tiistai 24. helmikuuta 2015

Jatko-osa

Bloggasin tammikuun lopussa erilaisista sinisistä vaihtoehdoista työkaverini juhlameikiksi. Toteutunut meikki ei lopulta ollut yksikään noista vaihtoehdoista, vaan lähdimme vielä selkeästi viileämmälle linjalle. Yhdistelin silmämeikissä hopeisia ja sinisiä sävyjä, ja pääsin sittenkin punaamaan posket sillä vadelmaisella värillä, josta haaveilin. Koska en tajunnut ottaa tuotoksesta kuvia, rekonstruoin meikin (ainakin vähän sinne päin) puolikkaalle päälleni viime viikonloppuna.

Palasin pitkästä aikaa Coastal Scentsin 88 Shimmer -paletin pariin! Siinä on kyllä värejä mistä valita. Ainoastaan koostumuksen hohtavuus häiritsee välillä, mutta sen voi tietysti päätellä jo paletin nimestä. :) Tässä tapauksessa hohto oli ok, sillä sitä oli myös kollegani meikissä käyttämissäni Foreverin luomiväreissä. Käytin luomen sisemmällä puolikkaalla vaalean hopeaisia sävyjä ja ulkopuoliskolla tummansinisiä sekä mustaa. Mustan halusin mattaisena, minkä vuoksi päädyin lainaamaan ulkonurkkaan ja luomivakoon vähän Urban Decayn Blackoutia.

Häivyttelin sinisiä sävyjä taas lämpimän mattaisella ruskealla, mikä tekee meikistä paljon helpomman. Nappasin ruskean Anastasian erinomaisesta Contour Kitistä, josta lisää loppuviikosta. Käytin samaa palettia myös kulmaluun highlightiin ja kasvojen varjostamiseen. Ruskean ja sinisen yhdistäminen toi meikkiin maagisesti myös violetin vivahteita.

Kasvoilla siis edellä mainitun Anastasian paletin lisäksi myös sitä vadelmanpunaista poskipunaa, jonka perään alkuperäisessä meikkipostauksessa vähän haikailin. Puna on Foreverin Brilliant Blush sävyssä Sofia. Napissaan hyvin ärhäkän näköinen, mutta iholla todella kaunis. Huulilla on MACin pinkki Sassy Lassy -huulikiilto, joka tosin taitaa olla limited edition muutaman vuoden takaa. Viileän sininen silmämeikki näytti loppujen lopuksi aika kivalta itsellänikin, vaikka sellaista tulee harvemmin käytettyä. Pieniä kasariviboja tässä tietysti on, varsinkin pinkkeihin huuliin ja poskiin yhdistettynä. Mutta ei paha, vai mitä?

11 kommenttia:

  1. Ei, ei ollenkaan paha! Todella kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Upea silmämeikki! :) Just paljastin eilisessä postauksessani, että olisin halunnut elää 80-luvulla mun teinivuodet :D Haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. :D Lapsuusvuodet olivat kasarilla tosi mukavat, mutta teini-ikä... Huh huh. Tai mistä sen tietää. ;)

      Poista
    2. Lapsuusvuodet olen mäkin kasarilla elänyt :) Teini-ikä olisi ollut kyllä aika jännä kokea kasarilla. Mä en tiedä mikä siinä mua viehättää :D Mutta ehkä mä nyt kuitenkin olen vaan onnellinen, että se teini-ikä on ohi! Hahaha.

      Poista
  3. Oi miten kaunis meikki.:) Poskipunat ovat mulle suht uusi tuttavuus, ja omistan vasta varjostuksiin tarkoitetun Nyxin Taupen ja Maybellinen Fit Me -sarjan punan, joka nyt myöhemmin tarkasteltuna tuntuu mun ihonsävylle liian lämpimältä. Muuten tiedän kyllä väreistä kohtalaisen paljonkin, mutta heti kun pitäisi analysoida omaa väritystään, olen jostain syystä ihan ulapalla. Olen nyt tullut siihen tulokseen, että olen kalpea ja ihonsävyltäni kylmä, ja jokin tuollainen kaunis kylmä pinkihtävä poskipuna ehkä sopisi mulle parhaiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, omia värejään on tosi vaikea analysoida. Kuvailusi perusteella arvelen, että sinulle sopisi tosi hyvin melkein mikä tahansa kirkkaan tai heleän värinen poskipuna. Murretuista maanläheisistä väreistä pysyisin etäämmällä. Poskipunat ovat kyllä tosi koukuttavia, kun vauhtiin pääsee. :D

      Poista
  4. Mä nään tästä kännykän näytöltä pelkkää violettia mutta sitä parempi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, violettikin on hyvä. :) Nyt kun katson tarkemmin, niin eihän tuo kovin siniseltä näytä. Mutta yhtään en käyttänyt violettia luomiväriä, I swear!

      Poista
  5. Ihana meikki!! Miten saatkin niistä aina noin upeita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää, en tiedä! Tällaisia niistä tulee. :) Kiitos!!

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>