perjantai 11. syyskuuta 2009

Antiikkia, antiikkia

Terveisiä Roomasta. Antiikin rakennustaiteeseen ja sen myöhempään vaikutukseen keskittyvä kurssimme on kohta puolessa välissä, ja pienoista ähkyä alkaa olla havaittavissa. Tänään ohjelmassa oli kevyt kirkkokierros (15 kpl), ja jalkapohjia pakottaa vähän. En halua kuitenkaan valittaa, sillä tähän mennessä on ollut todella mukavaa. Myös kahdeksan hengen porukkamme seura on pienistä BB-viboista huolimatta ollut viihdyttävää ja kaikenlaisilta kärhämiltä on vältytty. Syyskuun alussa vietimme viikon helteisessa Kreikassa (Ateena, Olympia, Mykene, Delfoi ym.), minkä jälkeen siirryimme tänne säältään inhimillisempään Roomaan.

Lauantaina on luvassa ensimmäinen kunnollinen vapaapäivä, jonka aamupuolisko kulunee ankaran meikkiostostelun parissa. Tarkoituksena on metsästää Roomasta sekä Sephora että MAC Pro -myymälä. Kuvakertomusta seuraa, jos suunnistus onnistuu. On ollut mukavaa huomata, että blogini on jopa saanut lisää lukijoita, vaikka itse olen keskittynyt kuvaamaan lähinnä pylväitä, akvedukteja ja temppeleitä. :) Jos jollakulla teistä on hyviä ostosvinkkejä, saa ilmoittaa.

3 kommenttia:

  1. Jos mulla olisi hyviä ostosvinkkejä, jakelisin niitä mieluusti :) Tosin ainakin yksi tulee mieleen - virkistävä jalkavoide! Voisi olla tarvetta sielä kirkoissa rampatessa :D

    VastaaPoista
  2. ainakin rautatieasemalla on sephora, jos muualta ei löydy :) sinne on helppo suunnistaakin

    VastaaPoista
  3. Rautatiaseman Sephoralta ajattelinkin huomenna aloittaa. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>