maanantai 24. tammikuuta 2011

Lempivärini ei ole väri

Bubblegarm-blogissa starttasi pari viikkoa sitten (ja päättyi tänään) Sigman sponsoroima meikkikisa, jossa tehtävänä oli luoda "a photographic makeup look" käyttäen valitsemaansa väriä. Värivaihtoehtoja oli neljä, palkintoina olevien sivellinsettien mukaisesti. Olen pitkään suunnitellut hankkivani hinta-laatusuhteeltaan hyväksi kehuttuja Sigman siveltimiä, mutta valinnan vaikeus ja tullirajat (haluaisin tietenkin isoimman ja kalleimman paketin :D) ovat toistaiseksi saaneet pidättäytymään ostoksista. Tartuin siis innolla haasteeseen ja sain viikonloppuna aikaan kaksikin kilpailuehdotusta.Ehdotuksissa kehotettiin huomioimaan myös sivellinsettien nimet. Musta pakkaus kulkee nimellä Make Me Classy, joten pahimmat goottimonsterit ja sotkusilmät rajautuivat pois jo nimen perusteella. Oma tulkintani teemasta yllä. Meikkivoiteena alekorista johonkin äärimmäiseen hätään ostettu Maybellinen Affinitone, joka on ihan kamala, en suosittele kenellekään. Pysyi juuri ja juuri kasvoilla kuvaamiseen asti, paakkuuntui todella rumasti ja liukui tiehensä pohjustuksesta huolimatta. :( Mukana myös vakkarit Diorskin Nude -peiteaine ja MACin Mineralize Skinfinish Natural -puuteri. Poskipunana Make Up Storen hentoinen vaaleanpunainen luomiväri Penny Lane.Halusin voimakkaan graafiset kulmat, jotka piirsin mustalla silmämeikkikynällä (MAC Powerpoint, sävy Engraved) teippiä apuna käyttäen ja väritin vielä mustalla luomivärillä (Inglot AMC 63, mustin musta ikinä!). Jätin silmät kokonaan ilman luomiväriä, piirsin vain ohuen rajauksen ripsirajaan eyelinerilla. Ripsiväriäkin harjasin vain yläripsiin. Lisäripset ovat Red Cherryn pari numero 28.Huulet väritin samalla silmämeikkikynällä ja luomivärillä kuin kulmatkin, keskelle painelin Fyrinnaen metallinhohtoista Chrome-luomiväriä.

Kuka arvaa, minkä värinen toinen kilpailumeikkini oli? Vaihtoehtoina violetti Make Me Crazy, pinkki Make Me Blush ja turkoosi Make Me Cool. Julkaisen kuvia meikistä myöhemmin tällä viikolla.

* * *

This blog has gained a couple of international followers, so after much hesitation I decided to start writing a few lines in English, too. I'm not a fan of Google translations, since they rarely make any sense when Finnish is involved. I will, however, continue writing mainly in my native language.

This makeup is one of the two entries I submitted to
Bubblegarm's recent Sigma contest. I'll post pictures of the other look later this week.

17 kommenttia:

  1. mahtavan näköinen ! Oikeastaan mahdoton sanoa minkä toisen noista teit, ihan mikä vaan voilla , innolla odotan kuvia jo jokatapauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Thank you for the translation. And you're right, Google makes a mess of your writing :(

    VastaaPoista
  3. Ruu, kiitti! Saa nähdä, tuleeko arvauksia.

    Grey, you're welcome. I've tried the translator a couple of times out of curiosity but it makes understanding anything very difficult.

    VastaaPoista
  4. Oi vitsi! En vain ymmärrä miten joku voi olla noin hyvä meikkaamaan!

    Hei kerroppas joku hyvä huulipunan pohjustaja? ;D Joka vähän tasottais huulien pintaa ja auttais huulipunan pysyvyydessä! (:

    VastaaPoista
  5. Hieno meikki!! Minäkin himoitsin pitkään Sigman siveltimiä ja lopulta päädyin tilaamaan erikseen Eyes ja Face setit sekä vielä kolmantena tilauksena kabukin ja short shaderin. Olihan se tuolla tavalla vähän työlästä ja hintaa tuli luonnolliseti enemmän mutta saatuani kaikki haluamani siveltimet en ole katunut päivääkään vaan koin suurta rakkautta heti ensi hetkestä lähtien :)!

    VastaaPoista
  6. Pari Sigman sivellintä löytyy ja ne on kyllä loistavia :)

    VastaaPoista
  7. Mä veikkaan turkoosia, kun se sopii sun silmille niin hyvin. Ja on taas kerran tosi hieno meikki. Sun huulet on niin kauniit: toi musta korostaa niitä vielä niin hienosti.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, vitsit itsellesi. :) Kiitos. En osaa ikäväkseni sanoa huulipunan pohjustajista, kun on vielä kokeilematta sellaiset. :( Mikään huulipuna ei pysy korjailematta koko päivää, joten ainakin kirkkaiden värien kanssa on syytä varautua korjailuun vähän väliä.

    Anonyymi, kuulostaapa lupaavalta. Pitää ehkä itsekin tilata osissa, mutta haluaisin ihan älyttömän kovasti sen ison brush rollin.

    Myy, olen vakuuttunut. Nyt pitäisi vain saada hankittua niitä.

    Minttu, kirjaan veikkauksesi muistiin. :) Kiitos kauniista sanoista.

    VastaaPoista
  9. Oon niin katkera siitä, etten tajunnut hankkia tota Diorin peiteainetta, ennen kun menin ja törsäsin yli 70 € kahteen Blascon nappiin... :(


    Hankin kehutun Orange neutralizerin silmien alle peittoa antamaan, mutta en oo hirveen vakuuttunut tuloksesta nyt reilun kuukauden käytön jälkeen. Voisin jopa väittää, että MUS:n peitenapit ovat paljon tehokkaampia ja pigmenttisempiä. Lisäksi MUS:n nappien koostis on Blascoon verrattuna mukavan jämäkkä, kun taas Blascon nappien koostumus on aika "vetinen".

    Nyyh ja ääh, miten jaksan ikinä käyttää nää Blascot pois, kun yhdenkin napin loppumiseen menee yleensä vuoden verran aikaa...

    Niin ja valituksen päätteksi sanon vielä, että noi huulet on tosi makeet! :D

    VastaaPoista
  10. Jälkiviisaana voin kertoa, että vähänkään kalliimmista tuotteista kannattaisi aina pyytää näyte kokeiltavaksi ennen ostopäätöstä. Käytetytkin (selektiiviset) kosmetiikkatuotteet voi käsittääkseni palauttaa, jos kuitti on tallessa ja ostohetkestä alle kaksi viikkoa. Ei tietysti paljon auta sinua nyt, mutta jospa ensi kerralla.

    Ja kiitos, minäkin tykkään tuosta huulimeikistä, vaikken ihan arkena välttämättä käyttäisikään. :)

    VastaaPoista
  11. Onpas hieno meikki! Tykkään noiden huulien pinnasta ihan mielettömästi, tosi upeat! 8)

    Meikäläinenkin yritti osallistua, oli sen verran huikeat palkinnot!

    VastaaPoista
  12. Tottahan siihen kannatti osallistua, ihan mielelläni minäkin kotiuttaisin sellaisen sivellinsetin. :) Sinulla on kivan oloinen blogi, kävin kurkkaamassa, kun en jostain syystä ollut ennen huomannut.

    VastaaPoista
  13. Upeus!

    Nuo huulet on taas (vaihteeksi) täydellisyyttä. ;)

    VastaaPoista
  14. Upeita olette itse, kiitoksia kovasti. :)

    VastaaPoista
  15. Yksinkertaisesti,upea kokonaisuus!

    Itse vaikkaan että toinen meikki on pinkki make me blush, mielenkiinnolla odotan näkeväni siis toisen version =)

    VastaaPoista
  16. Kiitosta. Kirjaan muistiin myös sinun arvauksesi. :) Laitan kuvia huomenna, niin paljastuu osuitko oikeaan.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>