keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Nyt glitterit pienet loistaa

Kun nyt vaivihkaa on päästy sujahtamaan joulujuttuihin, niin jatkukoon. Jos jouluaiheinen touhotus ärsyttää, kannattaa palata tälle sivulle vasta ihan loppuvuodesta - tämä postaus ei nimittäin ole vielä viimeinen lajissaan. ;) Edellisessä tekstissä mainitut jouluvalot saivat toimia rekvisiittana, kun kuvasin pimeiden päivien piristykseksi muutaman kimaltavan pallon ja putelin.

Yves Rocher lähetti minulle talven ja joulun kausikokoelmistaan (jo aiemmin sivuamieni kynsilakkojen ja meikkien lisäksi) kokeiltavaksi muutaman vartalonhoitotuotteen. Kuvissa näkyvät karnevaalihenkiset glitterpallot ovat rajoitetun ajan myynnissä olevaa Collection Cacao -sarjaa ja tuoksuiltaan hedelmäisen suklaisia.

Kuusenkoristetta muistuttava pallon muotoinen pullo on veikeän näköinen ja sopii käteen mukavasti. Pullossa on tasainen pohja, joten se pysyy kyllä pystyssä suihkuhyllyllä tai ammeen reunalla. Parempi onkin, sillä pumppu tästä puuttuu. Yvesillä ovat taitaneet nykyään ottaa käytännöksi myydä suihkugeelien ja vartalovoiteiden pumput erikseen, irtopumppuja on tarjolla ainakin nettikaupassa, varmasti myös "oikeissa" liikkeissä. Jos pumppua ei tahdo ostaa erikseen, kannattaa kokeilla josko jonkin muun tyhjän pakkauksen pumpun saisi kieritettyä tuohon korkin tilalle. Kierrekorkillisen pyöreän pullon kanssa kun saattaa olla melkoisen vaikea toimia märin käsin.

Pallot ovat kauniita ja kimaltavat suihkugeelit tuoksuvat ällistyttävän herkullisille. En ole vielä aivan varma, tahdonko oikeasti pestä itseäni näillä jälkiruoantuoksuisilla kimallussaippuoilla, mutta nuuhkin niitä kyllä erittäin mielelläni. Keltaisen pallon sisällä yhdistyvät kaakao ja appelsiini, toisin sanoen Fazerina-suklaa. Punaisessa on kaakaota ja vadelmaa, mikä tuoksuu tietysti vadelmalla maustetulle tummalle suklaalle. Erittäin nameja molemmat, ja varmasti hyviä isonkin makeannälän tainnuttamiseen. Tai lietsomiseen, mene ja tiedä.

Molemmilla tuoksuilla on tuunattu myös vartalo-, käsi- ja huulivoiteita sekä nestesaippuaa. Kimmeltävää vartaloöljyäkin on tarjolla, ainakin appelsiinisuklaisena. Hillitymmän juhlinnan ystäville sarjaan kuuluu lisäksi kolmas, aavistuksen asiallisempi tuoteperhe, jonka tuoksuun on napattu kaakaon ohella pistaasia.

Rauhallisempaan tunnelmointiin sopii Les Plaisirs Nature -sarjan joulunaluskokoelma, jonka teemana tänä vuonna on kullalla ryyditetty vanilja. Tuoksunsa puolesta voin suositella Vanille CollectOR (tai Vanilla Gold) -tuotteita todella lämpimästi kaikille vaniljasta tykkääville. Ne eivät nimittäin ole yhtään pistäviä eivätkä liiaksi makeita - pehmeä bourbon-vaniljan tuoksu on itse asiassa hyvinkin aikuinen. Tuoksua saa kuvassa näkyvän vartalovoiteen lisäksi suihkugeelinä, poreilevana kylpykuutiona, hajuvetenä tai ihan vain tuoksukynttilänä, jos ihon valeleminen vaniljalla ei innosta.

Liialliselta aikuisuudelta onneksi välttyy näppärästi, kun voide on ladattu täyteen kultaista kimallusta. Omaan makuuni ja arkikäyttöön hippuja oli jo vähän liikaa: voiteen levittämisen jälkeen kämmenet ovat kultaiset ja kimallus näkyi häiritsevästi mustissa vaatteissa. Tuotteet sopinevat parhaiten pikkujouluja edeltäviin hemmottelutuokioihin, kun illan aikana on tarkoituskin säihkyä tavallista enemmän. Pullossa on samanlainen kierrekorkkisysteemi kuin noissa suihkugeeleissä, eli jonkinlainen pumppu tarvitaan.

Diskopallomeininki ei onneksi ole välttämätöntä, sillä kynttilä mahdollistaa tuoksusta nauttimisen ilman epätoivottuja sivuvaikutuksia. Itse olen vaniljan suhteen yleensä hyvin kriittinen, mutta tästä versiosta olen pitänyt.

Entäpä siellä? Vanilja, juu vai ei? Ja ennen kaikkea: glitter, jees vai nou?

11 kommenttia:

  1. Vanilja riippuu paljon, onko juu vai ei :) Yvesin perus-Les Plaisirs Nature - vanilja on kyl erittäin juu. Glitterit aina JUU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ihan sama homma vaniljan kanssa. Se voi olla myös tosi ällöttävä tuoksu, jos on tehty huonosti. Mutta tuossa voiteessa on kyllä nami.

      Poista
  2. Vaniljalle juu! Ihania nuo YR:n putelit!

    VastaaPoista
  3. Rakastan vaniljaa ja vakikäytössä onkin YR:n normivaniljat. Yritin tilata noita joulujuttuja ja erittäin suureksi harmikseni sain nettisivuiltaan vain eioota. :-( Harmitti oikeasti paljon, vaikka "vaan" yvesrokkeria ovatkin. Jotain yksittäisiä juttuja oli enää tarjolla ja harmistuksestani huolimatta otin sitten mitä sattui jäljellä olemaan. Höh ja pöh. :-( Ja just vasta tulivat myyntiinkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sivulla lukee noiden vaniljajuttujen kohdalla ainoastaan, että "tuote on väliaikaisesti loppu", mikä omiin korviini kuulostaa siltä, että lisää olisi tulossa. Vaikka limited edition onkin. Oletko päässyt käymään jossain YR:n liikkeessä? Jos niillä siellä olisi jemma?

      Poista
    2. En ole käynyt liikkeessä kuikuilemassa. Nettikaupasta ei edelleenkään saa tilattua. En tiedä jaksaisiko sitä reippailla kivijalkakauppaan....nimittäin vadelmasuklainen vartalovoide tuoksuu aivan älyttömän ihanalle, haluaisin samaan sarjaan kuuluvia muitakin tuotteita ja nyt sitten pitää arpoa miten paljon mä niitä haluan, haluanko tarpeeksi viitsiäkseni ajella keskustaan tuolla märässä harmaudessa. :-P Niin ja mitäs jos ne on sieltäkin loppu, sitten vasta harmittaisikin! o.O

      Poista
  4. Tämä ei ole mikään kyllä/ei -kysymys sillä vastaus on silkka iiiiiiiiiiiiiiiiih!

    :D

    PAKKO saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiih vain itsellesi! Toivotaan, että tontut ovat kuulolla... ;)

      Poista
  5. Vanilja on useimmiten nykyaan juu, kun on paassyt eroon niista ylaasteaikaisista traumoista, jolloin kaikki suositut tytot kaytti halpoja vaniljanhajuisia juttuja :D

    Glitterit sen sijaan kosmetiikkatuotteissa on ehdoton ei, etenkin saippuoissa :) Kynsilakat on poikkeus.

    VastaaPoista
  6. Vaniljalle juu! Todellakin! Olen sen sortin vaniljafani että kehnompikin toteutus vaniljasta menee hygieniatuotteissa, hajuvesirintamalla olen tarkempi.

    Glitterille sen sijaan juu tai ei, aivan tilanteesta riippuen. Useimmiten kuitenkin juu.

    Harmikseni kaikki kiinnostavat joulutuotteet näyttivät olevan Yves Rocherin sivuilta loppu, kun eilen katsoin ja olin tilausaikeissa. Sille buu. :D

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>