keskiviikko 21. joulukuuta 2011

The Season of Yule Warms the Heart

Joulu alkaa olla jo ovella ja on aika vetäytyä blogimaailmasta syömään suklaata ja juomaan glögiä. Lazy Dynamite jää tauolle vuodenvaihteeseen asti, blogissa tehdään samalla myös vähän remonttia. Jouluaaton jälkeen laitan ovet kiinni ja lapun luukulle, älä suotta säikähdä jos et pääse lukemaan tekstejäni välipäivinä, ei ole tarkoituskaan. ;) Uudenvuoden jälkeen tapaamme taas.
Glögistä ja muista herkuista puheen ollen, tässä vielä teemaan sopivaa meikkiä tulevalle viikonlopulle. Mukana on jouluisia punaisen ja kullan sävyjä, mutta myös niitä mausteisia vivahteita. Innostuin Lucia-meikin myötä uudelleen Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista, siitä kun näyttää löytyvän vaihtoehtoja myös pimeään vuodenaikaan.
Liikkuvan luomen sisänurkassa on kultaa ja pronssia (paletin sävyt 35 ja 46), ulompana viininpunaista (86). Punaista käytin myös alaluomella ja häivytyksissä. Ulkonurkkaa, luomivakoa ja alaluomea tummentamassa on rusinaista ruskeanviolettia (77) ja mustaa (88). Mattamusta olisi tehnyt terää, mutta halusin kerrankin käyttää värejä vain yhdestä paletista. Kulmaluulle päin häivytellessä lisäsin vielä aavistuksen pronssista sävyä (46), kulmaluulla ja sisänurkan korostuksena on lämmintä valkoista (23).Ja koska juhla ei ole juhla ilman glitteriä, taputtelin sormella luomelle NYXin kullanväristä irtoglitteriä ihan sellaisenaan. Yläluomella ripsirajassa on Inglotin kullanhohtoinen musta nestemäinen rajaus (#21), sisäluomella saman merkin musta geeli-eyeliner. Ripsiä feikkasin runsaammiksi muutamalla irtotupsulla.

* * *

Ihanaa ja rauhallista joulua!* * *

This look is inspired by spicy mulled wine, gingerbread cookies and other Christmassy goodness. I'm going to spend some time with my family in peace and quiet, hence the blog will be on a hiatus until 2012. It will also be closed altogether between Christmas Day and New Years Eve, due to exciting new improvements I'm going to make. :)

7 kommenttia:

 1. aivan mielettömän kaunis silmämeikki taas kerran :)
  ja jos en satu kommentoimaan ennen joulua enää, niin erittäin hyvää joulua ja rauhaisaa uuttavuotta!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanan jouluisa!

  Ja kiitos samoin, oikein hyvää Joulua Nekku!!

  VastaaPoista
 3. hyvää ja rauhallista joulua

  VastaaPoista
 4. Upea silmämeikki! <3

  Ihanaa joulua Nekku :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis meikki, ihanat lämpöiset värit!

  Oikein jännittää millaisena uudistuneena Lazy Dynamite palaa... :)

  Ihanaa joulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti kaikille toivotuksista ja kehuista. :) En ole muutamaan päivään päässyt koneelle, siksi siis vähän myöhässä. Ensi vuonna kuullaan taas! <3

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>