tiistai 21. joulukuuta 2010

Glögiä

En ollut suunnitellut hankkivani Lushin joulutuotteista ainoatakaan, mutta loppujen lopuksi liikkeestä tyhjin käsin lähteminen osoittautui yhtä vaikeaksi kuin aikaisemminkin. Viime vuonna ostamani Snow Fairy -suihkugeeli kesti käytössäni marraskuulle saakka, ja aloin ihan hitusen kyllästymään sen äitelään (joskin herkulliseen) tuoksuun. Olin kuitenkin jo hamstrannut useamman pullollisen suihkugeeliä Body Shopilta ja jo aikaa sitten todennut itseni toivottoman huonoksi palasaippuan käyttäjäksi, joten yritin sinnikkäästi kiertää Lushin muut kausituotteet kaukaa.No, epäonnistuin tietenkin. Koskaan ei kannata aliarvioida innostuneen ostosseuran vaikutusta. :D Kassiin päätyi Glögg-suihkugeeli (tai gloog, niin kuin englanninkieliset youtuberit sen ääntävät) - oikeastaan ainoa juttu, jota olin etukäteen suunnitellut nuuhkivani. Tuoksu on huumaavan mausteinen, ei ehkä varsinaisesti glögin tuoksuinen, mutta ihana. Vahva, tumma, makeahko ja ehdottoman talvinen. Jos pidät mausteisista joulutuoksuista, käy ihmeessä nappaamassa oma suihkuglögisi nyt kun näitä vielä on tarjolla!

Glöggin lisäksi ihastuimme Heidin kanssa molemmat sitruksiseen Snow Globe -saippuaan, jota voin suositella lämpimästi, jos olet saippuaihmisiä. Tai jos pidät sokerisista sitrustuoksuista. :)

P.S. Pahoittelen, että tarkennus on kuvassa kirjaimellisesti päin puuta. Kameran akku loppui juuri kriittisillä hetkillä.

5 kommenttia:

 1. toi snow globe tarttui mun mukaan kanssa, se on aivan ihana! onnistuin vielä pyytämään että saisin palan mikä on sitä reunaa, siis sitä missä on ne pallot mukana,niin se näyttääkin ihan sisustus esineeltä :D ja tuoksuu ihanalta :)

  VastaaPoista
 2. Se on tosiaan myös hyvin kaunis, lucky you!

  VastaaPoista
 3. kauniisti pyysin niin se leikkas mulle sen palasen siitä :)

  VastaaPoista
 4. oih, glögiä <3 En kyllä saa tilata mitään, en! :D

  VastaaPoista
 5. Heh, mielenlujuus on ihailtava ominaisuus. :) Saattaahan tuo jäädä valikoimiin, jos vaikka ensi vuonna olisi suihkuhyllyllä enemmän tilaa...

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>