tiistai 11. elokuuta 2009

Going With the Flow

Olen saanut diplomityön teon rullaamaan, mikä heijastuu suoraan blogiaktiivisuuteen. Onneksi olen myös alkanut pitää listaa asioista, joista haluan tänne kirjoittaa, niin eivät heti unohdu. :) Sain muun muassa mainion idean meikkikuvapostaussarjalle, joka liittyy musiikkiin.

Musiikista puheen ollen: minulla kävi uskomaton mäihä, ja sain ilmaiset liput Flow-festareille, joten suuntaan ensi viikonlopuksi Helsinkiin. Alun perin en ollut menossa noihin juhliin (koska musiikkimakuni ja esiintyjätarjonta eivät täysin kohtaa), vaikka suurin osa ystävistäni suuntaakin sinne. Lippujen myötä mieleni muuttui, ja päätin vaihtaa maisemaa muutaman päivän ajaksi.

Helsingin reissu tarkoittaa tietenkin myös meikkiostostelua. Tämän harrastuksen toteuttamiseen Oulu on vähän huono paikka, koska täältä ei löydy edes Sokosta, Kicksistä ja MACin ständistä puhumattakaan. Edellä mainittujen lisäksi aion pyörähtää Lushissa ja budjetin salliessa ehkä myös Make Up Foreverin puljussa, josta ostin keväällä huippuhyvän meikkivoiteen. MUFE:ä saa Oulussa muuten Tuccabajasta, jos jotakuta kiinnostaa.

MACiltä tarvitsen Select Moisturecover -peiteaineen, jota en ole aiemmin kokeillut, mutta josta olen kuullut vain hyviä asioita. Pidän muutenkin enemmän nestemäisistä peiteaineista; nyt käytössä oleva Make up Storen peiteaine-trio ajaa kyllä asiansa todella hyvin, mutta koostumus on mielestäni vähän raskas. Lisäksi haluaisin kokeilla Mineralize Skinfinishejä, mutta en tiedä, onko niitä myynnissä tällä hetkellä. MACille tulee uusia kokoelmia tiheään tahtiin, mutta suurinta osaa tuotteista on myynnissä vain rajoitettu erä eivätkä ne päädy osaksi pysyvää peruskokoelmaa. :(

Lushilta haluaisin ostaa suihkuhyytelön ja saippuan. Kylpyammetta meillä ei onneksi ole, muuten saisin varmaan kulutettua kaupassa vähän liiankin suuren summan. MUS:lta ja MUFE:lta en oikeastaan tarvitse mitään, mutta meikkejä on myös ihana hypistellä. :)

Ja niin, olen tehnyt viime aikoina huippuostoksia täällä kotonakin. Lidlistä saa nimittäin maailman parhaita vanulappuja. :D Ne ovat ohuita eikä niistä tartu vanuhötöä silmiin meikkejä putsatessa. Lisäksi niitä on paketissa paljon (olisiko 120) ja ne ovat halpoja! Kävin hakemassa täydennystä viime viikolla ja ostin samalla kokeeksi saman Iseree-sarjan puhdistusmaidon. Ja kas kummaa, sekin on paras ikinä! Kaikista aiemmin testaamistani puhdistusmaidoista jää käytön jälkeen iholle rasvainen kalvo, josta en tykkää yhtään. Nyt tällaista ongelmaa ei ole, ja meikki puhdistuu todella tehokkaasti. Puhdistan meikkini iltaisin puhdistusmaidon ja vanulappujen avulla, jonka jälkeen pesen kasvot vielä erikseen toisella aineella. Aiemmin meikkiä on jäänyt vanulapuilla pyyhinnän jälkeen kasvoihin vielä melko lailla, mutta nyt ei enää juuri ollenkaan! Tykkään.

Edit 25.8.09: Ei saa MUFE:a Tuccabajasta enää. :( Olisin eilen halunnut uuden meikkivoiteen, mutta se pitää nyt käydä hakemassa Helsingistä.

Edit 9.1.2012: Viimeksi kun tarkistin, MUFE:n jälleenmyyjänä Oulussa on Goalas.

4 kommenttia:

 1. Suosittelen Lushista Rockstar-nimistä vartalosaippuamöhkälettä. Vadelmaa<3

  VastaaPoista
 2. Rockstar on kyllä aika ihana. Ja Godmother. Hummasin tänään MACille sen verran, etten vielä raaskinut ostaa Lushista kuin yhden suihkuhyytelön. Mutta onhan tässä vielä päiviä. :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti oli onnistunut Helsingin reissu! Eilinen sää ainakin oli erittäin otollinen Flow-festaroinnille. Ja toivottavasti saisitte Kicksin pian Ouluun. Olin itse jokin aika sitten pienellä Suomiturneella ja huomasin ilokseni ketjun levinneen jo moneen kaupunkiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kysymästä, reissu oli kyllä mukava. Sunnuntaina tosin olin Lintsillä enkä festareilla, kuten alun perin suunnittelin. :) Oulun keskustaan tulee luultavasti lähivuosina uutta liiketilaa vähän enemmänkin, joten jospa ne meikkiostosreissut voisi sitten hoitaa vaikka pyöräillen. :D

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>