mulle!
    t. kaisu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin ennen kaikkea hyvän mielen biisi, kiva että tykkäät. :) Itse en päässyt toissa vuonna Helsingin keikalle, kun asuin vielä Ruotsissa - Globenilla toki kävin Paulille vilkuttelemassa. Nyt loppukuusta kutsuu Wienin Happel Stadium, keikkafiilis alkaa olla jo aika korkealla... <3

      Poista
  8. SIlmämeikki on kerrassaan ihana.. Vaikka itsellekin on jos minkä sortin luomivärejä ja glittereitä kertynyt, niin aina silloin tällöin iskee anti-inspiraatio, mutta tänne kun tulee, niin takuulla taas innostuu silmämeikkailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogit ovat kyllä ihan mahdottoman hyvä inspiraation lähde itsellenikin. Kiireisinä arkiaamuina meikkailuissa usein taantuu nopeaan ja neutraaliin, mutta onneksi netistä saa piristystä. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>