keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Encore une fois (en osannut italiaksi)

Pääsin käymään Kikon myymälässä uudestaan. Itse asiassa kävin siellä vain pari päivää edellisen postauksen jälkeen, mutta en ole saanut kuvia muokattua enkä kirjoitettua mitään aikaisemmin. Onnistuin puhumaan itselleni järkeä enkä ostanut enää luomivärejä. Täällä reissussa minulla on ollut mukana ainoastaan CS:n 88 Ultra Shimmer, josta on kyllä saanut yhdistelmiä tilanteeseen kuin tilanteeseen. En ole edes kaivannut muita luomivärejäni. *huonon omantunnon puuska*

Sen sijaan ostin vielä muutaman huulikiillon. Olen innostunut huulimeikeistä vasta hiljattain enkä vielä oikein osaa käyttää huulipunaa. Kiiltoa muistan jo useimmiten laittaa, mutta sen lisäilyssä päivän mittaan on treenaamista. Pidän Kikon kiiltojen koostumuksesta todella paljon, koska ne tuntuvat huulilla lähinnä kevyeltä huulirasvalta ja kosteuttavat mukavasti.
Huulikiiltojen lisäksi kuvassa yllä yksi matkan ultimate-löydöistä: Shimmering All Over -hohto/kiilto/kultahippujuttu sävyssä 01 Gold Flakes. Ensimmäisellä kerralla missasin koko tuotteen, mutta onneksi menin uudestaan! Voidemaisesta tuotteesta minulle tulevat mieleen Nfu-Oh -hilekynsilakat; se jättää iholle pieniä ja vähän isompiakin "kultahippuja". Alla olevassa kuvassa taas pikainen swatchaus, josta näkee perusperiaatteen, mutta joka ei kuitenkaan toista kimallusta yhtä intensiivisenä kuin se on livenä. Tuote näyttää iholla kultaisilta pisamilta. :)
Huulikiillot swatchasin myös:
Äärimmäisenä vasemmalla luumun värinen Glitter Violet (107), seuraavana läpikuultava kirkas pinkki Pearly Peony (119), vastaava valkoinen Pearly White Blue (101) ja kullanvärinen (niin ikään läpikuultava) Pearly Gold (113). Kullanväristä lukuun ottamatta kaikissa on ihana sininen hohto.

3 kommenttia:

 1. Kultaisia pisamia!! Eijeijei, pakkohan tota on saada jostain :D

  Täytyy sulle kehua, että oon petrannut meikkiasioissa ja hankkinut luomien pohjustusaineen ;) Sekä kaksi uutta sivellintä. Go me!

  Kiva kun kirjotit taas :)

  VastaaPoista
 2. Go you! :) Jos haluat tuliaisiksi kultaisia pisamia, niin voin vielä kipaista sullekin.

  VastaaPoista
 3. Aa! No jos vielä ehdit, niin toki kelpaa, maksan sitten kyllä takaisin :) Mutta jos et enää ehdi niin ei se haittaa!

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>