lauantai 3. tammikuuta 2015

Ja silmässä disKOpallo

Minulla oli uudenvuoden juhlien meikin suhteen taas vaikka minkälaisia kunnianhimoisia suunnitelmia, mutta ne kuivuivat kasaan, kun kiire yllätti. Glitteriä sentään oli, ja väriskaalakin vähän totutusta poikkeava. Vietimme aattoiltaa ystävien kanssa meillä kotona, ja meikki sai kyllä kehuja illan aikana. Tästä rohkaistuneena laitan sen nyt tännekin esille, vaikka pimeässä vessastudiossa hätäisesti kuvatuilla potreteilla mennään taas. Toisaalta ihan kiva, että blogissa on myös tällaisia oikeasti käytössä olleita meikkejä, eikä vain niitä pelkästään blogia varten tehtyjä.

Ainoa suhteellisen onnistunut pärstäkuva oli tällainen, jossa katselen vienosti alaspäin. Epätarkaksi jäi, mokoma, mutta väreistä saa kuitenkin selvää. Päätin pitkästä aikaa kokeilla hopeista silmämeikkiä, jonka kanssa paritin persikansävyiset posket ja neutraalin huulikiillon. Poskilla on melko mattaista aurinkopuuteria ja MACin Mineralize Skinfinishia sävyssä Semi Precious Pearl. Poskipunan jätin kokonaan pois, kun pelkästä korostustuotteesta tuli jo tarpeeksi väriä. Kulmissa on jälleen Anastasian DipBrow ja huulikiiltona MACin vaaleanpunertava Dazzleglass (Baby Sparks).

Silmämeikissä käytin IsaDoran ihanaa, kimaltelevaa Crystal Mauve -luomivärinelikkoa, jonka vaaleanharmaata sävyä levitin liikkuvalle luomelle ja tummanharmaata silmän ulkonurkkaan sekä alaluomelle. Sisänurkassa on vitivalkoista korostusväriä samasta paletista. Tykkään pehmentää viileitä luomivärejä käyttämällä niiden häivyttämiseen jotain lämmintä sävyä. Tämä meikki on luomivaosta ylöspäin häivytelty Urban Decayn mattaruskealla Nakedilla. Koska oli taas hyvä tekosyy, kuorrutin koko meikin hopeanvärisellä hologrammiglitterillä (niin loistavaa, että maailmaan on keksitty hopeanväristä hologrammiglitteriä!), joka on NYXilta ja nimeltään osuvasti Disco Ball. Ripset jäivät sojottamaan vähän rumasti, mutta minkäs teet. En jaksanut alkaa säätää irtoripsien kanssa, kun vieraat olivat jo ovella.

Tässä vielä yksi otos, jossa glitter ehkä näkyy paremmin. Tulen kyllä kimalluksesta aina niin hyvälle tuulelle, ettei tosikaan. :)

Millaisissa meikeissä sinun vuotesi vaihtui?

18 kommenttia:

 1. Ohoh, ihan mahtava kimallus! Mulla oli joku vaan-meikki kun en juhlinut uutta vuotta mitenkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakaan ei olisi todennäköisesti ollut meikkiä ollenkaan, ellemme olisi keksineet järjestää kemuja. Juhlien varjolla voi aina mennä vähän överimimn, vaikka ei kotoa poistuisikaan. :)

   Poista
 2. Alkoi heti soimaan Riston Discopallo -biisi päässä, en tiedä viittasitko siihen otsikossa mutta kuitenkin! :D Hauska meikki, tosi bling! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama renkutushan se, alkoi soida jo meikatessa kun hoksasin mikä tuo glitter oli nimeltään. :D

   Poista
 3. UPEA!! Ihana olet <3 Mulla vaihtui vuosi meikittä ja sohvalla rötväten. Kivaa oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Varmasti oli kivaa, sohvalla rötvääminen on aina varteenotettava vaihtoehto. :)

   Poista
 4. Ja miten kekseliästä häivyttää tuota komboa mattaruskealla!! Mahtavasti toimii :). En ikinä keksisi itse. Noh, ehkä siinä (yksi) hyvä syy käydä täällä kurkkimassa.

  -klaudia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät häivyttelyvärit toimivat tosi hyvin viileänsävyisten meikkien kanssa! Itselleni esimerkiksi monet siniset ja vihreät ovat tosi vaikeita, mutta jonkin lämpimän sävyn kanssa helpottuu kummasti. :)

   Poista
 5. Kiva meikki! Glitter sopii aina ^_^

  Mun oma uusi vuosi vaihtui kotisohvalla, päivällä oli meikkinä hopea glitter-rajaus + fuksianpinkit huulet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitter todella käy joka tilanteeseen! Vaikka kotisohvalle. :) Se sinun meikkisi oli tosi nätti!

   Poista
 6. Superduperihana meikki!! Upea glitteri! 😍

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>