torstai 31. maaliskuuta 2016

Zoeva Cocoa Blend

 
Vilautin tätä palettia viime vuoden lempparituotteista kertovan postauksen yhteydessä, mutta kunnon kiusaajana en silloin edes avannut kantta. Tänään avataan. 

Tein saksalaiselle Zoevalle viime vuonna kaksikin sivellintilausta, joista ensimmäisen yhteydessä ostin kokeiluun myös pari luomiväripalettia. Cocoa Blendin lisäksi minulla on laatikossani Rose Golden, joka sekin on kiva, mutta ei ihanuudessaan aivan tätä tasoa. Zoevan luomivärit ovat yleisesti ottaen erittäin laadukkaita ja pidettyjä, hinta-laatusuhdekin kohdallaan. Tätä juttua kirjoittaessani tosin huomasin, että paletit näyttävät kallistuneen muutamalla eurolla siitä kun itse tilailin. Siitä huolimatta hinta on edelleen erittäin kohtuullinen.

Pahvikantisessa paletissa on kaksitoista luomiväriä eri koostumuksilla. Hohtavan satiiniset ovat laadultaan parhaita, mutta mattasävyissäkään ei ole valittamista. Kaakaopaletissa on pääosin lämpimän ruskeita ja kultaisia nappeja, mutta myös upea harmaanvioletti ja metallinen punainen sävy. Napit ovat suurin piirtein kahden euron kolikon kokoisia ja sävyillä on suklaa-aiheiset nimet.


 
Swatch-kuvasta luomivärien laatu välittyy aika hyvin. Mattasävyissä on levittäessä pientä jauhoisuutta, mutta sitä on yleensä aina, merkistä riippumatta. Norsunluunvärinen Bitter Start on vaaleaihoiselle tosi toimiva sävy kulmaluulle tai muun meikin häivyttelyyn. Substitute For Love ja Freshly Toasted ovat sellaisia punertavan ruskeita, joita käytän meikissäni yleensä aina. Superhyviä esimerkiksi viileänsävyisten sinisten tai vihreiden sumusilmämeikkien häivyttelyyn. Beans Are White puolestaan on hyvin tummana mattaruskeana täydellinen alaluomen ja silmän ulkonurkan skarppaamiseen.

Pure Ganache on kaunis kultainen, hyvin samanlainen kuin Urban Decayn Half Baked, vain hitusen lämpimämpi. Warm Notes taas on täydellinen dupe MACin Cranberrylle, paitsi että Warm Notesissa on enemmän pigmenttiä ja se levittyy tasaisemmin. Subtle Blend on hohtava keskiruskea, jossa on kultainen vivahde. Tosi nätti, sopii arkeen ja juhlaan. Kuten on myös Delicate Acidity, harmahtavan rusehtavan violetihtava hybridisävy.

Sweeter Endistä en ole vielä oikein saanut otetta. Sävynä se on uniikki, mutta en ole keksinyt mitä tekisin sillä. Se on hyvin lähellä ihoni omaa sävyä, mutta mukana on beigeä, kultaa, vaaleanpunaista ja harmaata. Vähän kummallinen tapaus. Infusionista en pidä kovin paljon. Se on väriltään rusehtava hiilenmusta, koostumukseltaan kuivahko ja täynnä pientä kultaista kimallusta. Vaikea. Mutta kaikki muut ovat ihania.


Tässä malliksi meikki, jossa olen käyttänyt yhdeksää paletin sävyistä. Pois jäivät ainoastaan nuo kaksi, joista en niin pidä sekä violetihtava Delicate Acidity. Liikkuvan luomen keskiosassa on punaista Warm Notesia, sisäosassa kultaista Pure Ganachea ja ulkonurkassa tummanruskea Beans Are White. Alaluomelle latoin hohtavan ruskeaa Subtle Blendia, minkä lisäksi alapuolellakin on ulkonurkassa tummaa mattaruskeaa ja sisäosassa kultaa.


Kulmaluulta alaspäin tullaan häivyttelysävyillä. Liukuvärissä ylimpänä on mattavaalea Bitter Start, seuraavana vaaleanruskea Substitute For Love ja punaruskea Freshly Toasted. Luomivakoon mennessä väri tummenee samaksi ruskeaksi kuin silmän ulkonurkassa. Ripset ovat House Of Lashesilta, taas. Näiden nimi on Iconic.

Millainen suhde sinulla on Zoevaan? Kai teillä on jo suhde?

7 kommenttia:

 1. Meillä ei ole suhdetta, en ole kokeillut Zoevaa. Mutta houkuttaa kyllä koska onhan tämäkin paletti tosi ihanan näköinen ja hirmu nättiä jälkeä tulee ❤️

  VastaaPoista
 2. Huuuuh! Mä taidan tarvita tämän. Koska neljä Zoevan palettia ei riitä : D

  VastaaPoista
 3. Ei ole mulla minkäänlaista suhdetta Zoevaan. Upea paletti!

  VastaaPoista
 4. Ei ole suhdetta, mutta nyt taisin kyllä rakastua ensisilmäyksellä. Ihan mahtavat sävyt ja voihan vau minkä meikin olet taiteillut!

  VastaaPoista
 5. Aargh en kestä, näyttää ja kuulostaa liian hyvältä! Olen halunnut koko alkuvuoden ostaa Zoevan En Taupen (sopisi mun haaleisiin väreihini ja arkimeikkeihin) mutta ole ollut ostolakossa viime syksystä ja saanut käytettyä yhden vanhan paletin melkein pannuun asti. Siksi olen vastustanut uusia ostoksia - on ihanaa kun hyllyt pikku hiljaa vajuvat.

  Sweeter Endistä mulla on ehdotus: käytä muu paletti ja lahjoita tuo jämänappi mulle! Juuri tuollaiset haaleat neutraalit ihosävyt ovat mun suosikkejani, ne onnistun kuluttamaan ekana loppuun.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis meikki!
  Jos en aivan väärin laske, niin paletissa on 10 eri luomivärinappia, ei 12, niin kuin itse mainitsit (-:.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>