sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Syksyinen meikki ja talviset suosikit

Testailin tässä eräänä iltana vähemmälle käytölle jääneitä Pure Luxen luomivärejä, taka-ajatuksena totuttaa itseäni vähä vähältä vihreän värin käyttöön. Meikistä tuli nätti (joskin kovin syksyinen), mutta tuollaiset murretut ja maanläheiset värit ovat ihan kamalan vääriä minulle. :( Harmittaa, koska näyttävät purkissa niin kivoilta.En muista enää ihan tarkkaan mitä sävyjä käytin, mutta kaunis vihreä yläluomen keskellä on nimeltään Tart. Ulkonurkassa on tummempaa sammaleenvihreää ja mustaa, sisänurkassa pronssin sävyjä, jotka näköjään mätsäävät kivasti ruosteenvärisiin täpliin silmissäni. :)

Halusin tehdä tästä postauksesta tällaisen vähän leikekirjamaisen katsauksen, koska en ole viime aikoina ehtinyt päivittämään niin usein kuin olisin halunnut. Syksyisten sävyjen meikkikokeilun ohella ajattelin kehua neljää kivaa tuotetta/tuoteparia, joihin olen kovasti tykästynyt viime aikoina.1. Models Own Lemon Meringue + Pure Luxe Muse. Ensimmäinen ihana parivaljakko on Seppälässä myytävien Models Own -kynsilakkojen valloittava pastellikeltainen Lemon Meringue ja täsmälleen samansävyinen Pure Luxen Muse. Olen käyttänyt Musea kynsien parina luomillani ihan yksistään, ja yleisilme on mielestäni ollut mukavan raikas.2. TIGI Bed Head Superstar Blow Dry Lotion + Small Talk. Tällä viikolla olen myös pitkästä aikaa innostunut pitämään hiuksiani auki. Hiukseni ovat melko ohuet (ja niitä myös on kohtalaisen vähän), minkä vuoksi pidän niitä yleensä kiinni. Ylläolevista tuotteista ne ovat kuitenkin saaneet mukavasti volyymia, ja olen selvinnyt koko päivän ilman hiuskriiseilyä. Olen sekoittanut sekä föönausnestettä että Small Talkia kämmenissäni samassa suhteessa, ja sohinut cocktailin puolikuiviin hiuksiin ennen hiusten kuivaamista. Toimii, ja tykkään.3. The Body Shop Raspberry Body Scrub. Hankittuani tammi-alesta Body Shopin vadelmakuorinnan olen löytänyt vartalokuorinnat uudestaan. Kukapa ei haluaisi läträtä vattuhillolla? :D Siltä aine nimittäin sekä näyttää että tuoksuu, siemenetkin on jätetty kuorintaa tehostamaan. Tahmaista tämä ei onneksi ole. :)4. Everyday Minerals Wake up Call. Lopuksi on vielä hehkutettava Everyday Mineralsin poskipunaa sävyssä Wake up Call. Näyttää tosin ikävästi siltä, ettei tätä enää olisi myynnissä. :( Omani sain pari vuotta sitten tilaamani näytesetin yhteydessä. Tämä on jäänyt ihanuutensa huomioon ottaen valitettavan vähäiselle käytölle, mutta olen nyt ottanut purkin suosikkimeikkieni hyllylle. Purkissa väri on vähän pelottava tumma karpalonpunainen kultaisella hohteella, mutta sillä saa poskille ihanan luonnollisen pakkasenpureman punan. Toimii varmaan hyvin myös luomivärinä, sävy vastaa aika lailla MACin Cranberryä.

Ensimmäinen ja viimeinen kuva ovat omiani, muut nettilöytöjä.

14 kommenttia:

  1. Heii! Mä en oo nähny ainakaan tampereen missään seppälässä vielä tollasia ihania pastelleja? Et onko noi tullu vasta vai miten? Ihana! tahtoo tollasen keltasen meinaan <3

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis meikki ja ihanat värit! Vitsi, että tekis mieli päästä kokeilemaan noita Models Ownin lakkoja :P

    VastaaPoista
  3. Small talk on tosiaan huippu!

    Ja tuo meikki on ihanan syksyinen :)

    VastaaPoista
  4. Muse näyttää ihanan raikkaalta, samoin tuo samansävyinen kynsilakka.

    Heh, minulle taas maanläheiset ja murretut sävyt sopivat vähän turhankin hyvin. Rakastan eri sävyisiä sinisiä luomivärejä ja kylmiä violetteja muttah ne eivät taas sovi minun väritykseeni yhtään kun olen tämmöinen lämpöisen värinen >:/.

    Tuota tekemääsi silmämeikkiä täytyykin kokeilla joku kerta, kiitos hyvästä mallista :)!

    VastaaPoista
  5. Laura, ei noita täällä Oulussakaan ole ollut kuin vasta vähän aikaa. Luulin jo, että Suomen kaikki muut Seppälät ovat saaneet omansa aikaisemmin, mutta näköjään ainakin Tampereelta vielä puuttuu. Jospa ne tulisivat sinnekin pian, noissa pastellinvärisissä lakoissa on muitakin ihania. :)

    Sanna, kiitos. :) Noita lakkoja voi tilata ainakin merkin omilta sivuilta: www.modelsownit.com

    Norppa, niin on, ja monikäyttöinen!

    Panda, tulitkin mieleen tuota meikkiä tehdessä. Sävyt pukisivat sinua varmaan tosi hyvin. Laita kuva sitten, jos kokeilet. :)

    VastaaPoista
  6. No tosin olen käynyt seppälässä viimeksi n. 2-3 viikkoa sitten :D Perhana! varaa tuhlata noihin vasta 1.pv!

    VastaaPoista
  7. Models ownin lakat on huippuja ja näyttää houkuttavilta (en vaan osaa päättää mitkä sävyt otan...), small talk on ostoslistalla ja tuo vadelmakuorinta on ihanaa - lempparein tbs:n kuorinnoista, joista osa on vähän pliisuja.

    VastaaPoista
  8. En siis ole tykkäysteni kanssa yksin. :) Noissa lakoissa on onneksi se hyvä puoli, että niitä raskii ostaa kerralla useammankin. Mutta on se valitseminen silti vaikeaa.

    VastaaPoista
  9. Mulla on kans tosi ohuet ja lättänät hiukset ja mula löytyy kanssa tuota Tigin blow dryta ja sitte kanssa tuo sama mutta niinku nestemmäisenä muotovaahtona ja oon kyllä tykänny! :)

    VastaaPoista
  10. Tigit tuntuvat jakavan porukkaa kahtia, mutta minä tykkään myös kovasti. Toimivat ja tuoksuvat hyvälle. :)

    VastaaPoista
  11. Hei, nyt vasta löysin tänne ja linkkaan välittömästi, niin kivalta näyttää! Nyt sait koti-stalkkerin ;D

    VastaaPoista
  12. Oi, olen aina halunnut oman koti-stalkkerin! :) Kiitos. Jos muuten haluat stalkata kotia, niin siitä on olemassa sellainen jonkinasteista horrosta viettävä blogi myös... ;)

    VastaaPoista
  13. Ihania! Upea tuo kynsilakka, pitää varmaan mennä hyökkäämään Seppälään...

    Mulle kai värityksen puolesta (lämminsävyinen iho, vihertävät silmät) on sopivinaan lämpimät, maanläheiset sävyt, mutta kun ne on niin TYLSIÄ! Toki niitä on hyvä käyttää jos haluaa asiallisen ja hillityn meikin johonkin tilanteeseen, mutta kun turkoosi ja violetti ja oranssi vaan ovat niin paljon kivempia.

    Onneksi nuo EDM:n poskarisamplet eivät lopu IKINÄ :D Mulla on niitä vaikka miten ja herranjumala, mä en pääse niistä varmaan ikinä eroon.

    VastaaPoista
  14. Minä taas olen väritykseltäni viileä, sellainen perus-talvi, jolle sopivat parhaiten kirkkaat ja voimakkaat värit. Ihoni on tosin enemmän kelta- kuin punapohjainen, mikä aiheuttaa välillä pieniä ristiriitaisuuksia. Pitäisi mennä värianalyysiin. :)

    Ja tosi on, EDM:n samplesta riittää tavaraa. Etenkin, kun sävy on noin voimakas, jolloin sitä tarvitsee vain pienenpienen murusen.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>