sunnuntai 6. tammikuuta 2013

No onkos tullut syksy

Nyt tulee jo miltei vuosikertasettiä. Hassua, kuinka jotkut ideat pyörivät mielessä kuukausitolkulla ennen kuin ne saa toteutettua. Vuoden 2011 syksyllä tallailin Tukholman katuja ja illan hämärässä kengänkärkiäni tuijotellessani bongasinkin yhtäkkiä huurteisia lehtiä, jotka kimmelsivät ihanasti katulampun valossa. Raks raks, sanoi mielikuvitukseni kamera, ja tallensi näkymän odottamaan myöhempää inspiraatiota.
 
Visioin punaisenruskeat lehdet ja kimmeltävän kuuran heti lämpimänsävyisenä silmämeikkinä, johon hopeinen väri tuo pakkasyön tunnelmaa ja kevyttä kontrastia. Sain toteutettua meikin noin vuotta myöhemmin, mutta vierähti vielä muutama kuukausi ennen kuin kuvat oli editoitu ja ne pääsivät postaukseksi saakka.
Meikissä on käytetty lämpimiä kullan, pronssin ja ruskean sävyjä Wet n Wildin Comfort Zone -paletista sekä punertavaa kuparinsävyä Coastal Scentsin Metal Mania -paletista. Silmän sisänurkassa on vaaleaa, kermanväristä helmiäisluomiväriä, liikkuvalla luomella lämpöistä kultaa. Silmän ulkonurkkaa terävöitin lähes mattaisella tummanruskealla (Comfort Zonen apuna ehkä myös hieman Inglotin mattaruskeaa), luomivaosta ylöspäin levitin reilulla kädellä kuparinpunaista. Sisäluomella on Milanin hopeanvärinen Liquif Eye -kynä, lisäksi yläluomella NYXin hopeista irtoglitteriä ikään kuin kuuran kimmellyksenä.

Vaikka itse sanonkin, tykkäsin meikin ideasta ja tuosta kylmien ja lämpimien metallinhohtoisten sävyjen yhdistelmästä todella paljon. Glitter tosin kimaltaa livenä huomattavasti kauniimmin kuin valokuviin taltioituna, mikä on varmasti tuttua kaikille kimaltavia meikkikuvia joskus räpsineille. Ja meikkikuvista puheen ollen, ihana julkaista näitä täällä taas pitkästä aikaa! Yritän jatkossa saada palattua meikkipostausten pariin vähän säännöllisemmin, näitä on niin hauska tehdä. :)

* * *

Makeup inspired by glimmering, frosted autumn leaves. "So last season", perhaps, but occasionally it takes months until ideas and inspiration actually translate into eyeshadow and glitter.

14 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki, ihanan moniulotteinen :)

    Kiitos muuten siitä Tauer Perfumes - postauksesta jokin aika sitten, sain vihdoin tilattua muutaman samplen täkäläiseltä jälleenmyyjältä (Tauer Perfumesilta ei tällä hetkellä saa tilattua sitä samplesettiä kuin muutamaan maahan) ja odottelen nyt innolla niitten kotiutumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla, että innostuit Andyn tuoksuista, ne ovat ihania. Valitettavaa, että nuo toimitusongelmat vielä jatkuvat, jospa niistä pian päästäisiin. Pari pulloa pitäisi nimittäin ehkä itsekin ostaa, mutta Helsinki10:ssä hinnat ovat vähän turhan suolaiset.

      Poista
  2. Ihana idea ja kauniisti toteutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä idea tuli kuin itsestään ja vaati päästä toteutettavaksi, vaikka lymyilikin pitkään vain muistivihkon sivuilla.

      Poista
  3. Jälleen kerran superkaunis meikki! <3

    VastaaPoista
  4. Ihana meikki, olet taitava! :) Olisko sulla vinkkejä, että miten luomivärit saadaan näyttämään nuin kauniilta silmissä. Onko siis väliä myös merkillä tai pohjustuksella tai vaikkapa siveltimellä(kin)? :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Merkillä ei ole niin väliä, mutta pohjustuksella kylläkin. Tykkään itse käyttää pohjalla jotain tahmeampaa tuotetta, niin värit nappaavat hyvin kiinni (katso esim. tämä postaus: http://lazydynamitee.blogspot.fi/2012/10/high-tech.html). Värejä voi myös kerrostaa, niin lopputulos on intensiivisempi. Toimiva häivytyssivellin on hyvä olla olemassa, sellainen pyöreäpäinen ja tuuhea. Litteäpäisellä luomivärisiveltimellä värit on helppo taputella iholle, häivytyssiveltimellä sitten pyöritellään ja pehmennellään värien rajoja.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>