keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Shoppailuvinkkejä Tukholmaan - Pure

Uusimpia tulokkaita ruotsalaisella kosmetiikan kentällä on vuoden 2010 syksyllä lanseerattu Pure, jonka myymälä löytyy Tukholman keskustasta Mäster Samuelsgatanilta. Olin lukenut keväällä Purity-blogin Sannan jutun ko. merkistä, mutta unohdin koko asian saman tien, kun se ei silloin vielä tuntunut ajankohtaiselta.

Onneksi kuitenkin törmäsin putiikkiin sattumalta toissapäivänä. Olen aina hillittömän innoissani uusista kosmetiikkabrändeistä, ja ensivaikutelma Puresta oli kieltämättä varsin vakuuttava. Myymälä on tyylikäs ja valoisa, valikoima laaja, tuotteet mielenkiintoisia, pakkaukset kauniita ja hintatasokin ihan kohdallaan (vastaava kuin esim. Make Up Storella tai MACilla). Nettisivujen mukaan myymälästä on mahdollista saada myös pysyvään alennukseen oikeuttava kanta-asiakaskortti, harmi kun en hoksannut kysyä.Ostin itselleni irtopuuterin, aurinkopuuterin ja - kuinka ollakaan - pari huulikiiltoa. Irtopuuteri oli tarveostos, muut oikeutin itselleni vedoten kauneusbloggaajan velvollisuuteen välittää tietoa uusista tuotteista. :DTranslucent Face Powder -puuteri vaikuttaa aika kivalta, se on tavalliseksi irtopuuteriksi erittäin hienojakoista ja pehmeää. INCI on omaan makuuni ehkä hivenen liian pitkä (pääainesosina talkkia, nailonia ja piidioksidia (silica)), mutta en toisaalta ole koskaan saanut puutereista minkäänlaisia iho-oireita. Väri on todella vaalea ja se voisi olla vielä pikkuisen läpinäkyvämpi, onhan puuteri translucent. Muuten kuitenkin toimii hyvin.Aurinkopuuterin ostin pelkästään tavanomaisesta poikkeavan värin vuoksi. Powder Bronzer sävyssä Bronzeberry on väriltään punaiseen taittava, melko viileä ruskea, ei yhtään oranssi. Tällaista minulla ei ole ennen ollut, mutta todennäköisesti tulen hankkimaan uuden vastaavan, kunhan tämä loppuu.Punertava sävy antaa kivan luonnollisen lopputuloksen ja se käy tarpeen tullen myös poskipunana. Koostumuksesta pidän kovasti: sävyssä on vain aavistus kaunista hohtoa, ei ollenkaan glitteriä tai shimmeriä.Huulikiillot ovat söpöjä kuten yleensäkin, mutta olisin totta puhuen voinut jättää ne ostamatta. Yritin sentään etsiä sävyjä, joita jemmoistani ei ennestään löytynyt. Pakkaukset ovat huippuhienoja, skarppeja ja suorakulmaisia. Lisäksi näissä on erityisen mukava, pehmeä ja leveä sivellinapplikaattori. Kiillon koostumus on melko kevyt, ei juurikaan tahmea (josta tosin itse tykkäisin enemmän) ja niissä on miellyttävä, makeahko tuoksu.Vasemmanpuoleinen, marjaisa pinkki on nimeltään Blossom, oikeanpuoleinen toffeen sävy puolestaan Desire.
Blossom
Desire

Jos päädyt käymään myymälässä, tsekkaa edellä mainittujen lisäksi ainakin hauskat kolmen sävyn luomivärinapit (kauniita värejä ja hyvä pigmentti), erilaiset poskipunat sekä kauniit hohto- ja neutraloijapuuterit. Värikosmetiikan lisäksi tarjolla on myös ihonhoitotuotteita.

Oliko Pure sinulle tuttu merkki?

* * *

I accidentally discovered a relatively new Swedish brand Pure when I found myself in their concept store here in Stockholm a couple of days ago. They have a wide range of affordable products that are packaged really nicely, and the store is sleek and stylish.

4 kommenttia:

  1. Ihan uusi merkki minulle! Kiitti tiedonjaosta. Kun seuraavan kerran olen Tukholmassa, niin pakko käydä tsekkaamassa... (lue: ostoksilla). ;D

    VastaaPoista
  2. Nyt olisi kyllä kiva päästä käymään Tukholmassa pitkästä aikaa tsekkaamassa noita tuotteita, sääli etten lähdekään sinne lokakuussa. No, onneksi se Tukholma ei ole loppujen lopuksi kovin kaukana ja eiköhän se pulju pysy siellä vielä jonkin aikaa (hope so). ;)

    VastaaPoista
  3. Olen menossa Tukholmaan tässä muutaman viikon päästä, joten olisi kiva lukea vähän enemmänkin Tukholman meikkitarjonnasta ja siitä, mitä kannattaisi sieltä ostaa. Tai siis niitä perus-Åhlenseja lukuunottamatta :) Siitä muuten puheenollen, onko MAC halvempaa Ruotsissa? Mietin siis refill- nappeja :)

    VastaaPoista
  4. Minna, kannattaa ehdottomasti käydä. :)

    Serrated B, eiköhän. :) Toivottavasti pääset reissuun vielä joskus lähitulevaisuudessa.

    Mirssiina, viikonloppuna on tulossa toinen tällainen postaus, pysy kuulolla. ;) Åhlensin lisäksi suosittelen kiertämään myös NK:n kosmetiikkaosaston, etenkin, jos olet vähänkään hajuvesien perään. PUB-tavaratalon kempparipuoli on myös hyvä. Make Up Storella on täällä tietenkin useita myymälöitä, ja paikallisista merkeistä kannattaa tutustua ainakin Face Stockholmiin.

    MACin hintatasosta en osaa sanoa, koska minulla ei oikeastaan ole kovin hyvää tuntumaa Suomen hinnoista. En usko, että on suurta eroa ainakaan. Jos kaipaat shoppailuseuraa reissullasi, laita sähköpostia. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>