sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Miau!

Koska taloudessamme ei ole televisiota, kävimme toissailtana katsomassa yhden erän verran säälittävää pelleilyä jääkiekkoa kaupungilla. Sain siis jälleen syyn laittautua luolaoliosta ihmiseksi, ja testiin pääsi yksi yli vuosi sitten hankituista Meow Cosmeticsin näytepusseista. Sävy oli kyllä niin kiva, että näytteet pääsevät tästedes käyttöön useamminkin. Meow:lla on ihania luomivärejä, mutta en vain ole jaksanut pelautua piskuisten pussukoiden kanssa. :( Yleensä tilaankin meikkini firmoilta, jotka pakkaavan näytteensä purkkeihin.Kuvan meikissä on käytetty koko luomella duochrome -sävyä Neurotic, joka on todella tumma, jotenkin "öljyinen" likaisenmustanruskeanvihreä. Tai jotain. Sävyssä on todella kaunis kultainen hohto, ja sillä saa mahtavan sumusilmän ihan sellaisenaan. Ainoastaan sisänurkassa olen käyttänyt kullanväristä luomiväriä tuomassa vähän valoa.

Ja hei, sain sittenkin aikaiseksi tehdä hiutalekynsilakan inspiroiman meikin! Siitä tuli ihan hieno, mutta olin mielessäni kuvitellut lopputuloksen paljon tummemmaksi. Tässä se on, anyway:
Yllätyksettömästi poimin sävyt taas Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista. :)

13 kommenttia:

 1. i h a n a tuo ylempi meikki, ehdottomasti yks lemppareista mitä oon koskaan nähnyt :)

  VastaaPoista
 2. Miumau! Mun lempparini näistä on kyllä jälkimmäinen :) Ei nyt tietysti ehkä joka tilanteeseen sopiva, mutta anyhow. Muistuttaa Alice in Wonderlandista.

  Mikä on muuten se nestemäinen/geelimäinen eyeliner, jonka saat pysymään nätisti luomen sisäpuolella? Yritin ettiä vanhoista postauksista muttei osunut silmään, eh.

  VastaaPoista
 3. Charming Nails ja Aija, kiitos. :)

  bubble, mulla on käytössä MSCHIC by Seppälän geeli-eyeliner, mutta luulen, että muutkin vastaavat toimivat (esim. MACin Fluidline on kuulemma hyvä). Geeli-eyelinerit myydään yleensä sellaisissa pikkupurkeissa, joista sitten siveltimellä maalaillaan. Ja ne pysyvät tosiaan todella hyvin myös sisäluomella.

  VastaaPoista
 4. Very nice, I especially like the upper one - blueness of the eyes is wonderfully accentuated.

  VastaaPoista
 5. Thank you. :) The upper one is (apart from the inner corner) done with one eyeshadow only, it's my current favourite, too.

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään enemmän tosta alemmasta mutta molemmat on kyllä hienoja♥

  VastaaPoista
 7. Ihania molemmat, vau! Meillä taitaa olla muuten suht samanmalliset silmät näin btw :D.

  VastaaPoista
 8. Emmi, kiitos. :)

  Panda, siltähän tuo vähän vaikuttaisi. Onko tälle silmän mallille jotain nimeä? :D

  VastaaPoista
 9. Hei Nekku,

  ensinnäkin: mukavaa että olit liittynyt blogini lukijaksi, sydämellisesti tervetuloa :)

  Ja sitten se tärkein: voi luoja että meikkaat taidokkaasti! Olet kyllä mainio osoitus siitä, ettei ne meikkaajan paperit kerro mitään ihmisen todellisista kyvyistä (mikäli oikein ymmärsin, et ole opiskellut alaa?). Meikkaajaksi valmistavat koulut kun yleensä on yksityisiä (=maksullisia) ja moni luulee siten voivansa ostaa itselleen ammatin. Ne on kuitenkin motivaatio ja asialle omistautuminen jotka ratkaisee, ja varmaan minunkin kurssikavereista aika harva tulee oikeasti työskentelemään alalla. Pakko antaa tunnustusta, olin ihan varma että olet alan rautainen ammattilainen kun näin sun meikkikuvia :>

  VastaaPoista
 10. Hei Spookshow Baby, kiitos tervetulotoivotuksista, blogisi on ihana. :)

  Ja kiitos myös muista kauniista sanoista. En tosiaan ole opiskellut alaa, mutta mielessä on pyörinyt meikkaajakoulutukseen (sellaiseen muutaman kuukauden yksityiseen kouluun) osallistuminen "sitten joskus", kunhan olen saanut tämänhetkistä koulutustani vastaavan ammatin ja rahaa säästöön. Ainakin siihen asti tämä blogi saa toimia kanavana meikki-ideoille ja muulle aiheeseen liittyvälle jorinalle. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>