tiistai 18. toukokuuta 2010

Kesäheila

Kävin eilen noutamassa postista uuden ihastukseni.Coastal Scentsin Metal Mania -paletti on kuin tehty minulle. Värit ovat mahtavan metallinhohtoisia ja sävyt juuri sellaisia, joita käytän päivittäin.Viihdyn parhaiten ruskean, kullan, luumun ja persikan sävyisissä silmämeikeissä. Suosikkeihini kuuluvat myös violetit ja vaaleanpunaiset sekä tummat savusilmät.Jo omistamani 88 Ultra Shimmer -paletin värit ovat mahtavia, mutta osaa niistä käytän lähinnä juhla- tai blogimeikeissä. Metal Maniassa tällaisia sävyjä ei juuri ole, vaan kaikki tuntuvat helpoilta joka tilanteeseen.Koska olen itse aivan lumoutunut paletista jo nyt (ilman ensimmäistäkään käyttökertaa :D), haluan jakaa ilosanomaa swatchien välityksellä. Ylemmässä kuvassa värit paletissa, alemmassa swatchattuna käsivarteeni valkoisen pohjustuksen päälle.
Epätasaisesti ikkunasta lankeava auringonvalo näyttää jotkin värit paletissa todellista tummempana ja toiset vaaleampana, mutta jonkinlaisen käsityksen sävyistä varmasti saa. Metallinhohto ei välity swatcheista, mutta sen voi lisätä niihin hyvällä mielikuvituksella. :)

P.S. Voisin swatchata muutkin CS:n palettini, sano hep, jos kiinnostaa.

43 kommenttia:

  1. Mieletön swatch :).

    ja HEP

    VastaaPoista
  2. Oooh aivan ihana paletti kyllä, olen sitä aiemminkin jo kuolannut.. pakko hankkia jossain vaiheessa kyllä, tosi mahtavat sävyt.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, kiitti.

    Hanna, ihanahan se on, hanki ihmeessä. :)

    VastaaPoista
  4. Hei,
    Mikä delivery option kannattaa valita,jos tilaa esim.tämän paletin? Oletko kokeillut lid primereitA,Mikä olisi hyvä? Ja vielä suosikkisi meikkipuutereista ja cream compacteista ja mineraalimeikkipohjista? Itse tykkäisin että se olisi compact muodossa.BM:llä en saa hyvää tulosta,enkä EM:llä.Jane Iredale ihan ok,tuli mielestäni liian vaalea,vaikka kokeiltiin iholle,bisque.Tiedätkö mistä nettikaupasta sitä voisi tilata,koska hinta oli järjetön yli 60e.En pidä kovin puuteroidun näköisestä lopputuloksesta.T.Minttu

    VastaaPoista
  5. Tilaan tuon kyllä heti kun on alessa! =)

    VastaaPoista
  6. Oih! tuollainen on saatava, pvarmasti olis enemmän käyttöä kun sille kirkkaammat värit omaavalla yksilöllä olis... onneks en sitä vielä tilannut vaikka suunnittelin, pitänee hankkia tuo ihanuus sen sijaan :)

    VastaaPoista
  7. Voi tsiisus miten ihanat swatchit x__x Kiitos tästä todella paljon <3 :)!

    HEPHEP! Haluaisin nähdä samanlaiset swatchit myös ultra shimmer -paletista. Tosin vaakakuppi taisi kellahtaa tämän swatchin myötä enemmän tuon sinun uuden palettisi puolelle, aivan ihania sävyjä! Niin arkeen kuin juhlaan :). Ultra shimmerissä on tosiaan ehkä liikaa sellaisia "turhia" sävyjä mitkä eivät itselle niin hyvin sovi esimerkiksi arkeen...

    VastaaPoista
  8. Huhhuh tota swatchausta :) Onkohan sulla vähän liikaa aikaa näin dipan jälkimainingeissa? :D

    VastaaPoista
  9. HEP!

    Voitko kertoa ensikertalaiselle, kuinka tilaus tapahtuu? Sivuilta löysin kyllä ohjeet, mutta että kuinka luotettavaa se on, mikä on odotusaika, postimaksut, tuleeko suoraan lähimpään postiin jne.

    Kiitos! :)

    -T

    VastaaPoista
  10. Minttu, postitustapa valitaan vasta tilauksen lopuksi, jolloin myös eri vaihtoehtojen hinnat ovat selkeästi näkyvillä. Silmämeikin pohjustajista suosikkejani ovat Urban Decayn Primer Potion ja Make Up Storen High Tech Lighterit (jotka eivät kyllä ole varsinaisia pohjustustuotteita, mutta toimivat sellaisina hyvin). Meikkipuutereista minulla ei ole ollenkaan kokemusta, ja mineraalimeikkipohjistakin varsin vähän. Lily Lolon pohjasta olen tykännyt, se on sopinut ainakin omalle sekaiholleni. Jane Iredalea en ole kokeillut, enkä osaa siis sanoa tilaamisestakaan mitään. Huh, kun sulla onkin aina visaisia kysymyksiä. :)

    Jenni, laitan "hep"isi muistiin. :)

    Anonyymi, tilaa vain, suosittelen!

    Ruu, kyllä MM on minustakin monikäyttöisempi kuin ne peruspaletit. Mutta ainahan voi hankkia molemmat. ;)

    Panda, ollos hyvä. Swatchailen Ultra Shimmerin lähitulevaisuudessa, jahka ehdin, ja myöhemmin myös 56-palettini.

    bubble, sijaistoimintaahan tämä kaikki on. :) Pitäisi vielä saada valmiiksi se "oppimispäiväkirja", blaah.

    T, minulle Coastal Scentsin tilaukset ovat aina tulleet viikon sisällä tilaamisesta. Paketit toimitetaan suoraan kotiovelle, mutta olen itse joutunut usein hakemaan ne postista, koska postiluukkumme on tavallista pienempi enkä ole ollut kotona postipojan soittaessa kelloa. Mitään ongelmia ei ole ikinä ollut, joten uskallan mainostaa firmaa luotettavana. Postimaksut ovat melko korkeat (jos tilaa yhden paletin, niin siinä 10 euron luokkaa) ja ne riippuvat tilauksen painosta.

    Hozuli, kirjaan ylös. :)

    VastaaPoista
  11. Yhteensä jo 8 x HEP, alan siis swatchailla lähipäivinä. :)

    VastaaPoista
  12. No tämähän vahvisti sen että hommaan Metal Manian Shimmery-paletin kaveriksi. Ja hommaan myös liimaa valmiiksi ettei tartte aina keräillä niitä nappeja lattialta..

    VastaaPoista
  13. Mulla ei ole vielä tippunut nappeja mistään paletista, vaikka olen kuullut puhuttavan sellaisesta. Paletit ovat myös aina tulleet ehjinä perille (siis luomivärit eivät ole lohkeilleet), mutta olen itse pudottanut Ultra Shimmerin pari kertaa. :(

    Mutta siis, hommaa toki, ei tuosta voi olla pitämättä. :)

    VastaaPoista
  14. Teuve taas!
    Siveltimistä kyselisin.Olen ajatellut buffer brushia,ei ilm.sama kuin kabuki,sellainen on BM:ltä,mihin sitä voisi käyttää,meikkivoiteen levitykseen,puuterin? Sitten flat top brush,samat käyttötarkoitukset? Meikkivoiteen levityksessä en pidä ns.tavallisesta kuten Diorin foundation brushista.Olen harkinnut stipling brushia.Kaikki kehuvat macin 187:ää,mutta maksoi yhdessä nettikaupassa n.35puntaa..Pitäisi olla tiheäkarvainen.Mulla on Goshin vastaavannäköinen,isompi,mutta se on tosi "lörppö". Jakaisitko jotain kokemuksiasi siveltimistä? CS:n italian jtn brush näyttää aika isolta.
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  15. No terve, Minttu. :) Bufferit ja kabukit ovat periaatteessa melko samanlaisia (luulen, että kabuki on vain yksi buffer -siveltimien alalaji), tiheitä ja pehmeitä, puuterimaisten tuotteiden levitykseen tarkoitettuja. Eli kaikki mineraalipohjasta puuteriin, poskipunaan, aurinkopuuteriin yms. levittyvät hyvin niillä. Flat topeja voi myös käyttää samoihin juttuihin, mutta lisäksi olen kuullut kehuttavan niitä hyviksi meikkivoiteen ja esim. voidemaisen poskipunan levityksessä. Itsellänikin olisi flat top ostoslistalla.

    Stipplerit tai tuttavallisemmin skunkit (haisunäätämäisen värityksen perusteella) ovat tosi hyviä meikkivoiteen levitykseen. Mulla on CS:n Pink Duo Fiber -stippler, joka on muuten mainio, mutta päästää vesipesussa väriä ja karvoja, joten puhdistan sitä vain siveltimen puhdistukseen tarkoitetulla aineella (esim. MACin Brush cleanser). Meikkivoiteen levitykseen voisi kokeilla myös poskipunasiveltimiä tai juurikin tuollaista edellä mainittua flat topia. Synteettiset siveltimet ovat kuitenkin nestemäisten ja voidemaisten tuotteiden kanssa parempia ja eritoten hygieenisempiä kuin luonnonharjaksiset.

    Yritän saada tehtyä sivellinpostauksen tässä kevään/alkukesän aikana, kun sellaista on kyselty.

    VastaaPoista
  16. Hei!
    Kaunein kiitos kun jaksat vastailla mun pitkiin höpötyksiin:).Jos nyt käsitin oikein niin voidemaisen pohjan levittämiseen kävisi parhaiten vaikka flat top,ei skunkki? Ja onhan se varmaan mieltymysjuttukin..
    Ihan hukassa välillä kun eri mielipiteitä.Ja tuosta CS:n paletista,ei jaksa kuin ihailla.Tahtoo:)
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  17. Minkä hintainen paletti on? en huomannut jos vastasit jo tähän kysymykseen, yritin katsoa.. :)

    VastaaPoista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Minttu, en ole testannut flat topia, mutta veikkaisin sitä paremmaksi, kun se on tiheämpi. Mutta tosiaan, pitkälti nämä ovat henkilökohtaisia mieltymyksiä. :)

    Anonyymi, en ole jostain syystä saanut aiempaa kommenttiasi, tai ainakaan en ole huomannut. :( Coastal Scentsin sivuilta tilatessa Metal Mania -paletti maksaa $24,95 (n. 20 euroa) + postikulut (n. 10 euroa). Vastaavia saa kuulemma edullisemmin ebaystä, mutta sieltä en ole tilannut.

    VastaaPoista
  20. Teuve!
    Olisikohan se Macin skunkki tilaamisen arvoinen? Ainakin näyttää suht pieneltä katseltuani youtubesta.Onkohan macilla t.muilla kuin make up storela luomivärenä jotka toimisivat pohjustuksena,esim.macillä? Olen harkinnut smashboxia,jossa kullanvärinen.Macilla jtn tuubissa olevia luomivärejä.Olisi hyväkin,että voisi käyttää myös yksinään.Laura Mercieriltä tilasin 2kpl,buff antaa senverran väriä,että voi käyttää yksin.Pitääkö primerin päälle kuitenkin laittaa puuteria? Tietäsitkö,mistä voisi löytää Macin mineralize natural skinfinishia? Kaappi täynnä meikkejä,mutta aina tahtoo lisää:)Onko sulla suosikkia face primereista? Itsellä pintakuiva norm/sekaiho.
    Terkuin,
    Minttu:)

    VastaaPoista
  21. En osaa sanoa MACin skunkista. Paljon kehuvat sitä YouTubessa, mutta itse en ole kokeillut. Oletko kuullut Sigman siveltimistä (www.sigmamakeup.com)? Vastaavat kuulemma täysin MACia (on numeroitukin samalla tavalla), mutta ovat edullisempia.

    MACin tuotteista pohjustukseen voi käyttää ainakin Painteja ja Paint poteja, joista jälkimmäiset ovat hyvinkin suosittuja siihen tarkoitukseen, mutta itse en kamalasti pidä niistä. Shadestickit ja Greasepaint stickit voisivat olla parempia. Miltä tahansa merkiltä voi käyttää pohjustukseen ihan tavallisia voidemaisia luomivärejä tai kajal-kyniä, kunhan niitä ei levitä liian paksua kerrosta (muuten saattavat paakkuuntua). Voidemaisista tuotteista parhaita ainakin irtoluomivärien kanssa ovat sellaiset, jotka eivät kuivu puuterimaisiksi. Näin luomivärillä on jotain, johon tarttua.

    Puuteria ei yleensä enää laiteta primerin päälle. Ainakin tahmean primerin koko idea menee hukkaan, jos päältä vielä puuteroi. Perinteinen tapa on ollut pohjustaa luomet meikkaamalla ne normaaliin tapaan meikkivoiteella ja puuterilla (ilman mitään primereita), ja puuteroimista on korostettu, ettei luomiväri rasvaisilla luomilla pakkaantuisi niin helposti luomivakoon.

    MACiä saa Helsingin ja Turun Stockmanneilta, ja tuotteita voi myös tilata noista pisteistä muihin Stockmanneihin. Nettikaupoista en osaa sanoa, kun noissa sivupalkissa luetelluissa ei näyttänyt olevan. :(

    MACin Prem + Prime Skin on ainakin omassa käytössä osoittautunut hyväksi primeriksi kasvoille. Itselläni on myös kuivahko sekaiho. MSCHICin primerista olen kuullut paljon hyvää; sitä saa merkin omien liikkeiden lisäksi myös Seppälästä.

    VastaaPoista
  22. Heippa!
    Tietäisitkö vastaavaa tuotetta macin mineralize skinfinish naturalille? Sitä ei oikein löydy mistään.Onko sulla jäänyt tavaraa tulliin kun tilaat esim.usasta,eu:n ulkopuolelta? Päteeköhän se ei yli 40e:n sääntö? Itsellä jäi strawberrystä ja hintaa tuli kamalasti lisää kun piti mennä taksilla tulliin ja alv.Sen jälkeen en ole uskaltanut tilata.Macin tuotteetkin ovat dollareissa tosi kalliita.Tulli ei suostunut toimittamaan sitä pakettia postiin.Se oli eka kerta,tilannut sieltä monta kertaa ja sanoivat,että minulla aiemmin käynyt vain hyvä tuuri..
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  23. Tullin sivuilta: "Tuontitullittomuus myönnetään, jos lähetyksen sisältämien tavaroiden kokonaisarvo on enintään 150
    euroa. - - Arvonlisäverotuksessa vastaava lähetyksen arvoraja on 22 euroa. - - Tullin, arvonlisäveron ja valmisteveron kannossa sovelletaan lisäksi 10 euron verolajikohtaista alarajaa, toisin sanoen tullilaskua ei kirjoiteta, jos verolajin laskettu määrä on alle 10 euroa."

    Eli siis, jos ostamasi tuotteen hinnasta (postikuluineen) 22% on vähemmän kuin 10 euroa, ei tarvitse maksaa mitään ja tuotteen saa kotiin asti. 45e x 0,22 = 9,9e

    lisätietoja: http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/asiakasohjeet/ostaminen_ulkomailta/tiedostot/019_yksityish.pdf

    MSF Naturalin voi mielestäni korvata tavallisella mineraalimeikkipohjalla (mm. Lily Lolo, Everyday Minerals, Bare Minerals ja tuolla sivupalkin "meikkejä kaupoissa" -listassa mainitut mineraalimeikifirmat). Niitä voi nimittäin sutia kasvoille myös kevyesti puuterin tapaan, jolloin lopputulos vastaa aika lailla MSF Naturalia. Itselläni mineraalimeikkipohja toimii jopa paremmin.

    VastaaPoista
  24. Heippa!
    Oliko siis oikein että jäi tulliin kun tilauksen loppusumma oli 75 dollaria? Yritän tässä sisäistää tuota laskemispuolta..:=)
    Terkuin,
    Minttu
    P.S.eli pitää aina yritää laskea loppusumma mitä siitä tulee euroina?

    VastaaPoista
  25. Juu, pitää aina laskea loppusumma euroina, ja muistaa laskea mukaan myös postikulut. Kaikkiin yli 45 euron tilauksiin lätkäistään päälle arvonlisävero, jolloin ne joutuu hakemaan tullista. Eli ihan oikein on tuossa 75 dollarin (noin 61 euroa) tapauksessa mennyt. Varsinaisen tullimaksun joutuu maksamaan vasta yli 150 euron arvoisesta tilauksesta.

    VastaaPoista
  26. Heippa,
    Nyt on kaikkea kivaa tilattu ja tullut,macin skunkki,pinkki flat top,ihania,pari lidprimeria,smashboxin soft lights,jota voi hyvin käyttää koko kasvoilla jne.Lovella ja coctaililla tosi nopea toimitus! Harmi,ettei ELF toimita tänne.Sigman siveltimet näyttävät tosi hyviltä!Ihana olisi sivellinsetti,mutta taitaa mennä yli hinnan:(.Metalmania seuraavaksi,ihania värejä ruskeasilmäiselle.Tuossa meikin kiinnittämisessä mineraalipohjalla pitäisi väri sattua hyvin,ei varmaan ole mtn ns.universaalia väriä,joka ei muuta liikaa alla olevan meikkivoiteen väriä? En ollut ajatellutkaan laittaa mineraalipohjaa meikkivoiteen päälle:)Kiitos vielä tulliselvityksestä,nyt uskallan taas tilata:)
    Terkuin,
    Minttu
    P:S Onko sulla kokemuksia huulipunankiinnittäjästä? Ovatkohan Macin huulipunat ja kiillot kovin kestäviä? Paljon kauniita värejä.Mitkä merkit sinusta kestävät parhaiten? Itse käytän nykyisin vain valitettavasti lopetettuja Maybellinen superstay glossia ja Rimmelin kiss&stay ja infinitea,onneksi ulkomailta sain vielä joitain värejä.Olen myös yrittänyt etsiä Maybellinen vanhaa superstay silky meikkivoidetta,uusi versio on paljon kuivempi.Näin jossain nettikaupassa,en vaan enää muista missä..Mitä nuo valitse profiili vaihtoehdot tarkoittavat,paitsi nimetön?
    Sadan kysymyksen Minttu:)

    VastaaPoista
  27. Vielä tuli mieleen 1 kysymys,mitä tarkoittaa BB (cream?)?.
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  28. Hei, kyllä vain ELFkin toimittaa Suomeen! Täytyy vain mennä merkin brittisivuille (www.eyeslipsface.co.uk).

    Sama juttu sen värin kanssa on, vaikka ostaisi MSF Naturalin, ei niissäkään ole väritöntä vaihtoehtoa. Juju on se, että mineraalipohjaa laitetaan vain kevyesti, niin kuin laittaisi tavallista irtopuuteria. Tällöin meikkipohja ei muodosta peittävää kerrosta, mutta tasoittaa silti vähän ihon väriä/virheitä ja antaa kaunista hehkua.

    Huulipunankiinnittäjistä ei ole kokemuksia, kun en juuri käytä huulipunia. MACin kiillot kestävät hyvin ja ovat omia suosikkejani. Itselläni on lipglass-, lustreglass- ja dazzleglass-kiiltoja ja olen tykännyt kaikista. Seuraavaksi houkuttaisi testata uusi superglass-kiiltoja, joissa on huimasti glitteriä ja kimallusta. :)

    Noista profiilijutuista en tiedä, koska olen itse rekisteröitynyt Bloggeriin eikä minulta koskaan kysytä sellaisia. Sinäkinhän voisit tehdä itsellesi Blogger-tilin, niin kommentointi (ja blogien seuraaminen) olisi helpompaa. Tilin voi tehdä, vaikka ei itse bloggaisikaan.

    Viimeiseen kysymykseesi BB-creameista löytyy varmaan paras vastaus Jossun blogista:

    http://coffretdemaquillage.blogspot.com/2008/09/aasialainen-kauneusjuttu-bb-voiteet.html

    ja

    http://coffretdemaquillage.blogspot.com/2010/04/bb-voiteet-minun-mielipiteeni.html

    VastaaPoista
  29. Heippis,
    Mitenköhän se blogirekistöröiminen tapahtuu?
    Mitä mieltä olet Nyxistä,onko siellä jtn erityisen hyviä tuotteita? Mietin niiden voidemaista poskipunaa,mutten oikein tiedä levittämisestä.Sain MUFELTA Hd poskipunan,nestemäinen,aika hankalaa.Laitetaanko ennen vain jälkeen puuteroinnin? Hakusessa on sellainen väri,jolla saa luonnollisen,olen juuri juossut maratonin:)punainen.Huuliinkin olisi kiva saada luonnollinen punerrus,joka ei kilju,minulla on huulipunaa t.kiilto.Mikä olisi hyvä huultenrajauskynä,jota voisi käyttää vaikka kaikkien punien kanssa? Ei MUS koska en sitä voi hankkia.Tilasin lähikosmetologilta Artdecon magic top coatin huulille,katsotaan.Olisi kiva käyttää huulipuniakin ilman että nuolisin ne pois t.kuten useimmat ns.kerääntyvät viiruksi keskelle..
    Terkuin,
    Minttu
    P.S Artdecon huultenrajauskynät,waterproof,ovat parhaita mitä nyt tiedän,värivalikoima vaan aika rajallinen.

    VastaaPoista
  30. Bloggeriin kirjaudutaan Google-tilillä, joten jos sinulla on jo sellainen (esim. Gmailissa, YouTubessa tms. käyttämäsi tunnukset), niin voit käyttää sitä. Muussa tapauksessa käy luomassa tili osoitteessa www.google.com/accounts .

    Tykkään NYXistä, koska tuotteet ovat halpoja. :D Olen käyttänyt merkin huulipunia, -kiiltoja, poskipunia, jauhemaisia luomivärejä, glittereitä ja irtoripsiä. Suurin osa tuotteista on ihan kivoja, mutta ei mitään valtavan ihmeellisiä. Poskipunia, aurinkopuutereita ja puuterimaisia korostustuotteita kannattaa kokeilla.

    Nestemäiset ja voidemaiset poskipunat laitetaan yleensä ennen puuteria. Omasta mielestäni luonnollisimman tuloksen saa yllättäen ihan kirkkaanpunaisella (puuterimaisella, neste- tai voidemaisia en oikein osaa käyttää) poskipunalla, kun ottaa sitä siveltimeen vain ihan vähän. Mitään erityistä merkkiä tai väriä en nyt osaa suositella, mutta jos bongaat hyväpigmenttisen punaisen poskipunan jostain, niin osta pois!

    Huulipunien ja rajauskynien kanssa olen tosiaan ihan noviisi, joten en valitettavasti osaa auttaa. :( Helpoin valinta rajauskynäksi on tietysti jokun vaalea, ihonvärinen kynä, mutta merkistä en taas osaa sanoa. Kuulisin mielelläni kokemuksiasi topcoatista, kun olet päässyt kokeilemaan.

    VastaaPoista
  31. Heippis,
    Juu,ilmoittelen top coatista,jos se ei toimi t.kuivattaa kokoelen varmaan UD:n venomia.Olisi kiva välillä käyttää tavallista huulipunaa,monia kymmeniä lojuu kaapissa.Ajattelin nyt tilata CS:n 88 paletin.Tiedän,että shimmer ei ole mua varten,joten jää tavallinen ja metal mania.Mitkä ovat susta niiden hyvät ja huonot puolet? Haluan,että väri todella näkyy hyvin.Ihan punaista poskipunaa on tosi vaikea löytää,kaikki pinkkejä,mauveja t.rusehtavia.Vinkkejä? Mulla suunnilleen yhtä vaalea iho kuin sulla,muuten tummat värit.Totesin,että tykkään flat top&meikkivoideyhdistelmästä paremmin,tulee hieman peittävämpi,helpompi saada tasainen,skunkilla ohuempi,jos haluaa ja vähän työläämpi.
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  32. Heippa,
    Vielä lily lolosta.Tuleeko sillä hirmu puuterimainen pinta? Oletko kokeillut sarjan hohdepuuteria,taisi olla vaaleanpunainen ja poskipunia ja luomivärejä? Paljon kauniita sävyjä.Kiva,että saa sampleja.Itse olen tykännyt goshin velvet primerista,Lauderin spotlightista ja MUFEn mauve väristä.Ihoni on kovasti parantunut kun aloin käyttää Lauderin idealist pore minimazeria,vaikkei laajentuneita huokosia olekaan,ei kuivata.Toinen menossa.Vuosittainen kosmetologikäynti varmisti vielä,ennen oli paljon mustapäitä t-alueella,nyt 2kpl! Lisäksi iho on kirkastunut vielä Dermalogican chroma white päivä(spf30)-ja yövoiteella.Katkenneisiin verisuoniin ja punoitukseen on auttanut Avenen diomersal ja Arbutin pigmenttimuutoksiin.Onneksi Dermalogicaa saa puolet halvemmalla netissä.
    Onko Benefitin some kind of gourgeous foundation faker sulle tuttu?
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  33. Jos et pidä helmiäsiluomiväreistä, suosittelen jättämään Metal Maniankin väliin. Itse en tosin löydä siitä mitään huonoja puolia. :) Hyviä puolia ovat esimerkiksi värien runsas pigmentti ja helppo levitettävyys - ovat koostumukseltaan melko pehmeitä. Tavallista 88-palettia minulla ei (vielä) olekaan, joten siitä en osaa sanoa. Värit noissa näkyvät melko kivasti jo ihan yksinäänkin käytettynä, mutta pohjustajan kanssa tulevat esiin todella hyvin.

    Oma suosikkini punaisista poskipunista on Everyday Mineralsin Wake up Call, mutta sitä ei enää näytä saavan merkin nettisivuilta. Sävykään ei ole ihan kirkkaanpunainen, enemmän sellainen marjainen. NARSin ExhibitA on TODELLA kirkas punainen, mutta saatavuus taas vähän huono... Olet ihan oikeassa siinä, että kunnon punaisia on vaikea löytää. :(

    Kiitos flat top kokemuksistasi, nyt sellainen on pakko ostaa. :)

    Lily Lolossa ja muissa mineraalipohjissa on se hyvä puoli, että niillä ei oikeastaan voi saada liian puuterista lopputulosta, sillä mineraalipohja ikään kuin "sulaa" ihon omien rasvojen ja lämmön vaikutuksesta, ja ihosta tulee kauniin hehkuva. Mikä tosin tarkoittaa sitä, että ainakin rasvaisemmalla iholla päälle tarvitsee yleensä vielä viimeistelypuuteria. Muita tuotteita on Lily Lololta ole kokeillut.

    Tuosta Benefitin Foundation Fakerista olen kyllä kuullut (tosin en tarkalleen tiedä, mikä se nyt sitten on, jonkilainen "kevytmeikkivoide"?), mutten koskaan kokeillut.

    VastaaPoista
  34. Teuve,
    Ensin hyvät uutiset,sain tänään CS:n 88paletin,tilasin sen tavallisen ja värit ovat syötävän ihania,eikä yhtään ns.turhaa väriä:) Sitten huonot,Artdecon magic lip fix on täysi p....! Kokeilin eri huulipunien kanssa eivätkä kestäneet paremmin vaan jopa huonommin! Ja koska se on päälle laitettava ihan kuin kynsilakka,se kuivattaa.En olisi uskonut,että näin huono! 15e siis täyteen turhuuteen.Ehkä kokeilen vielä UD:n t.ELF:n alle laitettavaa,mutta nyt pitäydyn kestävissä huulikiilloissa,jotka kestävät melkein koko pvän vedenkestävän rajauksen kanssa.Muutakin on tilattu,myös tuo Benefitin foundation faker.
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  35. Kiitos raportista. :) Kiva kuulla, että 88-paletti oli mieleinen.

    VastaaPoista
  36. terve,
    Infoilin mun tilauksista,mutten löytänyt missä se oli ja mitä kenties vastasit,mutta se red cheeks creme blush oli nyxin,ei milanin.Tilasin vielä 2 muuta väriä,puuterimaisesta sheer blissin.UD:n lid primer on huippu!Jemma Kiddin all over radiance cream pienoinen pettymys,ylihinnoiteltu.Lisäksi kauan himoitsemani Stilan illuminating powder foundationin tilasin,kun LF:n oli vihdoin tullut vaaleita värejä.Macin msf:n haluaisin,mutta vaikea valita mikä ja niitä niin rajoitetusti saatavilla..pink porcelain voisi olla hyvä.Meneekö poskipunana?
    Hellettä pitänyt! Ja uusi L`orealin studio secrets pitää meikin tosi hyvänä koko pvän:)
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  37. On kyllä ollut mukavan lämmintä. :) Palasin juuri takaisin kaupunkiin viikon mökkilomalta.

    Itse vähän petyin siihen studio secretsiin - en oikein saa meikkivoidetta tasaiseksi sen päälle. :( Pink Porcelain MSF oli mulla vain highlighterina, mutta saattaisihan tuosta olla poskipunaksikin, jos laittaa reilummin. Aika vaalean värinen se kuitenkin oli.

    VastaaPoista
  38. Teuve!
    Sheer bliss oli kylläkin LA:n..nyxin natural ja glow tulivat,ihanat sävyt,glow nimensä mukainen.Omistatko kaikkien kehumaa Narsin orgasmia:)? Nyxin pinched aika vastaava kuulemma ja TBS:n golden pink,joka mulla jo on. En tiedä mikä ihme poskipunavillitys menossa,nyt jo yli kymmenen:).Mikä on se CS:n irtopuuterin nimi,jota olen huomannut että olet käyttänyt? Onko sellaista ns.ohutta?
    Täällä sateinen pvä,mutta huomenna pitäisi taas kuumentua..
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  39. Joo, se irtopuuteri on juuri sellaista näkymätöntä ja ympäriinsä pölisevää, jota luulen sinun tarkoittavan. Nimi on Silica Powder Spheres, ja löytyy CS:n sivujen vasemman laidan palkista kohdasta Makeup Ingredients > Fillers & Additives. Ihan uskomattoman hyvä tuote, ja pitää kiillon poissa pitkään.

    NARSin Orgasmia en ole kokeillut ensinnäkään siksi, etten ole viitsinyt alkaa tilailemaan näkemättä tuotetta ensin, ja toisaalta siksi, että en oikein usko sen olevan sävyltään sopivin minulle. Hankin tänään heräteostoksena Body Shopilta sellaisen mineralize-tyylisen poskipunan, jota oli kahta eri sävyä. Otin niistä lämpimämmän, joka on aivan ihana koralli, suosittelen. :) Mulla on myös villitys siirtynyt vähitellen poskipuniin, aurinkopuutereihin jne.

    VastaaPoista
  40. Hau!
    Pittääpä poiketa BS:llä! Olen saanut Artdecon top coatin pelittämään,pitää vain muistaa olla suu auki ainakin 3min,että ehtii kuivua:).Eikä liian kuivaa huulipunaa..Kestää syömisen,eikä tartu puna lasien reunaan.Hauvelin pusuttelua nyt ei kestä mikään:).Rimmelin kiss&stay,toisessa päässä kiilto,on ehdottomasti yksinään kestävin ja ei-kuivattavin,minkä tiedän.Ei kyllä saa kuin netistä tilaamalla enää.Ajattelin macin mineralize petticoatia,kun en halua maksaa niin paljon pelkästä highlighterista.On kyllä tullut mieleen,että ovatkohan msf:t ylikehuttuja..
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>