sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ja niin joulu joutui

Useammin Lazy Dynamitessa vierailleet tietävät, että olen monen muun lailla aivan höpönä Body Shopin joulutuotteisiin. Vimmaisen hamstraukseni ansiosta minulla on vielä jemmassa ihanaa karpalontuoksua viime joululta, taitaa olla vähän sitä appelsiinistakin. Vaniljaa ei ole varastossa, sillä nykyversio Spiced Vanillasta ei jaksa innostaa. Viitisen vuotta sitten se oli aivan erityisen mahtava. Käytäntönä näyttää nyt olevan, että karpalon ja vaniljan pysyessä joulukokoelman vakkareina, niiden rinnalle lanseerataan aina kolmas, vuosittain vaihtuva tuoksuperhe.Tänä syksynä minun ei tarvinnut nähdä kuin promokuvat ja olin täysin myyty. Inkivääri kun on yksi lempiasioistani koko maailmassa, niin makuna kuin tuoksunakin. Minun piti säästää ostokseni tehtäviksi joulun alla Suomen puolella, jotta olisin voinut hyödyntää kanta-asiakasedut, mutta en millään malttanut. Vähän pelotti myös, että jos tuotteet myydäänkin sillä välin loppuun. Bongasin sitä paitsi aika hyvän tarjouksen, ja sain suihkugeelini puoleen hintaan.

Hankin siis vartalovoin, suihkugeelin ja tuoksuöljyn Candied Ginger -uutuustuoksussa. Vartalovoit ovat lemppareitani ja ehdottomia talven kuivattamalle iholle, suihkugeelejä käytän myös nestesaippuana käsien pesussa. Jemmaan tyhjentyneistä pumppupulloista niitä pumppumekanismeja, jotka vaihdan suihkugeeleihin korkin tilalle. Tänä vuonna tosin ainakin Cranberry Joy -sarjasta löytyy nestemäinen käsisaippua jo valmiina.

Tuoksuöljyt olen huomannut toimiviksi tunnelman luojiksi, ne ovat myös melko edullinen tapa nauttia suosikkituoksuista. Taustalla näkyvä tyylikäs tuoksulyhty on sekin uusi ostos, bongasin sen edullisesti Indiskasta ja nappasin mukaani. Minulla oli toki yksi lyhty jo ennestään, mutta yleensä ne ovat jostain syystä vähän rumia. Linjakas musta lyhty sopii sisustukseen ja miellyttää silmääni.

Oletko TBS:n joulutuotteiden fani? Mitä pidät tämän vuoden valikoimasta?

* * *

Like so many others, I'm in love with the Body Shop's Christmas products. Due to my incontrollable shopping behaviour last year, I didn't really need anything from the current collection. Nevertheless, I had to go check it out. Ginger is one of my favourite flavours, both in food and in fragrances.

6 kommenttia:

 1. Mä olin sen entisen Spiced Vanillan fani. Hamstrasin joka vuosi kunnes ne meni ja muutti sen ihan kammottavaksi. Sen jälkeen en ole jotenkin jaksanut oikein näistä jouluversioista innostua eikä inkiväärikään kutkuttele omia nenäkarvoja niin paljon, että jaksaisin. Muutama Philosophyn karkkikepintuoksuinen tuote sen sijaan paikkaisi hienosti tätä joulutuotteiden aukkoa kylppärissäni. :D

  VastaaPoista
 2. Itsekin rakastan inkivääriä ihan kaikessa, joten pitääkin ehkä kipaista TBS:n puolella ostamassa itselle joululahja ;)

  VastaaPoista
 3. TBS rules!

  Tota Cranberrya suihkugeelinä ostin taas (käsisaippuan tosin missasin!), mutta Gingeriä kauan haisteltuani jätin ostamatta, ei ehkä sit kuitenkaan IHAN iskeny. Mitään vaniljaa en viitsi ostaa, sillä rakas avomieheni suorastaan inhoaa vaniljan tuoksua, ja käytämme yleensä samaa suihkugeeliä...

  VastaaPoista
 4. kottarainen, se oli tosi kiva tuoksu, tuo nykyinen on ihan liian sokerinen vanilja. Philosophyn Candy Cane on kyllä ihanaa, minulla on onneksi vielä jäljellä sitä suihkugeeliä viime vuodelta. Lushin samanniminen saippua voisi muuten olla hyvä korvike, jos on palasaippuan ystävä.

  bui, suosittelen! Candied Ginger on nimensä mukaisesti melko makea, mutta kuitenkin selvästi inkiväärinen tuoksu.

  Kissaämmä!, vanilja ei tosiaan ole niitä kaikkein maskuliinisimpia tuoksuja. :D Ja ihan totta, TBS on huippu!

  VastaaPoista
 5. Siis törmäsin tähän sun blogiin ja pissin hunajaa! Oon viime aikoina kiinnostunut erityisen paljon meikkaamisesta ja tää sun blogi ei kyllä ainakaan hillitse mun innostusta! :)

  VastaaPoista
 6. Haha, loistavaa! Olet erittäin tervetullut. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>