tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kerta kiellon päälle

Kesäkiireitä pukkaa, mutta meikkikuvia onneksi ehtii välillä julkaista, vaikka muu hässäkkä meinaa viedä kirjoitusmehut. Tänään vielä yksi meikki Yves Rocherilla, jooko? Tässä on jo niin kesäiset sävytkin. Vähän pastellista, mutta vähän trooppista sähäkkää.

Löysin nämä kaksi luomiväriä ihan vahingossa toisesta laatikosta - en edes muistanut että näitä oli lisää. :D Hups. Hyvä että löysin, passasivat nimittäin yhteenkin varsin mainiosti. Nämä ovat siis siitä samasta satsista, jonka sain Yvesiltä pari vuotta sitten. Ovat onneksi edelleen myynnissä, niin kehtaa esitellä. Meikkilaatikkoni vain tuppaa imaisemaan tavaraa syövereihinsä niin, että osa hautautuu sinne vähän liian pitkäksi aikaa.

Vasemmanpuoleinen Bleu Scintillant on ihan älyttömän pigmenttinen, kesäisen turkoosi. Oikein sellainen välimerensininen. Pientä välkettä siinä on myös, ikään kuin auringon kimmellystä. Kaunis. Laventelinen violetti Mauve Pastel on nätti sekin. Raikkaan pastellinen ja hennosti helmiäisenä hohteleva.

Silmämeikki itsessään on tosi simppeli, mutta mielestäni oikein toimiva. Vaikka sinistä luomiväriä on levitetty koko liikkuvalle luomelle ja alaluomellekin, sisänurkan violetti pelastaa meikin liiallisilta kasariviboilta ja tunkkaisuudelta. Suosittelen tällaiseen meikkiin suurta häivytyssivellintä, jolla värejä voi pyöritellä kevyesti paikoilleen. Tuo kokonaisuuteen mukavaa kuulautta. Pienellä siveltimellä pakattuna luomivärit olisivat vielä intensiivisempiä, mutta kesäinen heleys kärsisi.

Sisäluomen rajaukseen käytin muistaakseni Milanin Liquif'eye -kynää sävyssä Aqua. Kyniä myydään nykyään Liquid Eye -nimellä, mutta samaa mainiota tavaraa ovat edelleen. Tosi pigmenttisiä ja pehmeitä, mutta asettuvat paikoilleen erittäin jämäkästi. Sisäluomella tosin ei mikään kynä pysy kunnolla, mutta normirajauksessa nämä nappaavat kiinni pitkäksi aikaa.

Kasvomeikissä vedin tarkoituksella hohtoöverit, kun halusin testata mahdollisimman monta hehkutuotetta yhtä aikaa. :D Tämä kostautui valokuvissa hiukan liian rasvaisen näköisesti kiiltelevänä ihona. Ei sinällään haitannut, koska en ollut lähdössä kotoa minnekään. Käytin ainakin Lumenen ihon sävyn heleyttäjää (sitä hohtavampaa, vaaleanruskeaa), Anastasian Contour Kitiä ja The Balmin Mary-Lou Manizeria (ehkä Bettyäkin, en nyt enää muista kovin tarkasti). 

Poskipunana saattoi olla Milanin persikkainen Luminoso, jonka senkin löysin laatikosta vähän vahingossa. Harmittelin nimittäin ihan vasta, kun luulin myyneeni sen jokunen vuosi sitten. Olin kuitenkin ollut kaukaa viisas ja vain jemmannut epäkiinnostavan poskipunan laatikon perälle. Siellä muhiessaan se olikin yhtäkkiä muuttunut kovasti kiinnostavaksi ja nauttii tänä päivänä jo jonkinlaista kulttisuosiota. Magic!

Yritän palata blogiasioihin taas viikoloppuna, mutta kovin pyhästi en vielä uskalla luvata...

4 kommenttia:

 1. Todella kiva ja kesäinen, nyt kun niitä värejä tekee mieli :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäsin itsekin, ja oli kiva kokeilla vaihteeksi vähän erilaista värien asettelua. Teen varmasti jotain tällä tyylillä jatkossakin.

   Poista
 2. Iiiihana meikki! :) Tykkään ihan hulluna. Vice 3:sta löytyy vähän samanmoiset sävyt, vois kokeilla itekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Näinkin Instassa, että olit tehnyt yhden vähän samantyylisen. Siinä ainakin oli tosi kivat värit!

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>