torstai 14. helmikuuta 2013

LDMM: I Believe In A Thing Called Love

Koska on ystävänpäivä ja kaikki on ihanaa, ja koska tämän vuosituhannen kirkkaasti paras bändi esiintyy ensi viikolla Helsingissä, LDMM-sarja tekee (aavistuksen sekopäisen) paluun! Tai tauolla kai tässä vain on oltu, mutta joka tapauksessa. Biisin nimi sopii päivän teemaan, musiikki taas ihan mihin päivään tahansa. 

Innostun valitettavan harvoin artisteista, jotka edelleen tekevät aktiivisesti musiikkia, mutta kymmenen vuotta sitten (hahaha, härregud) The Darkness potkaisi takaraivoon aivan liian lujaa, jotta sen olisi voinut jättää huomiotta. Bändissä tiivistyy kaikki, mistä musiikissa pidän: hyvä meininki, nasevat riffit, hyvä meininki, falsettilaulanta, hyvä meininki, napakka rytmiryhmä ja viikset. Niin ja sanoinko jo että hyvä meininki? Musiikista voi nauttia ja ennen kaikkea, sitä voi tehdä ottamatta itseään turhan vakavasti. Mikään huumoriryhmähän tämä pumppu ei ole, mutta kieli poskessa silti mennään. Sekoilujen ja sivuprojektien jälkeen alkuperäinen kokoonpano levyttää ja keikkailee taas, enkä juuri tällä hetkellä keksi mitään, mistä olisin yhtä iloinen.

Päivän meikki on saanut innoituksensa postauksen loppuun upotetusta videosta. Tarkemmin sanoen Justin Hawkinsin ultratyylikkäästä esiintymisasusta, joka jokaisen on ehkä nähtävä itse. Jos musiikki ei uppoa, voi katsoa vaikka ilman ääntä, samalla näkee ne viikset. Hopeaisessa puvussa on tuttuun tapaan melko syvään uurrettu pääntie, pinkkiä tiikerihenkistä kuviointia ja SELKÄHARJAKSET! Lisäksi toissavuotisella keikkataltioinnilla esiintyy ikoninen Brian May, et ehkä voi missata.

Meikissä käytin pitkästä aikaa Fyrinnaen luomivärejä sekä Manlyn 120 värin palettia, omistamani on ilmeisesti se ensimmäinen versio. Vaalea hopea liikkuvalla luomella on Fyrinnaen Chrome, silmän sisänurkassa ja kulmaluulla käyttämäni samettinen helmiäisvalkoinen on nimeltään Marshmallow Puffs. Vaaleanpunaiset, pinkit ja violetit mattasävyt poimin Manlystani, korallinpinkit tehosterajaukset on tehty mixing liquidiin sekoitetulla Pure Luxen Ouch!-luomivärillä. Strassit ovat Make Up Storen Bubblegum-rasiasta, ripset Red Cherryltä (# 47).

Pitemmittä puheitta suoraan rokkirämpyttelyyn. On biisejä, joihin kyllästyy kahden kuuntelun jälkeen ja sitten on näitä toisia:



* * *

Because Valentine's Day rhymes with Brian May. And because Justin's mustache is hottt.

28 kommenttia:

  1. Mahtavan näköinen meikki. Tiesin, että olet Taiteilija, mutta... wau!

    Hyvää ystävänpäivää! <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, näitä meikkejä onkin ollut ikävä!:) Suorastaan huutaa Darknesia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaista oli myös mukava tehdä pitkästä aikaa. :)

      Poista
  3. Tosi hieno meikki!Ja biisi oli loistava <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuo biisi kyllä vain paranee vanhetessaan. Vaikka Darknessilla on monia muitakin helmiä, tämä on edelleen ylitse muiden. :)

      Poista
  4. UPEA! Olet uskomattoman taitava.

    VastaaPoista
  5. Apua! En kestä kun sä oot niin hyvä meikkaamaan! :D <3 Aivan järkyttävän upea tämäkin meikki, pieni taideteos!

    Tälläisiä meikkaustaitoja kun katselee, omat meikkikuvat alkaa kyllä suorastaan nolottamaan! :D Osaispa itsekin tuolleen! <3 Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana! Älä suotta nolostele, meikkailujasi on ollut kiva katsella. :)

      Poista
  6. Mahtia! Ihanaa silmäkarkkia, en koskaan kyllästy sun meikkikuviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jospa näitä taas näkyisi vähän useammin, ainakin ovat hauskoja toteuttaa. :)

      Poista
  7. Hei! Olen uusi lukijasi.
    Kiitos kauniista, visuaalisesti miellyttävästä blogistasi.
    Katsoin tuota ostoslistaasi, ooh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa! Minäkin kuolailen välillä tuota ostoslistaani, se kun vain pitenee päivä päivältä... ;)

      Poista
  8. Joo the darkness on kyllä niiin hyvä!! jumitun itsekin aina kuuntelemaan. toimii edelleen yhtä hyvin kuin silloin aikoinaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin toimii! Keikkakin oli ihan loistava, menen varmasti myös seuraavalla kerralla. :)

      Poista
  9. Mieletön meikki! Oot vaan niin inspiroiva :) xx carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, kiitos! Olen ilahtunut, että saan inspiroida, blogisi on mahtava. :)

      Poista
  10. Oi että, todella upea meikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katri! Kiva että löysit tänne, olen seurannut blogiasi innolla sen jälkeen kun sen bongasin. En vain ole saanut kommentoitua, täytynee ryhdistäytyä sillä saralla... Toivottavasti olet jo tervehtynyt!

      Poista
  11. Oot sä vaan taitava! :) Upea meikki, täytyy sanoa!
    hateloveandpassion.blogspot.com

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>