torstai 17. joulukuuta 2009

Keijukaispölyä ja muita ostoksia

Coastal Scentsin Silica Powder Spheres -puuteri on yksi suosikkituotteistani. Se vastaa koostumukseltaan Make up Foreverin HD puuteria - molemmat ovat pelkkää piidioksidia. Coastal Scentsin nettisivuilla myydään valmiiden meikkien lisäksi myös mineraalimeikkien raaka-aineita (eli mineraaleja, duh), joihin SPS lukeutuu. Käytän sitä pohjameikin viimeistelyyn ja poistamaan kiiltoa. Puuteri on todella hienojakoista ja pölisevää, mutta sillä saa kasvoille ihanan samettisen pinnan. MUFE:n HD-etuliite on siis erittäin perusteltu. :)

Noin 28 gramman pakkaus SPS:iä maksaa neljä dollaria, joten kalliista tuotteesta ei ole kysymys. Sitä on saatavana myös n. 225 gramman ($21,90) ja 450 gramman (!!, $39,90) pakkauksissa. Jos tietäisin kuinka paljon MUFE:n 10 gramman purkki maksaa, saisin varmasti aikaan hupaisia hintavertailuja.

No, asiasta kukkaruukkuun. Kun aiempi SPS-purkkini alkoi osoittaa loppumisen merkkejä, tein oitis uuden tilauksen. Ja koska puuteri on halpaa ja Coastal Scentsilla on myös kaikkea muuta jännää, en malttanut olla ostamatta vähän glitteriä. Laitoin ostoskoriini sample-koot Mirage Red -pigmentistä ja Fairy Dust -glitteristä. Kaupantekijäisinä mukavat tädit olivat laittaneet pakettiini myös näytteen 24 Karat Gold -micaa, joka on mineraalimeikkeihin hohtoa ja kimallusta tuova ainesosa. Sekä samplet että SPS tulivat pusseissa, mutta siirsin ne purkkeihin, koska en osaa pelautua näytepussien kanssa. Pusseissa oli melko paljon tavaraa, ja pienempiin purkkeihin laittamistani 24 Karat Goldista ja Mirage Redistä jäi pussin pohjalle vielä vaikka millä mitalla.
Kuvassa suurimmassa purkissa siis Silica Powder Spheres (28 grammaa), toiseksi suurimmassa Fairy Dust, ja pienissä purkeissa 24 Karat Gold ja Mirage Red. Viimeisin muistuttaa todella paljon MACin Reflects Red -glitteriä/pigmenttiä. Coastal Scentsin pigmentistä on olemassa myös sävy Mirage Gold (oli loppunut varastosta, en siksi ostanut), jonka olettaisin vastaavan Reflects Goldia. Swatchasin pikkupurkkien sisällöt, mutta en tiedä onko näistä pimeässä kuvatuista swatcheista juuri hyötyä.
Kuvassa vasemmalla Mirage Red, joka periaatteessa on valkoinen, punaisena hohtava glitter. Keskellä hienon hieno monivärinen Fairy Dust ja oikealla 24 Karat Gold.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

b:section-contents id='footer-2-2'/>