maanantai 24. joulukuuta 2012

Viimeinen luukku

...avautui tänään! Olen julkaissut kuvia joulukalenterini luukkujen takaa löytyneitä ylläreistä Facebookissa, mutta lupasin tehdä niistä yhteenvedon myös tänne blogin puolelle. Vaikka yritin olla nokkela ja urkkia kalenterin sisällön tietooni etukäteen, Body Shopilla olivat olleet ovelampia. En tiedä, vaihteleeko kalenterituotteiden kokoonpano maittain vai onko valikoima peräti kalenterikohtainen, mutta pientä variaatiota tuotteissa näyttäisi olevan. Olin itse asiassa tyytyväisempi näin, enpähän sössinyt yllätystä ihan täysin.
Tässä koko satsi yhteen koottuna. Kaksikymmentäneljä kivaa tuotetta, kaikki käyttökelpoisia ja varsin hyvän kokoisiakin. Muutamista suorastaan riemastuin. :) Jos haluat tietää, missä järjestyksessä nämä putkahtelivat luukuista, käy kurkkaaassa FB:sta; tässä postauksessa esittelen tuotteet pieniksi ryhmiksi koottuina.
Suurin osa kalenterijutuista oli näitä 60 millilitran pienoiskokoja suihkugeeleistä, sampoista, voiteista sun muista. Mango-sarjasta sain suihkugeelin ja vartalovoiteen - tykkään trooppisen hedelmäisestä tuoksusta hyvin paljon. Talviaikaan minulla on käytössä joulun kausituotteita, mutta siirryn näiden pariin varmasti tuossa keväämmällä.
Sama juttu tämän sitruunasarjan kanssa. Minulla on ollut Sweet Lemon -tuotteita aikaisemminkin, olen kirjoittanut niistä täällä. Tuoksu on ihana, sitruunamarenkinen, mutta sopii sekin paremmin kevääseen ja kesään. Sain sarjasta suihkugeelin, vartalovoiteen sekä käsidesin, joita minulla kuluu tasaiseen tahtiin. Kun ihoni oli huonommassa kunnossa, minulla oli tapana desinfioida käteni aina kasvojen pesun jälkeen ennen kuin levitin iholle kosteusvoidetta. Ehkä vähän hysteeristä bakteeripelkoa, mutta tapa tuli jäädäkseen.
Suihkugeelin ja vartalovoiteen sain myös Chocomania-sarjasta, niiden lisäksi kalenterista löytyi sarjan vartalonkuorinta. Olen aikaisemmin käyttänyt tätä suihkugeeliä yhden täysikokoisen pullollisen ja taidan valitettavasti kuulua siihen kansanosaan, jolle tuoksu on liian suklainen ja makea. Tästä syystä nämä päätyivät pukinkonttiin, toivottavasti tuoksu on enemmän lahjan saajan mieleen. :)
Rainforest-tuotteet olivat minulle ennestään tuntemattomia, nyt sain kaksi sampoota (Rainforest Shine ja Rainforest Moisture) sekä kosteuttavan hoitoaineen. Matkakokoisina otin nämä mukaani joululomalle, testailen tässä seuraavan viikon aikana ja katson, miltä tuntuvat. Sampoot ovat sulfaatittomia, väriaineettomia sekä parabeenittomia, sama pätee myös silikonittomaan hoitoaineeseen (Rainforest Moisture). Kaikki  vaikuttavat ainesosiltaan lupaavilta, Rainforest Shine -sampoo on brittien TBS:n mukaan jopa best seller -ainesta.
Myös Vitamin E -sarja oli tähän mennessä jäänyt minulta kokeilematta, vaikka siitä monet tuntuvat kovasti pitävän. Kalenterista putkahtivat kasvojenpuhdistusaine, kasvovesi sekä kasvovoide, otan nämä käyttöön myöhemmin tänä talvena. Kasvovesistä olen innostunut uudelleen vasta ihan hiljattain, olen vuosien ajan jättänyt ne täysin huomiotta. Puhdistusmaitomaisia tuotteita kohtaan olen ennakkoluuloinen, mutta toivottavasti tämä Cream Cleanser osoittaa käsitykseni vääriksi.
Käsille löytyi sekä palikka kynsien tasoittamiseen ja kiillottamiseen että ihan täysikokoinen tuubi mantelikäsivoidetta. Olen kuullut voiteen vähän jakavan mielipiteitä, mutta otan sen ilolla kokeiluun. Talvisin käytän käsivoidetta jatkuvasti, enkä kesälläkään voi olla rasvailematta tassujani aina käsienpesun jälkeen. Hieman laiskana manikyristinä tuo kynsiviila-asia jäänee vähemmälle käytölle, vaikka yhden sellaisen olen joskus omistanutkin.
Setti sekalaista sälää: minikokoinen hiusharja, jalkaraspi sekä 50 millilitran purkki oliivivartalovoita. Harjasta minulla ei ole vielä mielipidettä, mutta jalkaraspi tuli tarpeeseen. Se on tehty huokoisesta muovista, mutta on riittävän karhea poistamaan koppuraihon ainakin omista jalkapohjistani. Muotoilu auttaa pääsemään paremmin käsiksi jalkojen kaariin ja kuoppiin, vaikuttaa erinomaisen kätevältä kapistukselta. Vartalovoita en ole ehtinyt kokeilla, mutta olen kuullut oliivisarjan olevan omiaan erityisesti talvikuivalle iholle, joten odotan testailua innolla.
Meikkejäkin oli piilotettu muutaman luukun taakse. Divide & Multiply -ripsiväri, Hi Shine Lip Treatment sekä marjantuoksuinen Lip Roll-On pääsivät kaikki lahjapakettiin, koska en käytä vesiliukoisia ripsivärejä ja huulituotteita minulla alkaa olla liiaksikin. Söpöjä kuitenkin olivat pikkupakkauksissaan. :)
Itselleni parasta antia olivat jouluisen karpalosarjan tuotteet, joita en aluksi uskonut olevan kalenterissa ollenkaan. Etenkin aattoaamun luukun takaa paljastunut täysikokoinen suihkugeeli, jonka hankkimista olin pohtinut tänäkin vuonna, oli todella iloinen yllätys. En raskinut ostaa suihkista, vaan panostin joulutuotteissa vartalovoipuoleen. Tämä tuli siis kuin tilauksesta, bonuksena myös 21. päivän pyöreä karpalosaippua. Body Shopin joulukarpalo on yksi kaikkien aikojen suosikkituoksuistani suihkugeeleissä ja vartalovoiteissa, tosin sen rinnalle on hienosti noussut myös viime vuonna lanseerattu inkivääri (tänä vuonna nimellä Ginger Sparkle).

Oliko näiden tuotteiden joukossa joitain omia lemppareitasi? Tai sellaisia, joita haluaisit kokeilla?

Kalenterikoosteen myötä oiken hauskaa/lämmintä/rauhallista/juuri-sellaista-kuin-tahdot joulua joka ikiselle Lazy Dynamitessa piipahtaneelle! Joululomalla on toivon mukaan aikaa kirjoitella vähän enemmän kuin tavallisesti, joten palataan asiaan heti kun puurot on syöty. :)

* * *

Happy Christmas! This is everything I found inside my advent calendar from The Body Shop. Every one of these things makes me very happy, especially the Christmas cranberries which I didn't expect to find there at all. I'm also very excited to get to test the Vitamin E series, Almond Hand Cream and Olive Body Butter, I've heard lots of good things about them.

12 kommenttia:

  1. Oi mikä mahtava kalenteri! Tollasen mäkin olisin halunnut jos olisin tiennyt sen olemassaolosta. Oliko noita siis ihan myynnissä BodyShopissa? Jos oli, niin täytyy pistää muistiin ensi vuotta varten.

    Ihanaa joulua Nekku!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli, ostin omani Forumin liikkeestä. Varmasti hankin ensi vuonnakin, tuollaisia luukkuja oli kiva availla. :) Ihanaa joulua sinullekin!

      Poista
  2. Oih, aika ihania juttuja kalenterista paljastui! Täytyy varmaan yrittää saada tuo Body Shopin joulukalenteri ensi vuonna käsiinsä. :-) Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen, olin ainakin itse tosi positiivisesti yllättynyt. :)

      Poista
  3. Oho, olipas siellä tosi hyvät tuotteet! Voisi harkita ensi vuonna tuon ostamista, juuri meille kosmetiikkahöperöille sopiva (aikuisten) kalenteri :) Ja eihän tuo pahan hintainenkaan ollut, varsinkaan sisältöönsä nähden.

    Itseäni eniten noista kiinnostivat mangot, sitruunat, suklaat ja karpalot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan. Kertaostoksena ehkä vähän kirpaisee, mutta oli minunkin mielestäni hintansa väärti.

      Poista
  4. Mulla on jotenkin jäänyt Body Shopin tuotteet todella vähäiselle kokeilemiselle, joten pitää ensi vuonna hankkia tollainen kalenteri, jotta pääsee testailemaan erilaisia juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuohan on siihen tarkoitukseen ihan omiaan. :) Tällaisia saisi olla useammallakin merkillä, niin voisi kerralla tutustua kunnolla sellaisiin, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle.

      Poista
  5. Ihana joulupostaus! Tosi kiva nähdä kalenterin tuotteet näin kerralla, varmasti ostan itsekin ensi vuonna. Ihanaa joulua Nekku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti omakin joulusi meni mukavasti. :)

      Poista
  6. Mulle kuoriutui joulupaketista mm. tuo jalkaraspi, johon menin tykästymään heti ensimmäisellä käytöllä. Omistan aika monta raspia ja sähköisenkin jalkahoitosetin, mutta tuo TBS:n raspi on ihan ykkönen. Toivottavasti kestää hyvänä käytössä :) Ja mitä ihmettä, ihana kalenteri, mennyt minulta aivan totaalisesti ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jalkaraspi on kyllä todella tehokas, aivan yllätyin itsekin! Kalentereita ei ilmeisesti ollut tarjolla jokaisessa myymälässä, mutta jospa ensi jouluna jo olisi enemmän.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>