torstai 11. helmikuuta 2010

Savua ilman tulta

Seuraa sekalaisia mietintöjä jugend-sisustuksiin perehtymisen lomasta.

Viime viikkoina olen innostunut käyttämään tummempaa silmämeikkiä myös arkisin.Aamulla ei usein jaksa kummemmin kikkailla, joten meikit ovat ollet tällaisia yhden tai kahden värin perus-savusilmiä. Erityisesti olen tykästynyt vasemmanpuoleiseen tummanvioletin ja viininpunaisen yhdistelmään.

Toinen tykkäyksen kohde on ollut postin tuoma Dermalogican Daily Microfoliant, joka lunasti heti kaikki odotukset. LOISTAVA kuorinta, jonka jäljiltä ihoni on sileämpi kuin ikinä.

Hain toissapäivänä testiin pienen näytepurkin Chanelin Pro Lumière -meikkivoidetta, jota olisin myös halunnut kehua tässä postauksessa. Youtubessa ko. tuote on saanut ylistystä, mutta itse en saanut sitä toimimaan. Meikkivoide on melko tahmaista, ja sain tasaista levitysjälkeä vain sormin taputtelemalla, jolloin meikkikerroksesta tuli omaan makuuni liian tuhti. Siveltimellä levittäessä lopputulos oli joka kerta paakkuinen ja epätasainen (testasin kosteusvoiteen päälle, meikinpohjustajan päälle ja paljaalle iholle). :( Stockmannin täti kertoi, että Chanelin meikkivoiteet ovat uudistumassa, ja nämä nykyiset koostumukset jäämässä pois. Ehkäpä uusista löytyisi suosikki?

Edit klo 21.00: Ärsyttää ottaa sanojaan takaisin heti samana iltana, mutta kyllä se sittenkin toimii. Olen niin tottunut käyttämään skunkki- tms. tuuheita siveltimiä meikkivoiteen levitykseen, ettei käynyt mielessäkään testata "tavallista" litteää keinokuituista meikkivoidesivellintä. Sillähän se sitten levittyikin nätisti. :) En ole silti vielä varma, onko PL:stä lemppariksi, mutta testailen nyt vähän aikaa.

Tänään jätin ehdotukseni Mustaa kajalia -blogin ystävänpäiväkilpailuun, julkaisen kuvia siitä sunnuntaina kilpailun päätyttyä. Vielä ehtii osallistua!

2 kommenttia:

  1. Hei loistavaa, että Dermalogican kuorinta toimii! Se pääsee siis pitkällisen harkinnan jälkeen ostoslistalleni ja ihan ostettavaksikin asti, heti kun edellinen kuorinta (Lushin ihana mötikkä) loppuu.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä todella lämpimästi. Itse ostin omani Jersey Beauty Companystä, maksoi n. 28 euroa.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>