torstai 15. joulukuuta 2011

No tottakai tarvitsen

Vaikka onnistuin ennen muuttoa valikoimaan mukaani vain muutaman kivoimman kynsilakan, niitä on kertynyt syksyn aikana kuin huomaamatta muutama lisää. Alla koostetta loppuvuoden kynsilakkahankinnoista kuvien kera.
China Glazen Island Escape -kokoelman lakat ostin elokuussa ja ne olivatkin omiaan loppukesän helteisiin. Säihkyvä turkoosinsininen Blue Iguana ja herkullisen kullanvihreä Cha Cha Cha toimivat tosin molemmat piristeenä myös kylmemmällä säällä.Dependin oranssin lakan sain elokuun lopussa ystävältäni, joka itse jatkoi täydellisen oranssin etsintää. Makean mandariinin värinen lakka on kuin pullotettua C-vitamiinia. Virkistää pimeinä aamuina, mutta vakituiseen käyttöön se pääsee todennäköisesti vasta keväämmällä.OPIn hempeä kullanhohtoinen vaalea liila Significant Other Color on sekin alkusyksyn ostoksia. Myös tämän sävyn miellän hyvin keväiseksi, lakkaan sillä ahkerammin heti kun aurinko taas näyttäytyy. Muppets-kokoelman Warm & Fozzie puolestaan on kuin luotu pimeään vuodenaikaan. Kullan ja pronssin sävyissä kimmeltävä lakka on lämpimän mausteisen sävyinen, täydellinen kumppani pipareille ja glögille!Lisää talvisia sävyjä löysin MNY:n hyllystä. Maybellinen nuoremmille kuluttajille (olen kohderyhmää, olenhan?) suunnattu edullinen värikosmetiikkamerkki on osoittautunut laadukkaaksi ja vallan mainioksi uudeksi tuttavuudeksi. Tykästyin merkin huulikiiltoihin ja poskipunatkin ovat mukavia. Todellisia tähtiä kokoelmassa ovat kuitenkin kynsilakat, jotka saivat tämän blogin kommenttipuolella kehuja ammattilaisiltakin. Sävyvalikoima on verrattain laaja, lakkojen koostumus helposti ja kauniisti levittyvä sekä kestävä. Itse käytän aina päällyslakkaa, mutta harvat lakkaukset säilyvät silti yhtä hyväkuntoisina niin monta päivää kuin nämä. Pysyvät kelvollisina melkein viikon, en tosin yleensä malta katsella yhtä sävyä niin kauan. Nimet näiltä puuttuvat, mutta annettakoon anteeksi.

Mustan peruslakan ostin tarpeeseen (677), tumman kullanhohtoisen (447) ja monivärisenä kimmeltävän harmaan (446) vain säihkeen houkuttelemana. Punainen kimaltava jelly (sävy 265) hurmasi jo pullossa - yllättäen se näytti kynsillä vielä paremmalta! Lompakko ei onneksi ohene näistä kovin paljoa: yhdellä pullolla on hintaa alle 30 kruunua (vähän päälle kolme euroa).Jokerina vielä useassa blogissa jo nähty Kicksin Peridot-kopio, Evening at Chateau Marmont. Harkitsin Chanelin lakkaa puolivakavissani, mutta en osannut millään perustella kolmen kympin kynsilakan ostamista, vaikka yleensä keksinkin perusteluja aika hyvin. ;) Kicksin lakan hinta oli 39 kruunua (n. 4,25 euroa), mutta ostaessaan kolme sai yhden ilmaiseksi. Itse tarvitsin vain tämän, mutta hyödynsimme kimppatarjouksen Aliisan kanssa. Sävy on erittäin kaunis, moniulotteinen metallinen kullanvihreä. Money well spent. :)

Tässä kaikki lakat ryhmäpotretissa. Kuvat on otettu pulloista, ei kynnellä, mutta värit ja kimallukset erottuvat aika hyvin. Yllättävän paljon tuossa on noita värikkäitä, yleensä kun tahdon kallistua tummempien puoleen. Tykkään kaikista, mutta tällä hetkellä suurimpia suosikkejani ovat Warm & Fozzie, MNY 265, MNY 446 ja Kicksin Chateau Marmont.

Minkälaisista kynsilakoista sinä pidät juuri nyt?

* * *

My nail polish collection has grown a little since last summer. In August, I picked up a few bright coloured ones, but as the season changed I started to gravitate more towards darker shades. MNY polishes turned out to be great finds: the quality is good and you can't beat the price! On the other hand, I'm in love with Warm & Fozzie from OPI's Muppets collection, too.

9 kommenttia:

 1. Taidan olla aika last season kun olen edelleen jämähtänyt kaikkii ei-minkäänvärisiin lakkoihin. Mutaa, hiekkaa, beigeä, ei himallekimalletta. Vasta nyt harkitsen mattalakan ostamista.

  Kyllä.

  Auttamattomasti last season sillä nuo sinun vihreäsi näyttävät ihan mielettömiltä ja pääsen niihin asti varmaan ensi jouluna kun nekin ovat jo ihan passé. :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös noista MNY:n lakoista, niissä on kyllä hinta-laatusihde ihan mahtava! :)

  VastaaPoista
 3. En pääse eroon tummista ja sitten erittäin sinivihertävistä väreistä. tuosta kicksin lakan sävystä löytyy myös maybelline

  VastaaPoista
 4. kottarainen, tai sitten minä olen vielä enemmän last season, kun en ole vieläkään päässyt niihin mudan, hiekan ja beigen värisiin. :D Ensi jouluna nämä to be last season -värit ovat muuten varmaan hyvässä alennuksessa. ;)

  Kissaämmä!, niin ovat. :) Etenkin Warm & Fozzie on varsinainen jouluherkku!

  Fibula, todellakin! Hamsteri minussa haluaisi haalia niitä lisää vaikka kuinka paljon, mutta järjen ääni on toistaiseksi saanut laitettua kapuloita rattaisiin.

  Hantta, kiitos tedosta. :) Ainakin Ozotic on myös tehnyt tuosta vihreästä oman versionsa. Minullakin tulee usein ostettua juuri niitä tummia sävyjä, joiden lisäksi viehätyn kovasti tummansinisistä ja -violeteista.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköisiä lakkoja! Ostin jokin aika sitten CG:n sinisen lakan, joka vastaa hieman tuota Blue Iguanaa. Todella kaunis sävy. Pinkit lakat ovat ikuisia suosikeita ja niitä tuleekin käytettyä ylivoimaisesti eniten. Pidän myös shokkiväreistä.

  VastaaPoista
 6. Tuollaiset kirkkaan siniset ovat aina miellyttäneet omaa silmääni, mutta syystä tai toisesta minulla ei ole ollut sellaista aikaisemmin. Pinkkejä lakkoja on useampikin, niitä ei vain tule talvisin juuri käytettyä. Keväällä sitten taas. :)

  VastaaPoista
 7. Nättejä ovat kaikki. :) Jotenkin Cha Cha Cha ja tuo Kicksin lakka vetoaa muhun eniten vaikka tiedän ettei niitä välttämättä tulisi käytettyä. Mutta näyttävät niin kivoilta pullossa!

  VastaaPoista
 8. Näyttävät ne kivoilta kynsilläkin, yllätyin itsekin siitä kuinka paljon tykkäsin molemmista. Vaatetukseni on yleensä värien puolesta melko synkkä, joten haskan väriset kynsilakat tuovat mukavaa piristystä. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>