keskiviikko 7. joulukuuta 2011

LDMM: House of Wax

Paul McCartney -trilogian toisessa osassa tunnelmaltaan vahva ja vaikuttava otos multitaskerin toistaiseksi uusimmalta sooloalbumilta. Tästä kappaleesta minulla oli voimakkain mielikuva, jonka "kääntäminen" meikiksi ei ollut yhtä yksinkertaista kuin aluksi luulin. Jotain haunted house -tyylistä yhdistettynä naamiomaisiin kasvoihin ja sulavaan vahaan. Aika selkeää, eikö? :D Minulle kappaleesta välittyy painostava, jopa painajaismainen tunnelma, mutta se ei kuitenkaan ole ainoastaan ahdistava vaan myös jotain muuta, jota en oikein osaa pukea sanoiksi. Meikki syntyi joka tapauksessa juuri tuosta tunnelmasta ja pääni sisällä muotoutuneista mielikuvista - ei siis yksi yhteen laulun sanoituksista.Silmämeikki on sekoitus hopean, harmaan ja violetin sävyjä, mukana on aavistus glitteriäkin. Halusin myös kokeilla mustia piilolinssejä uudemman kerran, ne kun tuovat asteen lisää outoutta meikkiin kuin meikkiin. Yritin pakata NARSin kullanhohtoista Albatross-highlighteria aavemaiseksi hohteeksi silmämeikin reunoille, mutta eihän se kunnolla näy. Huulilla on NYXin vaalean harmaanvioletti huulipuna Iced Lavender.Lähdin tekemään silmämeikkiä fiilispohjalta ilman tarkkaa suunnitelmaa, yleensä minulla on aina jonkinlainen. Pohjustin silmäluomen kokonaan mustalla kynällä (MAC Pearlglide Intense Eyeliner - Black Swan) ja painelin sekä ylä- että alaluomen keskelle vaaleaa, hopeista luomiväriä (Fyrinnae Chrome). Liikkuvalla luomella on myös vähän tummempaa hopeaa (Fyrinnae Calavera Cupcakes). Muualla meikissä on tummaa harmaanviolettia (Half Truth), tummanharmaata (Ace) ja mustaa (Blackout) Urban Decayn 15th Anniversary -paletista. Glitter on poikkeuksellisesti MACilta: käytin sekä punaisena kimmeltävää Reflects Red -irtoglitteriä mixing mediumin kanssa että turkoosia Girl Groove glitterlineria.

* * *

Paul McCartney - House of Wax


Lightning hits the house of wax, poets spill out on the street
to set alight the incomplete remainders of the future.

Hidden in the yard.

Thunder drowns the trumpets blast, poets scatter through the night.
But they can only dream of flight away from their confusion.

Hidden in the yard underneath the wall,
buried deep below a thousand layers lay the answer to it all.

Lightning hits the house of wax, women scream and run around
to dance upon the battleground like wild demented horses.

Hidden in the yard, underneath the wall,
buried deep below a thousand layers lay the answer to it all.

* * *

The Paul McCartney trilogy continues with something spooky from the multitaskers most recent solo album. I didn't have a precise plan for the makeup, just went with the general haunted feeling of the song.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat noi valumat, nimenomaan aavemaiset ja mystiset. Mutta piilarit on kyllä ihan sairaan pelottavat. ;)

  VastaaPoista
 2. ooh WAU!! :)
  olet aivan sairaan taitava!

  VastaaPoista
 3. June, kiitos. :) Piilarit ovst tosi friikit, melkein pelottaa katsoa itseään peilistä ne silmissä.

  Milla, oudot ne ovat ainakin. :) Kiitos!

  macy, kiitti, kiva että tykkäät. :)

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi. Ihanat noi piilarit! Musta ne ei ole pelottavat vaan upeat! Ja meikki on myös todella mahtava. Jotenkin raikasta, että ripset jää meikissä niin sivuosaan.

  trendi.fi/vippaskonsti

  VastaaPoista
 5. ravenwaves, kiitos!

  Aliisa, tackar. :) Jätin kulmatkin tarkoituksella meikkaamatta, lopputulos näyttää ainakin omasta mielestäni hauskan vinksahtaneelta.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>