perjantai 27. marraskuuta 2009

Vuosijuhlakynnet

Askartelin huomista varten silmämeikkiin sopivat kynnet. Kokeilin ensimmäistä kertaa liukuvärilakkausta eikä tulos ole ihan niin siisti kuin olisin halunnut. Kivan näköinen kuitenkin, glitter pelastaa paljon. :) Käytin vanhaa (Sparkling Fizz/Kuplajuoma, glitter) ja ikivanhaa (Dates/Treffit, pinkki) Anytimen lakkaa, ja Lumenen Natural Coden vaaleanpunaista (Stay Pretty). Nimet sopivat hyvin juhlatunnelmaan. :D

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Voitko antaa vinkkiä liukulakkauksen tekoon? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Juu, voisin tehdä aiheesta ihan kuvallisen jutunkin, mutta tässä pari vinkkiä. Lakkaa ensin kynnet valitsemallasi pohjasävyllä (mulla tuo vaalein). Töpöttele tummemman väristä lakkaa kynnelle pesusienellä tms. huokoisella sienellä. Tässä vaiheessa lakkaus on pinnaltaan epätasainen, mutta siitä ei kannata huolehtia. Pyri siihen, että väriä on paksummin kynnen kärjessä ja se ohenee ja vaalenee tyveä kohti. Kun liukuefekti on mielestäsi kohtuullinen, lakkaa kynnet kirkkaalla päällyslakalla. Tee monta lakkausvetoa, niin saat päällyslakan avulla häivytettyä värirajaa vielä enemmän. Ainakin itselläni tämä ensimmäinen kerta oli vähän haastava, mutta ei läheskään niin vaikeaa kuin luulisi. :)

  VastaaPoista
 3. Ooh! Tutoriaalia kaipailen minäki :D Tosin oon niin laiska lakkaaja, että ei siitä kuitenkaan mitään tulisi. Etenkin kun en saa lakkoja pysymään vaikka tekisin 'pohjat' ihan oikein, arght.

  VastaaPoista
 4. Voi söpöliinikynnet!
  Mulle kans!

  VastaaPoista
 5. olen kateellinen sulle noista Anytimen lakoista.. :D mun oma purkki hajos oli aivan ihania lakkoja harmi ku ei löydä YHTÄÄN mistään.. Harmittaa :(

  VastaaPoista
 6. Eipä noita varmaan enää paljon ole ihmisillä jemmoissa. Tuolle glitterlakalle olen itsekin jo joutunut sanomaan hyvästit, onneksi samaa lakkaa saa nykyään Natural Codelta. Pinkki lakka on vielä jossain tallessa, mutta voi olla jo vähän kuivumaan päin.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>