tiistai 1. marraskuuta 2011

Ehdotus ensiposkipunaksi

Pian sen jälkeen, kun kokeilin MNY:n edullisia huulikiiltoja, hankin itselleni myös kaksi poskipunaa. Huulikiillot osoittautuivat nimittäin oikein päteviksi. Olin lisäksi lukenut poskipunista kehuja useammaltakin suunnalta, joten niitä täytyi päästä kokeilemaan.Helmiäispinkki puna numero 201 (kuvassa oikealla) vaikuttaa blogikirjoitusten perusteella olevan sarjan tähti, eikä minulta ennestään löytynyt juuri tällaista. Fyrinnaen Charm on hyvin lähellä, mutta se on sävyltään ihan pikkuisen kylmempi eikä aivan yhtä hohtava. Vasemmanpuoleinen puna (sävy 101) on neutraali, rusehtava ruusunpunainen, joka näyttää iholla hyvin luonnolliselta.Molemmista irtoaa väriä ihan mukavasti: pigmenttiä on tarpeeksi, mutta ei missään nimessä liian paljon. Olen itse kuitenkin tottunut vahvapigmenttisiin poskipuniin ja pidän sellaisista enemmän. Nämä MNY:n punat ovat loistavia poskipunan käyttöä arasteleville: koostumus on pehmeä ja hyvin levittyvä, mutta yliannostelusta ei ole pelkoa. Hintakaan ei kirpaise, joten yhden tai useamman voi helposti ostaa kokeiluun.

Osa poskipunista on todella voimakkaasti helmiäisen hohtoisia, toiset vain himmeästi kuultavia. Näistä kahdesta pinkki kuuluu ensin mainittuun kategoriaan, neutraalimpi sävy jälkimmäiseen. Tuon pinkin poskipunan hohto on jopa minulle hieman liikaa arkikäyttöön, mutta juhlaan sopii kuin nakutettu. Jos vierastat hohtoa ja kimmellystä, swatchaa sävyjä kaupassa, niin näet mitkä niistä ovat hillitympiä.

Ostin samalla kertaa myös pari kynsilakkaa, ja nekin ovat muutaman kerran kokeilun perusteella tosi kivoja. Onko sinulla suosikkeja MNY:n tuotteista? Mitä kannattaisi vielä kokeilla?

* * *

I first got aquainted with MNY's makeup line last month when I bought a couple of lipglosses. The quality was impressing, so I decided to try a couple of their blushes as well. These two blend very nicely and have a decent colour payoff, good value for your money. They'd be great for somebody who's still a little scared of blush: easy to use and no real danger of overdosing.

5 kommenttia:

 1. Mä tykkään ihan hirveesti MNY:n lip balmeista :) Nyt alan oikeesti uskoon että halvalla voi saada hyvää, mun huulia ne ainakin vähän kosteuttaa (tai ei ainakaan kuivata) ja antaa pikkusen kivaa väriä, mut ei liikaa :) Ja oikeesti, jos semmonen maksaa KAKSI euroa, eihän sitä voi olla ostamatta :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen juuri tuollainen poskipunakammokki. Mieli tekisi mutta kun ei osaa käyttää sellaista eikä edes tiedä mitä menisi ensimmäiseksi kokeiluksi ostamaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvästä ideasta! nimim. Haluaisin oppia käyttämään poskipunaa ;P

  VastaaPoista
 4. Olen kynsiteknikko ammatiltani ja tietysti olen paljon tekemisissä kynsilakkojen kanssa. MNY:n kynsilakat hurahtivat suoraan top5:een!!! Testailen ja vertailen lakkoja "rajulla kädellä", nämä lakat pysyivät ainakin minun käytössä loistavasti! :)Laitan lakkaa usein töihin, ja koska olen paljon tekemisissä käsidesien kanssa,sekä myös toistuvasti joudun pesemään käsiäni saippualla (päätyöni on kosmetologi),lakka pysyi siistinä lähes viikon! Se on tässä työssä TODELLA pitkä aika ;)
  ps. Kiitos hienosti ja mielenkiintoisesta blogista :) Voin kait myöntää olevani uusi, mutta samalla "vanha" blogin seuraaja :) Vanha siksi, että olen jo vuoden päivät seurannut kertaakaan mitään kommentoimatta! ;)
  T. Eikku

  VastaaPoista
 5. NINNI, no niinpä. :) MNY:n parhaita puolia on ehdottomasti edullisuus. Toisaalta halpoja juttuja haksahtaa helposti ostamaan suurellakin summalla, kun "eihän ne maksa mitään". :D Katsastan seuraavalla kerralla nuo lip balmit.

  kottarainen, kokeile näitä MNY:n punia. Tai Wet'n'Wildia, tosin sävyvalikoima on W'n'W:lla suppeampi. Mutta molemmat ovat laadukkaita ja todella edullisia. Esimerkiksi Wet'n'Wildin Pearlescent Pink sopii todennäköisesti kaikille, se on sellainen lämmin persikkainen pinkki. Kokeile vaikka sitä. :)

  Eve, eipä kestä. :) Näillä ainakin kelpaa harjoitella. Katso myös ylempi kommenttini kottaraiselle.

  Eikku, oho, hienoa! Minulla on tosiaan kaksi MNY-kynsilakkaa, ja hyviltä ovat vaikuttaneet. Nyt pitää varmaan hankkia useampi. :) Ja tosi ihanaa, että päätit ilmiantaa itsesi! Nyt kun kynnys on ylitetty, voit kommentoida toistekin. ;)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>