sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vadelmakimallusta

Vaikka juhlakausi taitaa olla hektisimmillään, en ole itse vielä päässyt kunnolla pikkujoulujen makuun. Muita kemuja on kuitenkin ollut tavanomaista enemmän, mistä kotimyyräilyyn taipuvaisena olen hiukan hämmästynyt ja varuillani. Pimeyden taltuttamiseksi näköjään tarvitsee useammankin skumppalasillisen. Koska juhlat ovat myös loistava syy käyttää aina vain enemmän glitteriä, en ole katsonut tarpeelliseksi valittaa.
Lauantaina juhlimme ystäväni syntymäpäiviä, mistä sain taas hyvin intoa meikkailuun. Tuunasin naamaani kerrankin ajan kanssa ja kaikessa rauhassa, ja keksin vielä kaivaa kamerankin esiin. Ikävä kyllä näin joulukuussa on tyytyminen tällaisiin hämäriin kylppärikuviin, mutta kaipa nämäkin ovat tyhjää parempia.

Päädyin pohjimmiltaan melko turvalliseen mustanruskeaan savusilmämeikkiin, mutta hoksasin maustaa sitä tujauksella vadelmanpunaista glitteriä. Lopputulos oli varsin toimiva ja viihdyin meikissäni hyvin koko illan. Poskipunana käytin Body Shopin pinkkiä Baked to Last -punaa sävyssä Petal, huulilla oli nykyinen luottonudeni: Rimmelin Lasting Finish by Kate -huulipuna, sävy numero 03.

 
Silmämeikki on tehty pääosin Inglotin luomiväreillä, joihin turvaudun yleensä aina silloin, kun en viitsi alkaa penkoa meikkilaatikoitani. Omistamani pari palettia ovat kätevästi saatavilla kylpyhuoneessa, minkä vuoksi muut luomivärit ovat arjessa jääneet aika vähälle käytölle. Koko liikkuvalla luomella on lämmintä keskiruskeaa sävyä 409, silmänurkassa kermanvaaleaa (393). Ruskea sävy on häivytelty ylöspäin Urban Decayn mattaisella vaaleanruskealla Nakedilla. Alaluomella glitterin alla on sekoitettuna Inglotin viininpunaista (450) ja violettia (446) luomiväriä, kimalluksen ympärillä mustaa (63). Glitter on Pure Luxelta (Raspberry Ice), ripset tuttuun tapaan Red Cherryn (#600). Musta geeli-eyeliner sisäluomella on L'Oréalin Superliner Gel Intenza, tykkään siitä tositosipaljon.

Kuvissa näkyy joten kuten myös uudehko frisyyrini. Palasin kuukausi sitten lukioaikaiseen polkkamittaan viihdyttyäni välissä yli kymmenen vuotta pitkätukkaisena. Muutoksesta on kai osin syyttäminen pyöreitä ikävuosia, mutta suurimpina vaikuttajina olivat onnistuneesti ponnareitaan pätkineet muut kauneusbloggaajat, Petra ja Päivi etunenässä. Kun muut niin minäkin, näin kulkee aikuisen naisen itsenäinen ajatus.

Millä sinä maustat juhlameikkisi?

37 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki, vaikka itse en glitteristä omassa käytössä välitäkään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Makunsa tietysti kullakin, itse tykkään kimaltaa. :)

      Poista
  2. Kiva uusi tukka, sopii!

    Ei ole yhtään juhlia tiedossa. Tuntuukin vähän hassulta, kun joka paikasta tursuaa pikkujoulumeikkejä ja pukeutumisohjeita. :) Laittaisin juhliin varmaan punaista huulipunaa ja yrittäisin irtoripsiä, mutta ripsien kanssa väkertämiseen pitäisi varata aikaa 1-2 tuntia, koska en ole tottunut niitä laittamaan. Arkenakaan en jaksa, mutta ei tietysti koskaan opi, jos ei koskaan jaksa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tukasta täytyisi ehkä ottaa joku parempikin kuva, jossa näkyisi kokonaan.

      Irtoripset ovat kyllä joskus tosi viheliäisiä. Harjoittelemalla tietysti oppii, mutta eivät ne minullakaan aina mene helposti, vaikka olen reenannut.

      Poista
  3. Sä olet kyllä niin kaunis! Meikkikin on upea :)

    VastaaPoista
  4. Vadelmanpunainen glitter näyttää upealta. Tosi kaunis meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack, tack. Punainen glitter oli yllättävän kiva, se päätyi tuohon hetken mielijohteesta. Muuten olisikin ollut paljon tylsempi, ihan perusruskea meikki.

      Poista
  5. Ihana, ihana meikki! Ja kaunis uusi tukka :) Mahtavaa uudistumisen aikaa tämä syksy ollut tosiaan monelle bloggaajalle. Itsellä varsinkin tukka on jäänyt vähälle huomiolle: se yltää jo lapaluiden alapuolelle ja voi luoja että se pitäisi leikata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! Pidän tuosta tukasta kovasti itsekin, siihen alkaa vähitellen jo tottua. :)

      Poista
  6. Vau, kaunotar! Mulla ei ole punaista glitteriä (vain tylsää valkoista - plah), mutta tämän jälkeen joudun ehkä tarkistamaan tilanteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on itse joka ensin sanoo!

      Valkoisella pääsee kyllä pitkälle, mutta muutama värillinen on myös hyvä olla varmuuden vuoksi. :) Tai miksei useampikin... köh.

      Poista
  7. Mä yritän perjantaiksi kaivaa kaikki glitterit kätköistäni ja yrittää saada jotain kimallusta pikkujoulumeikkiini!

    VastaaPoista
  8. VAU. Tykkään. Ja haluan sun kulmakarvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kulmakarvat pidän, tykkään niistä itsekin nyt kun olen saanut kasvatettua ne näteiksi. :)

      Poista
  9. Ihana meikki! Ja edelleen, ihana tuo sun tukka! :)

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo glitter alaluomella! Nams. Mulla olis pikkujoulukekkerit tiedossa perjantaina, ja joo, voisi jotain extraa kehitellä meikkiin, etten aina päätyisi siihen tuttuun ja turvalliseen kupariin/ruskeaan sumusilmähärdelliin. Tummanvihreä on tosin myös varsin hyväksi havaittu jouluisissa kemuissa. Mekkoni tosin on vaaleanharmaa, että jotain räväkkyyttä olisi kiva saada meikkiin.

    Ja hiukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tummanvihreä näyttää sinulla tosi hyvältä. Tein ihan vasta tilauksen Inglotille ja otin mukaan sellaisen kauniin havunvihreän. Jos vaikka oppisin itsekin käyttämään, tähän asti olen vähän vierastanut.

      Poista
  11. Uuh! Mikä misu! ;) Upea meikki.

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana meikki ja hiukset! :)

    VastaaPoista
  13. mitä noista kuvista voi päätellä, niin aivan upea leikkaus!! :) käy hurjan hyvin sulle. ja kylmä tosiasia on, että hennoissa hiuksissa lyhyemmät mallit toimii usein parhaiten. olisi ihanaa nähdä enemmän tukkakuvia, vaikuttaa tosi kivalta leikkaukselta :) itsekin haaveilen tämän hiirenhäntäni pätkäisystä mutta pelottaa vähän kun en osaa selittää sitä unelmieni polkkaa kampaajalle... ja meikkikin on kaunis! :) mulle iskee aina mieletön tylsyys joulun ajan juhlissa. aina peruselementit: kultaa ja mustaa silmiin, huulet punaiset, tai sitten neutraalit huulet ja joku perus-smokey. pitääkin tuoda vähän eloa vanhoihin tylsiin juhlameikkeihin vaikka glitterin muodossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Oma kampaajani on paitsi ystäväni myös vahva mielipiteissään, minkä vuoksi oman hiusvision läpi saaminen on aina prosessi. :) Kävin viikko sitten siistimässä tukkaa ja malli muuttui vielä hiukan mieluisammaksi. Yritän saada kuvattua vielä joskus. Hennoissa hiuksissani lyhyempi leikkaus tekee kyllä ihmeitä - tukkaa tuntuu olevan enemmän kuin koskaan!

      Poista
  14. Todella upea meikki! Eikä mun kylppärin valaistuksessa vaan saa noin hyvännäköisiä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tuokaan valokuva alkujaan ollut ihan noin hyvä, mutta pienen säätämisen jälkeen ihan kelvollinen. :) Olen vastikään löytänyt viisi vuotta vanhasta pokkaristani käsisäädöt, ja kuvaamisessa on avautunut aivan uusi maailma. :D

      Poista
  15. Tosi kaunis meikki ja sulla on niin kauniit silmät! Glitterit kuuluu ehdottomasti juhlameikkiin ja kynsiin :) Eilen just itse laitoin alaripsiin hopeaa kimalletta, näytti kivalta. Glitteriä ei voi koskaan olla liikaa, kun sitä laittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, glitter piristää aina! Hopeinen kimalle alaripsissä kuulostaa tosi kivalta, voisin kokeilla vaikka uudenvuodenjuhliin. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>