torstai 13. syyskuuta 2012

Aurinkoa etelästä

Facebookissa jo hihkuinkin käyneeni viime viikonloppuna Tallinnassa. Kerta oli minulle ihka ensimmäinen, pohjoisemmasta kun ei tullut niin spontaanisti heilahdettua risteilyille. Monet kuuluvat hullaantuvan Kaubamajan kosmetiikkaosastolla, kun valikoimissa kaikkea erikoista ja jännää, joten sinne oli tietysti päästävä. Eritoten tuoksuosasto ja valtavat määrät suihku- ja vartalotuotteita ovatkin ehdottomasti katsastamisen arvoisia. Itse syynäsin kaikki hyllyt tarkkaan, mutta olin lopulta hankinnoissani hyvin maltillinen.China Glazen kynsilakat olivat tarjouksessa, niitä sai kolme miltei samalla hinnalla kuin tavallisesti yhden (kaupasta ostettuna, nettikauppahinnat ovat tietysti asia erikseen). Kyseessä ei oikeasti ollut "kolme yhden hinnalla" -tarjous - päädyin vain ostamaan useamman, kun halvalla sai. :) Yllä kuvassa vasemmalta oikealle ovat 1) todelliseen tarpeeseen hankittu perusmusta creme Liquid Leather, 2) ihanasti kultaisena kimmeltävä burgundin sävyinen glass fleck Stroll syyskokoelmasta kolmen vuoden takaa, sekä 3) häikäisevän neonkeltainen Sun-Kissed. Viimeisintä olen kaivannut itselleni siitä asti, kun toukokuussa näin Scrangien swatchit viime kesän Summer Neons -kokoelmasta. Muutama muukin kesäsävy olisi houkutellut, mutta päätin toistaiseksi pitäytyä tässä yhdessä.

Vartalovoiteet ostin, koska viikunan ja granaattiomenan tuoksuihin törmää kotimaisissa kaupoissa valitettavan harvoin, ja olen heikkona molempiin. Riittää varmaan perusteluksi? Niin, ja edullisia olivat. Molemmat tuoksuvat herkuilta, kokeilemaan en tosin ole vielä ennättänyt.Koska neonkeltainen ihanuuslakka on tämän tekstin pääasia, laitan siitä vielä pari valokuvaa. Kannattaa joka tapauksessa käydä katsomassa nuo yllä linkkaamani swatchit, oma kamerani oli tämän lakan edessä täysin voimaton. Sävy on vihertävään taittava neonkeltainen, pikkupokkarille ehdottomasti too hard to handle. Itseeni vetosi ennen kaikkea näiden neonlakkojen epätavallinen koostumus - yleensä shokkivärejä tapaa vain kiiltävinä cremeinä, ei niinkään hohtavina shimmereinä (jollaisia Summer Neons -poppoossa siis on useita).Kauempaa otetusta kuvasta saa ehkä paremmin käsityksen värin voimakkuudesta, vaikka neon-efekti onkin livenä vielä ärhäkämpi. Sävy on varmasti parhaimmillaan kesäisin, mutta piristää kyllä tehokkaasti myös syksyisiä päiviä.

Mitä mieltä olet neonväreistä kynsissä? Omistatko jotain Summer Neons -kokoelmasta?

* * *

Last Saturday me and my sister visited Tallinn, and these are the souvenirs I got. Two very affordable and delicious body butters and three nail polishes from China Glaze (they were on discount). I had been longing for the neon yellow Sun-Kissed from this year's summer collection ever since I saw the swatches Scrangie posted in May. Now I've got it, and it's crazy. In a good way. My pictures don't do any justice to the brightness of this polish, you will have to go and check out the link above.

8 kommenttia:

 1. Moi! Hyvin olet saanut ikuistettua tuon ärhäkän neonvärin, ainakin itse olisin ihan myyty jos keräisin nuita merkkejä :) KoneHelsinki NEON -lakkoja löytyy, mutta nekään ei varmasti vetisi vertoja toivomalleni Orlyn Feel the Vibe -kokoelmalle jonka joku päivä vielä kotiutan!
  Olet muuten oikeassa, minusta tuollainen väri sopisi hyvin miksei syksyynkin kuin kesäänkin :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole yleensä juuri innostunut neonvärisistä kynsilakoista, mutta tämän kokoelman sävyt ja shimmer-koostumus vetosivat heti. Erityisesti syksyisin ja talvisin muu ulkoinen olemukseni on väreiltään synkähkö, joten tällaiset pienet väripilkut ovat erittäin mainio piriste. :)

   Poista
 2. IHANA Sun-Kissed! Just tollainen silmiäsärkevän keltainen kuten pitääkin olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Totta. Lakka oli vielä ihanampi kuin olin etukäteen ajatellut, mahtavan överi.

   Poista
 3. Heh, toisella puolella huonetta ollut opiskelukaveri vaati tulla katsomaan näyttöäni, kun kuulemma loistaa sinne asti... Todellinen huomiolakka siis.

  VastaaPoista
 4. Tuollainen neonkeltainen on ihana! Varsinkin mun mielestä valkoisten vaatteiden kans :) Multa löytyy Dependin 035, joka on paras löytämäni keltsi.

  http://winditupblog.blogspot.fi/2011/09/depend-035.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniilta näyttää Dependkin, ihana sävy! Itselläni ei ole valkoisia vaatteita, mutta mustienkin kanssa toimii hyvin. ;)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>