perjantai 25. marraskuuta 2011

Glitz & Glam

Minnalla on meneillään meikkikilpailu, johon ehtii osallistua vielä ensi maanantaihin saakka. Teemana on uusi vuosi ja palkintona vapaavalintainen luomiväripaletti Coastal Scentsilta. Kuulostaa hyvältä, eikö? Innostuin teemasta heti ja tein mielestäni aika kivan uudenvuodenmeikin. En kuitenkaan voinut osallistua kilpailuun, koska itselleni tyypillisesti unohdin liittää meikkikuviin autenttisuuden todistavan lapun, jollaista kilpailun säännöt edellyttivät. No, aina ei voi onnistua.Koska meikki oli joka tapauksessa julkaisemisen arvoinen, se tulee tässä. Innoituksenaan vuodenvaihteen ilotulitteet. Rakastan katsella ilotulitusta (yritän aina unohtaa kaiken sen roskan ja rahanmenon), mikä ei kimallusaddiktioni huomioon ottaen ole kummallista ensinkään. Kuvauspäivänä paistoi harvinainen loppusyksyn aurinko, jonka yritin parhaani mukaan hyödyntää glitterin ja meikin värien taltioimisessa.Silmämeikissä on pohjalla mustansininen smoky-meikki, jonka päälle kasvojen toiselle puolelle askartelin ilotulitusta maalaamalla erivärisillä irtoluomiväreillä mixing mediumia apuna käyttäen. Toisessa silmässä on sama perusmeikki, mutta raketit puuttuvat. Sumusilmät tein Inglotin mustalla (63) ja hohtavan sinisellä (428) luomivärillä, sisänurkkaan ja kulmaluulle lisäsin NARSin kullanhohtoista Albatross-highlighteria. Maalauksessa käytetyt värit olivat Fyrinnaen Parental Advisory (violetti), Danse Macabre (vihreä), Sleepy Hollow (sininen), Griffonrider (kulta), Gilded Wings (pronssi) sekä Pure Luxen Tangerine (oranssi) ja Ouch! (pinkki). Kuorrutuksena sekä meikissä että Red Cherryn irtoripsissä on NYXin kullanväristä hologrammi-irtoglitteriä.Kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu suorassa auringonvalossa, nämä jälkimmäiset epäsuorassa luonnonvalossa, kuten blogini kuvat yleensäkin. Kasvoilla on aavistus aurinkopuuteria (Wet'n'Wild Mega Bronzer), Fyrinnaen Enchant-poskipunaa ja edellä mainittua NARSin Albatrossia. Minnalle muuten tiedoksi, että olen samaa mieltä tuosta viimeksi mainitusta. Sävy on aivan ihana, mutta levittyvyys ei ole tasaisin mahdollinen.Tässä vielä hassusti vääristynyt lähikuva, jossa eriparisilmät näkyvät paremmin. Ilotulitussilmä näyttää paljon sinisemmältä, vaikka meikki oli molemmissa alun perin samanlainen. Rakettien alla mustaa ja sinistä on vain häivytetty laajemmalle alueelle. Huulimeikiksi taputtelin hennosti MACin persikkaisen nudea Mythia.Ja yksi kuva vaatimattomamman silmämeikin puolelta. Innostuin kuvailemaan tavallista enemmän, koska valoa riitti ja meikki onnistui. Meikki oli mielestäni erityisen hauska siksi, että vaikka se on tavallista juhlameikkiä näyttävämpi, se ei silti ole liian överi. Voisin ainakin itse käyttää tätä vuodenvaihteen bileissä, jos sellaiset jostain ilmaantuisivat.

Mutta sen pituinen se, osallistu ihmeessä Glitz & Glamin meikkisaan, vielä ehtii! :)

* * *

This is a New Year celebrations inspired look I did originally for a makeup competition on Glitz & Glam. The pictures were not qualified, though, since I forgot to include a handwritten proof of authenticity in the photos. And because of that, instead of entering the contest, I just posted them here. :) The look turned out fun and festive with a bit of fireworks, which always make me happy.

22 kommenttia:

 1. Tämä on aivan ihana! Mulla itsellänikin kävi samantyylinen idea mielessä kilpailusta lukiessani mutta mulla jää kyllä osallistuminen tällä kertaa väliin. :/

  VastaaPoista
 2. Wau! Upea meikki!! Olet tosi kaunis! :)

  Mikä harmi ettet voikaan osallistua kilpailuun, olisit varmasti voittanut tällä työllä!

  VastaaPoista
 3. UPEETA! :))<3

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oi onpas se hieno! Hitsi miten harmi, että lappu unohtu. :( Mä jo meinasin sääntömuutoksia, kun sinä ja yksi toinen bloggari oli tehnyt saman unohduksen... mutta olin jo saanut kuvia joissa lappu oli, niin en sitten viitsinyt muutella sääntöjä. :/

  Harmi! :( Upea meikki kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 5. On jälleen kerran kerrassaan upea meikki! :)

  VastaaPoista
 6. Huh miten upea meikki! Ihanan kevyen näköinen tuon ilotulituksen ansiosta, vaikka alla on vahva smokey.

  VastaaPoista
 7. Mansikka, kiitos. :) Minäkin tykkäsin. Meikkikisat ovat aina kivoja, mutta varsinkin näin hämärään vuodenaikaan osallistumiselle voi olla vaikea löytää aikaa.

  Anonyymi, eipäs mennä asioiden edelle. :D Mutta kiitos kovasti, tuli hyvä mieli. :)

  Dashanti, tackar!

  Minna, ihan hyvä että pysyit alkuperäisissä säännöissä. Ei minua se osallistumattomuus niin harmita, sain kuitenkin askarrella kivan meikin. Ja niitä luomivärejä löytyy pari jo ennestäänkin. ;)

  Blush Overdone, kiitos!

  keijukainen, ihan totta, ilotulituksesta tuli mukavan kepeä, huomasin itse vasta nyt kun sanoit. :)

  HeidiB, oih, kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Todella upea! Pitääpä itekkin käydä varmaan osallistumassa jos kerkiän! :>

  VastaaPoista
 9. WAU, todella upea! Mutta... miten sä raaskit pestä tuo pois!? :D

  VastaaPoista
 10. Elina, kiitti!

  Anniina, käypä, palkinnot ainakin ovat houkuttelevia. :) Ja kisailu on kivaa!

  Martina, kyllä minä tuossa meikissä muutaman tunnin hengailin. ;) Ja onneksi on valokuvia. Sen Halloween-naamion kanssa oli vaikeampaa, poikaystävä joutui houkuttelemaan melko pitkään, että sain itseni iltapesulle sinä päivänä. :D

  VastaaPoista
 11. Minä olin se toinen bloggari kuka unohti lapun :D Upea meikki!

  VastaaPoista
 12. Haha, sellaista näköjään sattuu. :D Toivottavasti aiot julkaista kuvia omasta ehdotuksestasi, odotan mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
 13. Aivan upea meikki taas! Tykkään ideasta ja toteutus on hieno!

  VastaaPoista
 14. Mielettömän hieno!

  t:milipili

  VastaaPoista
 15. Kiitti, kiva että tykkäsit. :)

  VastaaPoista
 16. Mielettömän upea! t.badis

  VastaaPoista
 17. Who did that to you ?
  I'll hit them for you !

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>