sunnuntai 14. elokuuta 2016

Vuoden kaunein


Kun nyt olen taas keksinyt tämän blogikirjoittelun, niin on parasta mennä kiireesti suoraan asiaan. Tänään esittelyssä vuoden 2016 kaunein ja ihanin meikkiasia. Uskallan jo nyt veikata, että hienompaa ei enää tälle syksylle löydy. En ole sellaista tyyppiä, joka yleensä huokailee meikkituotteiden pakkauksille (koostumuksille usein kyllä), mutta tämä sai sanattomaksi ja hetkeksi haukkomaan henkeä.

Sain Beccan ja Jaclyn Hillin Champagne Collection -paletin tuliaisena siskoltani, joka näyttää hyppäävän aavan meren tuolla puolen tämän tästä. Paletti on tänä kesänä lanseerattu kausituote, jonka kysyntä on kaiken somehypetyksen vuoksi/ansiosta ollut valtaisaa. Jännitin kovasti, olisiko sitä enää saatavilla, kun siskoni reissasi heinäkuussa, mutta onneksi löytyi vielä. Harvon olen ollut mistään meikkituotteesta yhtä lumoutunut.Valkoisena ja kultaisena kiiltelevä paletti on koristeltu kepeällä kuplakuviolla. Muovisuudestaan huolimatta paletti on jämäkkä ja kestävän tuntuinen, saranamekanismia myöten. Koko on käteen sopiva, ja suuri peili todella laadukas ja käyttökelpoinen. Avattuna kansi pysyy helposti auki, mikä lisää käyttömukavuutta kotona meikkaillessa. Paletti kulkee ihan näppärästi mukana, mutta minimalistin käsilaukkuun se ei ole kaikkein sopivin.

Sisällä on kolme lämpimän sävyistä poskipunaa ja kaksi suurta Shimmering Skin Perfector -hohtopuuteria, persikkaan ja kultaan shiftaavissa väreissä. Tuotteet eivät ole täysikokoisia, mutta mielestäni aivan tarpeeksi suuria: poskipunat noin 2,85 grammaa ja hohteet 5,4 g.Korostuspuutereissa on todella voimakas, miltei metallinen hohto, ja niiden levittämisessä saa olla varovainen. Ellei sitten paletin luojan Jaclynin tavoin havittele sokaisevan kiiltävää hipiää, mikä sekin on tietysti todella ok. Itselläni kun alkaa jo ikä painaa (ja näkyä), yritän hehkua hillitymmin.

Poskipunista kaksi ovat koostumukseltaan satiinisia, yhdessä on lähes samanlainen säihke kuin korostuspuutereissa. Sävyt ovat ihan älyttömän kauniita, juuri sellaisia joista itse pidän. Paletin sisällä on läpinäkyvä muoviläpyskä, jossa on sävyjen nimet. Lipareen voi kyllä huoletta hävittääkin, sillä nimet näkyvät myös paletin takapuolelle liimatussa tarrassa. Champagne Pop -kulttituotteen ympärille rakennetussa paletissa muutkin nimet ovat enemmän tai vähemmän kulpivia. Ylärivin poskipunat vasemmalta oikealle: Rosé Spritz, Amaretto, Pamplemousse; hohtopuutereissa vasemmalla Champagne Pop ja oikealla Prosecco Pop.Kaikki poskipunat ja korostuspuuterit ovat erittäin pigmenttisiä, levittyvät ohuesti ja helposti. Kevyt sivellinkäsi on ehdoton, vaikka kuinka tykkäisi voimakkaasta punasta tai highlightista. 

Rosé Spritz on kultaisena hohtava, vaaleapunertava korallinen sävy. Väri on kaikille tuttu, näitä on nähty maailman sivu (vrt. Narsin Orgasm). Uniikin tästä tekee tuo kullanhohde, joka on niin voimakas, että tämän kanssa ei tarvitse, eikä edes kannata käyttää erillistä korostustuotetta. Amaretto on napissaan melko rusehtava, mutta muuttuu poskilla aavistuksen punertavaksi antaen tosi luonnollisen ja kauniin värin. Pamplemousse on oma suosikkini näistä poskipunista, ihana vadelmanpunainen. Tällaista minulla ei (ehkä) ollut aikaisemmin.

Hohtopuutereista Champagne Pop on sävyltään vaalean persikkainen, ainakin omalla ihollani tosi luonnollisen värinen. Ei erotu ihosta vaaleampana, vaan antaa vain kauniin hehkun. Tosi kaunis erityisesti kasvojen keskiosan (nenän varsi, amorinkaari) korostuksissa. Prosecco Pop on kultaisempi, vähän arkailin sitä ennen kuin kunnolla kokeilin. Ennakkoluuloistani huolimatta sekin sopii mainiosti myös vaaleammalle iholle, eikä näytä tunkkaiselta.

Kaiken kaikkiaan tämä paletti on kivoimpia meikkihankintoja pitkään aikaan. Olen tosin päättänyt tätä nykyä keskittyä vain näihin ihaniin, kuten jo edellisessä postauksessa taisin mainita. Meikkilaatikoissa ei ole tarpeeksi tilaa "ihan näteille".

Mitä ihanaa sinä olet viimeksi hankkinut?

11 kommenttia:

 1. En ole hankkinut mitään noin ihanaa:) Halleluja, miten kaunis paletti. Olen nähnyt sen vilaukselta joillakin amerikkalaisilla tube-kanavilla, mutta sun swatchit näyttää kyllä paljon selvemmiltä. Ihana nimi tuo Pampplemousse:)

  VastaaPoista
 2. Aaaaaaaaaa mä olen NIIN kateellinen!! ^_^

  VastaaPoista
 3. Nyt oon kade, oon kuolaillut tätä youtubessa siitä lähtien, kun ilmestyi. <3

  VastaaPoista
 4. Jestas, että se on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 5. En lähtökohtaisesti innostu tällaisista tuotteista juurikaan, mutta voi vihna, nyt on UPEA.

  Viimeksi olen hankkinut Hermés'in Un jardin apres la Moussonin, se on aika upea.

  VastaaPoista
 6. Hei mun hoodeilla olis sulle haaste :) <3

  VastaaPoista
 7. On kyllä kaunis paletti ja sävyt! Mutta AAAAAA mun silmä ei kestä, että noi korostuspannut ei ole paletin keskellä :'D

  VastaaPoista
 8. MINÄ ooN Vuodden KAunein!½ <33

  VastaaPoista
 9. Täälläkin ollaan pikkusen kateellisia :D superihana paletti!! <3

  x Charlotta / http://charlottaeve.com

  VastaaPoista
 10. Tää on ihan täydellinen paletti! :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>