sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Pikkujoulumustelma

Ensimmäiset pikkujoulut, joihin olen saanut kutsun, ovat ensi viikon perjantaina. Vähän säälittävästi kyseessä ovat liikuntakeskuksen pikkujoulut, joihin on lisäkseni kutsuttu muutama sata muutakin ihmistä enkä tunne heistä ainoatakaan. Mutta aioin mennä kuitenkin, koska tykkään juhlista. Ja viime vuonna kemut ainakin olivat käymisen arvoiset.

Tänä vuona juhlien teemana on "rock". Luulen, että itselleni kovin tavanomaisessa mustassa (ja kimaltavassa) vaatetuksessa on tarpeeksi rokkia ilman niittejä tai hakaneuloja, mutta hiuksiin ja meikkiin ajattelin tapani mukaan panostaa vähän enemmän. Koska musta kajal ei luultavasti ole yksilöllisin vaihtoehto moisissa teemabileissä, päädyin siniviolettivaaleanpunaiseen mustelmaratkaisuun. :D Tein tänään harjoitusmeikin ja olin varsin tyytyväinen.
oikeanpuoleisin säikähtänyt kuva otettu salamalla, jotta kimallus näkyisi paremmin (taas voi klikata suuremmaksi)

Käytin pääasiassa Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -palettia ja Kikon tummansiniviolettia Colour Sphere -luomiväriä. Rajauksissa apuna oli tuttuun tapaan MACin Powerpoint-kynä sävyssä Engraved ja MSCHICin musta geeli-eyeliner. Olen huomannut, että nuo geeli-eyelinerit pysyvät silmän sisäpuolellakin pienen ikuisuuden, joten tästedes en enää aio tuskailla kajalien kanssa. Alaluomen pinkki jatkuu poskipunana (CS:n 56 Piece Blush & Eye Shadow -paletista), ja valmiin meikin päälle töpsyttelin vielä MACin reflects -glitteriä (sävy Reflects Red). Niin, ja ripsinä nimettömät ja numerottomat Seppälän Body Talk -räpsyt. Kulmat meikkasin tavallista tummemmiksi, että nekin olisivat vähän enemmän "rock" (Jotenkin minua hymyilyttää tuo teema koko ajan. Ajattelen kaikkia niitä juhlijoita, jotka eivät tosielämässä piittaa rokista, mutta kietoutuvat niittivöihin pikkujouluja varten.).

Loppukevennyksenä meikattu ja meikkaamaton silmä.

7 kommenttia:

 1. Toi vika kuva on ihan paras :D Osaispa itekin meikata yhtä hyvin kuin sinä.

  VastaaPoista
 2. Mainio loppukevennys! Huippu kuva. Itsekin Seppälän ripsiä useasti käyttäneenä voin todeta, että hintalaatusuhde on kohdallaan. Ite käytän yleensä sitä harvempaa versiota. Kerran tosin ostin jotkut 7 euron ripset, joissa oli valmiina se liima. Oli aika luksusta kieltämättä!

  VastaaPoista
 3. Ravenwaves, kiitos. :) Treeniä vaan ja hyvät pensselit, niin onnistuu.

  Bubble, nuo on tosiaan niitä noin kolmen euron ripsiä. Hyvin toimivat. Minä laitan liiman ensin silmäluomeen ja tökkään ripset sitten siihen, niin on helpompaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, niin minustakin. Vähän ketjuja kaulaan ja paljettihame päälle, niin hyvin rokkaa. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>