lauantai 24. syyskuuta 2011

Don't Stop Me Now

Heippa hei taas! Tämänpäiväisessä terapiaistunnossa bloggaaja kertoo siitä, kuinka on taas tullut hankkineeksi huulimeikkejä. Hups vain.MACilla kokoelmat vaihtuvat nopeammin kuin pysyy perässä, mutta ehdin kuitenkin käydä hypistelemässä MAC Me Over -meikkejä parina päivänä. Viileän marjaisa Rebel-huulipuna täytyi ostaa, vaikka se on taas niitä rohkeutta vaativia sävyjä. Tasapainotin uskaliasta hankintaani turvallisella nude-kiillolla (Social Light), joka on nyt ollut käytössä pari viikkoa lähes tauotta.Rebel näyttää huulillani tältä. Sävy hyppää enemmän silmille luonnossa, muuttuu marjaisasta miltei magentan väriseksi. Hylsyssä puna näyttää paljon tummemmalta kuin mitä se oikeasti on.Social Light on kaunis vaalea beige, ehkä vähän kullanhohtoinenkin. Tykkään MACin huulikiilloista todella paljon, pigmenttiä ja tahmaisuutta on yleensä juuri sopivasti. Kuvassa kiillon alla on ihonväristä rajauskynää, jota käytän huulimeikkien alla aina. Muuten varsinkaan huulikiiltojen sävyt eivät juuri erottuisi.
Tässä havainnoillistavat kuvat huulistani kokonaan ilman meikkiä ja kevyesti vaalealla kynällä pohjustettuina. Liiallista huulimeikkiostostelua olisi entistä hankalampi perustella, jos kaikki ostokset näyttäisivät huulilla aina vain samalta. :)No mutta, MACilta tarttui mukaan muutakin. Tein uskomattoman löydön: keskustan Åhlensilla oli nimittäin vielä jäljellä viime kesänä limited editionina lanseerattuja superglasseja, ja vieläpä lähes kaikissa sävyissä! Haikailin niiden perään viime vuonna, mutta en uskaltanut lähteä tilaamaan netistä. Joulukuisella Amerikan-reissulla jopa bongasin niitä CCO-outletista, mutta siellä oli vain pari tylsempää sävyä. Eipä sillä, ostan näköjään itsekin vain samoja värejä uudestaan ja uudestaan. Yllä kuvassa luumunvioletti Fab Frenzy ja vaaleanpunainen Sweet Tart.Superglassit muistuttavat paljon tahmaisia ja huippukiiltäviä dazzleglasseja, mutta kiillon seassa on suuria ja näkyviä glitterhippusia. Tahmaisuudestaan johtuen kiilto kestää huulilla pitkään, ja vaikka nämä ovat hintavia, kiiltoa on kuitenkin pakkauksessa ihan kohtuullisesti (jos vertaa vaikka niihin dazzleglasseihin, jotka ovat uskomatonta huiputusta).Fab Frenzyn glitter on suurimmaksi osaksi sinistä (kuvassa ei näy samalla tavalla kuin "oikeasti"), pohjaväri tumma, lähes violetti viininpunainen.Sweet Tart on lämmin vaaleanpunainen, huomattavasti läpikuultavampi kuin Fab Frenzy. Glitter on kultaista ja persikkaista.

Temptaliassa on kaikista sävyistä todella hyviä kuvia ja swatcheja, suosittelen kurkkaamaan ne täältä.

Eikä tässä vielä kaikki. Halusin kokeilla paljon puhuttua Maybellinen edullisen sisarsarjan MNY:n meikkejä, ja melkoisen yllätyksettömästi sain siitäkin ständistä napattua mukaani kaksi huulikiiltoa. Ja vieläpä itselleni varsin mielikuvituksettomissa sävyissä.Vasemmalla tumma violetti 581 (nimien keksiminen maksaa ilmeisesti ekstraa) ja oikealla vaaleampi 565. Vaikka olin kuullut MNY:n tuotteiden olevan hintaansa nähden laadukkaita, nämä yllättivät silti positiivisesti. Kiillot levittyvät huomattavan hyvin, koostumus ei ole liian ohutta mutta ei myöskään paksua, tahmeuttakaan ei ole liiaksi, mutta kuitenkin sen verran, että kiillot pysyvät huulilla kivasti. Lisäksi ne ovat erittäin kiiltäviä, mistä ainakin itse tykkään kovin. Jos olet uuden huulikiillon tarpeessa, suosittelen kokeilemaan. Kuulemani mukaan kaikki MNY:n meikit maksavat Suomessa alle 5 euroa.581 on erittäin pigmenttinen, kaunis violetti sinertävällä shimmerillä. 565 puolestaan on hyvin läpikuultava, se tuo huulille oikeastaan vain kiiltoa.

Mikä merkki tekee lempihuulikiiltosi? Entäpä huulipunat? Itse olen aivan ihastunut MACin satin-koostumukseen, jota tuo Rebelkin on. Mukavasti pigmenttiä eikä luistele huulilta karkuun.

* * *

It seems that I can't control my urge to splurge (haha) on lipgloss. This time I scored some great finds: two Superglasses from MAC's limited edition collection from last year and two very reasonably priced yet incredibly nice glosses from MNY. Oh, and I got a lipstick and a lipglass from MAC's MAC Me Over colletion as well. Social Light has since been my everyday go to gloss.

5 kommenttia:

 1. Miten sulla voi olla noin kauniit huulet??? :) Kaikki punat näyttävät niissä hyvältä. Ja kiitos muuten nude-rajauskynä vinkistä. Eipä ole ikinä tullut mieleenkään laittaa (tai siis ostaa) sellaista mutta juuri sehän taitaa olla ratkaisu huulikiilto-ongelmiini. Kiitti!

  VastaaPoista
 2. Voin vinkata näin off the record, että käytän huulilla itse asiassa sitä IsaDoran ihonväristä kajalia, josta silloin joskus mainitsin. :D Eli jos olet jo ehtinyt hankkia sen, ei tarvitse erikseen ostaa uutta kynää.

  VastaaPoista
 3. Jee, loistavaa monikäyttöisyyttä!!!

  VastaaPoista
 4. Moi! Olen hiljan löytänyt blogisi ja selailen kauhialla innolla läpi tekstejäsi. Olet järjettömän taitava meikkaaja ja annat kyllä inspiraatiota vähän liikaakin :D (heti lähti metal mania - paletti tilaukseen :P). Mulla on aika tummapigmenttiset huulet ja ongelmana on saada eri punien ja kiiltojen sävyt erottumaan. Kiitos siis kovasti tuosta nudekynä-vinkistä! Meinasin kysyä mitä kynää olet käyttänyt mutta sopivasti juuri vastasitkin jo tuolla edellä.
  Kiitos mahtavasta blogista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivasta palautteesta! IsaDoran Inliner Kajal sävyssä Blonde on tosiaan luottotuotteeni niin katseen kirkastamiseen kuin huulten hienoiseen vaalentamiseen. Kiva että olet viihtynyt blogissani, toivottavasti tykkäät jatkossakin. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>