perjantai 25. maaliskuuta 2011

Helinää

Meikkasin toissapäivänä pikkuserkkuni, joka oli menossa viettämään iltaa Disney-henkisten sitsien merkeissä. Asuksi valikoitui vihreä keijumekko ja allekirjoittaneen lainaamat siivet. Vaikka Helinällä ei juuri ole meikkiä, näihin juhliin kaivattiin väriä.Käytin Fyrinnaen vaaleanvihreää Danse Macabrea ja keltaista Banana Mochia, joiden seuraksi valikoin Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista tummemman vihreän sävyn. Highlighteriksi pääsi NARSin ihana kullanhohtoinen Albatross, ja silmien sisänurkkiin päätimme laittaa kimallukseksi NYXin kultaista glitteriä.Kulmat meikkasin samalla Coastal Scentsin vihreällä, jota on silmän ulkonurkassakin. Vaaleampaa Danse Macabrea on käytetty liikkuvan luomen keskellä ja tummanvihreän häivytykseen kohti kulmaluuta. Albatrossia on kulmaluulla ja silmän sisänurkassa.Irtoripset olivat serkkuni omat, Eyluren valikoimista.

Pidin itse meikin keväisistä väreistä kovasti, vaikka kaikki sävyt eivät välttämättä toimisi omilla kasvoillani yhtä hyvin kuin vaaleahiuksisella "asiakkaallani". Melko lailla tasan vuosi sitten askartelin myös teemaan sopivat kynnet, vihreä näyttää tässä blogissa ennakoivan kevään tuloa. :)

* * *

I did my cousin's makeup for a Disney theme party and it turned out spring green. These colours make me happy even though I'm a bit scared to use them on myself.

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana meikki! Tulee kyllä kevät mieleen, kunhan ulkonakin olisi noin vihreää.

  VastaaPoista
 2. Jos et tee tätä työksesi, ihmettelen suuresti! Olet niin kovin lahjakas. =)
  Hänellä on todella kauniit silmät.

  VastaaPoista
 3. Ruu ja Chloe, kiitos molemmille. :)

  Duvessa, sanopa muuta. Sulaisi vaikka nuo lumet näin alkuun.

  RagDoll, välitän kehut kaunissilmäiselle. :) Haaveilen meikkaajan ammatista, mutta tällä hetkellä niille suunnitelmille ei ole aikaa. Haluaisin tulevaisuudessa tehdä meikkijuttuja "oikean" työni rinnalla, mutta sitä ennen aion ehdottomasti hankkia myös alan koulutuksen.

  VastaaPoista
 4. Wiiiiih! Ihana Helinä-meikki. Helinäkeiju on ehdoton lempparini Disneyn tytöistä. :D Tästä tosiaan tulee keväinen olo vaikka ulkona ei siltä (enää) näytäkään... :)

  VastaaPoista
 5. Keijutunnelma oli taattu ja hienosti kesti meikki pitkälle aamuun jatkuneet sitsailut ;) Kiitos ja kumarrus taitavalle tekijälle!

  -Helinä

  VastaaPoista
 6. Heidi, kiitti. :) Voihan tämän ajatella vaikka hiljaiseksi vastarinnaksi lumimyräkälle.

  Helinä, onpa kiva kuulla! Tulehan vastakin meikkailtavaksi. :)

  VastaaPoista
 7. Ompa kyllä taas sievä meikki, ihailen suuresti!

  Sulla on muuten 35 kiloa kosmetiikkaa tossa sivupalkissa linkkinä, niin osoite on muuttunut :) Nykyään se on http://35kg.pottu.net/.

  VastaaPoista
 8. Tosi nätti meikki ja tuo nätisti sinisiä silmiä esille.

  VastaaPoista
 9. 35 kiloa kosmetiikkaa, hyvä kun kerroit, linkki on nyt korjattu. :)

  Minttu, kiitos. :) Minustakin meikki passasi meikattavalle varsin hyvin, vaikka juuri silmien värin kanssa yhteen sopiminen mietityttikin häntä aluksi vähän. Kirkas keltainen ja keltaiseen taittuvat vihreät tosiaan korostavat silmien sinisyyttä.

  VastaaPoista
 10. Ihana meikki. Ei kyllä sopisi minulle mutta "asiakkaalle" todella todella hyvin. Ihan kesäfiilis nousee pintaan. =)

  VastaaPoista
 11. Vähän samansuuntaiset ajatukset siis kuin minullakin. :) Väreistä tosiaan tulee keväinen olo, jospa noita sävyjä pian näkyisi myös ulkona.

  VastaaPoista
 12. OH MY LORD! UPEEEEEE!

  http://dashantilife.blogspot.com/

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>