sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kiltit lapset (arpaonnekkaat)

Tip tap! Tällä viikolla käynnissä olleiden joululahja-arpajaisten suosio oli suur' ja osallistujia enemmän kuin yhdessäkään aikaisemmin järjestämässäni kisailussa. Kolme kommenttia jouduin valitettavasti hylkäämään, kun osallistumisaika oli jo ehtinyt mennä umpeen. Pikaisen ja summittaisen arvonnan tuloksena palkinnot jakautuivat seuraavalla tavalla:
 1. MariaGlow (Viva La Diva Stairway To Heaven Make Up Collection)
 2. Emp5u (Jouluinen huulimeikkisetti Kicksiltä)
 3. Shiny (Juhlava silmämeikkikolmikko)
Onnea voittaneille! Olen lähettänyt teille sähköpostia, toivottavasti vastaatte siihen mahdollisimman pian, niin saan paketit matkaan.

Palaan kunnollisen postauksen kera heti kun ehdin. Tahtoisin ainakin pari uunista ulos vielä ennen joulua, mutta nämä pyhiä edeltävät viikot tuppaavat aina olemaan yhtä paniikkia töiden ja juhlavalmisteluiden kanssa. Aion myös alkaa jo koota tämänvuotista Suurta Kosmetiikkayhteenvetoa, siinä nimittäin on taas hiukan listaamista...

Mukavaa joulunalusviikkoa!

2 kommenttia:

 1. KIITOS! Paletti kolahti just luukusta sisään! Iiiih! Ja pääsen tekee tällä jo heti meikin töihin! ^^ Hyvää joulua sinnekin! Postausta paletista tulossa lähiaikoina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sait paketin ennen joulua! Kävin jo lukemassa postauksenkin, jospa luomivärien koostumus ei tulisi ongelmaksi. Itselläni on myös ollut muutamia tuollaisia puolivoidemaisia, ne ovat välillä vaatineet hiukan kikkailua. Mutta meikki näytti tosi nätiltä!

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>