lauantai 17. joulukuuta 2011

Candy Cane

Tämän talvisen meikin halusin toteuttaa jo vuosi sitten, mutta viime vuonna joulukuu oli niin kiireinen, etten millään löytänyt aikaa blogiharrastukselleni. Piparminttukaramelleista innoituksensa saanut meikki pelaa kontrasteilla: keskipisteenä ovat punaiset huulet ja niitä säestävä kokonaan valkoinen, kimalteleva silmämeikki. Myös kulmat ovat hiemat tavallista tummemmat.
Muistin poikkeuksellisesti kuvata meikkiin käytetyt tuotteet, näyttivät mukavan jouluisilta. Kirkkaanpunainen poskipuna on NARSin Exhibit A, joka on täydellinen pakkasen puremilta näyttäviin poskiin. Valkoinen luomiväri on viimeisimmän Fyrinnae-tilauksen mukana tullut Marshmallow Puffs, valkoinen glitter kuvan alareunassa on Pure Luxen Ice Princess, mutta täysin vastaavaa saa myös muilta merkeiltä (esim. NYXin Crystal). Huulilla Inglotin punainen rajauskynä (#72) ja Milanin metallinhohtoinen Lip Flash -kynä sävyssä Hot Flash.
Valkoisesta silmämeikistä tuntuu tulleen vähän tabu, niin äärimmäistä kyseisen värin käyttö oli vuosituhannen vaihteen tienoilla. Kokonaan valkoinen meikki voi näyttää kovalta, yritin välttää sitä levittämällä luomivärin häivytyssiveltimellä hentoisesti pyöritellen. Valkoinen ei erotu näissä kuvissa yhtä voimakkaana kuin luonnossa, käytin sitä ripsirajasta kulmakarvoihin saakka, reilusti silmän sisänurkassa ja alapuolellakin. Tummat kulmat tuovat kontrastia valkoiselle ja ryhdittävät meikkiä.
Silmän sisänurkassa on lumen lailla kimaltavaa valkoista glitteriä, sisäluomella vaaleaa kajalia. Laitoin ripsiväriä ainoastaan yläripsiin, koska halusin pitää silmämeikin mahdollisen kevyenä. Rohkeimmilla tässä meikissä toimisi varmasti jopa valkoinen ripsiväri.
Huulimeikki on yksinkertainen: Inglotin kynällä piirrettyjen rajojen sisäpuolella on ainoastaan Milanin Lip Flashia. Väri on upean metallinen ja kiiltävä, näyttävä pari vaalealle silmämeikille.

Mikä on oma suosikkisi joulun ajan makeista herkuista? Itse liputan Fazerin joulusuklaan puolesta, mutta myös glögi ja glühwein maistuvat. Lapsena ykkösjuttu olivat äidin tekemät piparmintun makuisen sokerinapit. Niin, ja tänä jouluna aion metsästää itselleni myös rasiallisen valkoisia Juhlapöydän Konvehteja, ovat varmasti herkullisia!

P.S. Ihoni ei ole näissä kuvissa tavallista ruskeampi, vitivalkoisen luomivärin luoma kontrasti vain saa sen näyttämään siltä.

P.P.S. Tämä ja muutama muu Lazy Dynamite -meikki löytyy tätä nykyä myös MakeupBee-yhteisöstä, suosittelen tutustumaan palveluun, jos et ole sitä vielä tehnyt. Itse liityin vasta toissapäivänä, mutta vaikuttaa tosi hauskalta! Tällä hetkellä meneillään on myös "holiday"-aiheinen meikkikisa, johon osallistuin blogissakin nähdyllä ilotulituksella. Jos haluat äänestää kilpailuehdotustani, voit tehdä sen tästä tai sivupalkin linkistä. Muidenkin ehdotukset ovat upeita, äänensä voi onneksi antaa niin monelle kuin haluaa. :)

* * *

A wintery red and white makeup. White eyeshadow can be quite stark but I tried to blend it softly. There's also some snow-like glitter in the inner corner. On the lips I have Milani's Lip Flash in 'Hot Flash'. I love those pencils, they're so metallic and pretty!

P.S. Lazy Dynamite can now be found on MakeupBee.

7 kommenttia:

 1. Olet kyllä osannut toteuttaa tyylikkäästi valkoisen meikin! Voisin kokeilla tätä joulunpyhinä, yhdistelmä on suorastaan houkutteleva :) Pääsisin vihdoin käyttämään tuota Hot Flash -kynää, se kun tuntuu liian näyttävältä ihan perusarkeen.

  VastaaPoista
 2. Miten saat tommosen valkosen glitterin pysymään? Kiva meikki :)

  VastaaPoista
 3. Elisa, mietin vähän ensin että uskallanko, tässä olisi voinut mennä helposti metsään. Mutta kiva että tykkäät. :) Ja ehdottomasti Hot Flash käyttöön joulupyhinä, sehän on kuin joulua varten tehty!

  miu, unohdin mainita, alla on Fyrinnaen Pixie Epoxya, joka on varta vasten tarkoitettu glitterin kiinnittämiseen. Myös väritön huulikiilto, vaseliini tai erilaiset mixing mediumit sopivat hyvin.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli vähän samanlainen inspiraatio kynsikoristelun kanssa: http://fantti30.wordpress.com/2011/12/14/kynsien-vesimarmorointi-ja-vahan-muutakin/

  Hieno meikki tosiaan. Tuo poskipuna näyttää vähän pelottavalta rasiassa mutta kasvoillasi oikein luontevalta.

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet, näyttävät ihan karkeilta!

  Exhibit A on tosiaan rasiassaan aika jännittävältä, mutta sävy sopii varmasti kenelle tahansa. Superriittoisaa myös, tarvitsee vain hipaista siveltimellä.

  VastaaPoista
 6. UPEAUPEAUPEA laitankin huomenna kokovalkoiset luomet ja ripsaria vaan yläripsiin, ihan mieletön meikki! jään lukijaksi:)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>