tiistai 10. joulukuuta 2013

Tonttuna

Tonttuilin viime viikonloppuna tehokkaasti ja sain jo hankittua valtaosan joululahjoista. Olen saanut joulutohinan käyntiin toden teolla myös kotinurkissa - järjestellyt, koristellut ja penkonut kaappeja. Syksyn mittaan niihin on taas päätynyt jos jonkinlaista tavaraa, joista kaikelle itselläni ei millään ole käyttöä. Nappasin muutaman ajankohtaisen tuotteen aikomuksenani kääriä ne joulupaketteihin joillekin teistä. Olen saanut kaikki suoraan merkkien edustajilta, ja lähes kaikki ovat kaupoissa nyt (rajausväri ainoana poikkeuksena).

Arvon kolme joululahjaa lukijoiden kesken, osallistuaksesi sinun täytyy kertoa nimesi tai keksiä nimimerkki. Sähköpostiosoite on hyvä ilmoittaa myös, jotta saan paketit lähtemään mahdollisimman ripeästi. Tarkoitus kun olisi toimittaa nämä jouluksi perille. :) Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla mikä joulussa on parasta. Aikaa on muutama päivä, arvonta sulkeutuu ensi sunnuntaina 15.12.2013 kello 12.00.

PAKETTI 1: Viva La Diva Stairway To Heaven Make Up Collection

Kaksikymmentä hohtavaa luomiväriä, viisi mattaista kulma-/luomiväriä, puuterin, aurinkopuuterin, poskipunan ja korostustuotteen sisältävä uutuuspaletti on osa tämänvuotista joulukokoelmaa. Luomivärien sävyt ovat kauniita ja kasvomeikkienkin valikoima vaikuttaa monille sopivalta.

Lähikuva luomiväreistä (pahoittelen ylivalottunutta valkoista ja vaaleansinistä). Mukana on muutama neutraalimpi ja monta ihanan värikästä!

Toisella puolella palettia on viisi mattaväriä, joita voi käyttää joko kulmien muotoiluun tai silmämeikkiin. Sopivatkin hyvin noiden kimaltavien kaveriksi, hillitsevät hiukan. ;) Aurinkopuuteri näyttää aika yleispätevältä ruskealta, vasemman alanurkan sampanjanvärinen korostustuote todella kauniilta, samoin kuin oikean alareunan vaalea, persikanpinkki poskipuna.

PAKETTI 2: Jouluinen huulimeikkisetti Kicksiltä

Kaikki tarvittava joulunpunaiseen huulimeikkiin. Pakettiin kuuluu kirkkaanpunainen rajauskynä (Stiletto Red), tonttulakin värinen huulipuna (Gatsby Glamour) sekä kaksi erilaista huulikiiltoa. Punaisessa Berry Delightissa on tavallinen applikaattori, kiilto on kimalteetonta ja koostumukseltaan todennäköisesti hiukan läpikuultavaa. Valkoiselta näyttävä Icing On The Cake on pakattu tuubiin ja siinä on sinisenhohtoista kimalletta läpikuultavalla pohjalla.

PAKETTI 3: Juhlava silmämeikkikolmikko

Kolmannessa setissä on mukana Yves Rocherin jouluisen kausikokoelman Eyeshadow Collector -luomiväri-trio sinivihreissä sävyissä  (Variations Végétales), Wet n Wildin Fergie-sarjan tummanruskea geeli-eyeliner (Cocoa Richè) sekä Joe Blascon musta Ultra Pro Mascara. Ripsiväristä on tykätty ainakin Keyword: Love -blogissa, Jonnan arvion tuotteesta voi lukea täällä.

Tässä vielä luomiväripaletti sisältä: kermanvärinen, keskisininen ja havunvihreä sävy. Värit ovat hohtavia, mutta niissä ei ole kimalletta. Paletti itsessään on kultaisena ihanan juhlava, mutta hiukanhan tuossa on hukkatilaa. :D

Arvon paketit numerojärjestyksessä, eli ensimmäisenä hatusta vedetty nimi saa paketin numero yksi, toiseksi arvottu setin numero kaksi ja kolmanneksi tullut tuon kolmannen. Aika loogista. Jos syystä tai toisesta et tahdo jotain näistä, ilmoitathan asiasta kommenttisi yhteydessä. Palataan asiaan sunnuntai-iltana!

127 kommenttia:

  1. Osallistun, mutta en halua osallistua nro 1 arvontaan! Liikaa luomivärejä muutenkin jo kaapeissa :D Itsehän en ole jouluihmisiä, mutta paras hetki joulussa on se, kun aattoilta on ohi, ja saa palata lahjojen kanssa kotiin rauhoittumaan hiljaisuuteen :)
    inthispartoftown@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihania palkintoja! Joulussa on ehdottomasti parasta rauhallinen tunnelma ja perheen kanssa oleminen. twinkledp@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Joulussa on parasta se, että saa laiskotella ja syödä epäterveellisesti ihan hyvällä omatunnolla :D Yleisesti se jouluinen oleskelu siis.

    kosmetiikkakaaos@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Joulussa parasta on ehdottomasti kaiken maailman koristeet ja härpäkkeet :D Oon niin perso kaikelle värikkäälle ja kimaltelevalle, että villiinnyn aina joulukoristeosastoilla ja oma asunto muuttuu kunnon koristehelvetiksi.

    honeyo@suomi24.fi

    VastaaPoista
  5. Parasta joulussa on se, kun saa kokoontua perheen kanssa yhdessä viettämään joulua. Varsinkin kun myös veljeni saapuu samaan joulunviettopaikkaan kanssani, on joulu varmasti onnistunut! :) Eikä tietenkään sovi myöskään unohtaa suklaata... :D
    marja.ra(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Minä en halua ykköstä koska minulta jo löytyy se :) s-posti on charmingnails@suomi24.fi.

    Parasta joulussa on rauhallinen tunnelma ja läheisten kanssa yhdessä vietetty aika :)

    VastaaPoista
  7. Upeita arvontapaketteja!

    Joulussa parasta: kaikki! Ehkä kuitenkin paras on se hetki, kun lahjat on avattu ja voi kääriytyä sohvalle viltin ja glögilasin kanssa lukemaan juuri lahjaksi saatua kirjaa.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ihania paketteja, noista kelpaisi kyllä kaikki :)
    Näin kliseisesti täytyy sanoa, että joulussa on ehdottomasti parasta pitkä loma, jolloin ehtii matkustaa kotikonnuille näkemään rakkaitaan. Eikä jouluherkkujakaan voi unohtaa.. ;)

    juliia@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Joulussa parasta on, että saa syödä suklaata ja muita herkkuja justiinsa niin paljon ku napa vetää :)

    nailaddictp@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Joulussa on parasta se tunnelma (: Jouluvalot, joulumusiikki, jouluherkut ja kaikki se kova odotus... Mä olen kyllä niin henkeen ja vereen jouluihminen!

    Meilini on ine_91@msn.com (:

    VastaaPoista
  11. Joulussa on parasta tuoksut, luminen maisema, glögi ja yhdessä olo!

    helmisbeautyblog@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Joulussa parasta ovat perinteet; hyvä ruoka, lämmin tunnelma ja ajanvietto perheen kesken kuuluvat minun perinteiseen jouluuni. :)

    piicu_x@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Parasta joulussa on kyllä ehdottomasti Lappi! Ja perheen kanssa yhdessä olo <3 vaikkakin mun vanhemmat on eronneet jo 16 vuotta sitten, ja haluaisin joulun viettää kummankin kanssa, se ei ole mahdollista. Viimeisen 15 vuoden aikana olen kuitenkin aina ollut isäni luona lapissa joulut, ja siitä on mulle tullut perinne jota vaalin kynsin hampain

    VastaaPoista
  14. Ja sähköposti heti perään, koska Ipad ei antanu ekaan kommentiin kirjotella enempää :) elikäs: iitukaro@hotmail.fi

    VastaaPoista
  15. Joulussa on parasta tunnelmallisuus ja lämpö, ei ole kiire mihinkään ja saa olla ihan rauhassa (:
    Kirkkaat huulimeikit ei oo se oma juttu, joten skippaan palkinto kakkosen arvonnan, joku muu varmaan arvostaa sitä enemmän.
    Nimimerkki on tosiaan hiutale ja shinyandglossy(ät)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Joulussa parasta on: Tunnelma, tuoksut, kynttilät, koristeet, herkut jne jne
    koivisto.heidi@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Uusi yritys jospa se sposti osoitekin tulisi mukaan tällä kertaa....

    Eli joulussa on ehdottomasti parasta suklaa ja lanttulaatikko sekä ylipäänsä se jouluinen fiilis :) harmittaa kyllä olla tänä vuonna joulunpyhinä töissä mutta onneksi aattoillan saan olla kotona :) ja sposti on anna-emilia93@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Oi että!

    Oon ollut tänä vuonna joulusta enemmän innoissani kuin koskaan, ja parasta on varmaan ihan tämä järjestäminen!

    sinikivel@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Joulussa ihaninta on se kun joulusiivouksen jälkeen on siistiä ja voi vain rauhoittua itsekseen. Juoden vaikka pienesti terästettyä glögiä.
    Lukutoukka789@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Joulussa on mielestäni parasta se yleinen tunnelma, yhdessäolo ja rauhallisuus. Lahjat on myös aika parasta. :D Tykkään sekä antaa, paketoida, että tietenkin myös saada lahjoja. :)

    En halua osallistua paketin nro 2 arvontaan.

    mari_s_02@yahoo.com

    VastaaPoista
  21. Joulussa parasta on yhdessäoleminen ja rauhallisuus. :) Toki ei sovi unohtaa jouluruokaa, mm. kinkkua.. ;)


    katja.glitterland@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Joulussa on parasta se, että ollaan koko perheen kanssa yhdessä, mikä on hyvin harvinaista sillä osa perheestä asuu ulkomailla. Joulumusiikki ja kinkku on kans aika jees :D

    jenny.rinne@windowslive.com

    VastaaPoista
  23. Tänä jouluna parasta on kolmen viikon loma kotisuomessa, perheen näkeminen ja joulusauna <3

    an.nna ( a ) hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Osallistun, ja mun milestä joulun ajassa Glögi on ihan parasta ! :)
    ruuruli@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Osallistun #1 ja #2, mutten #3 arvontaan!

    Joulussa parasta on se, kun saa antaa lahjoja! :)

    aisinilandia@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Uuh mitä palkintoja! ♥

    Parasta on rauhoittuminen yhdessä perheen kanssa (ja jouluherkut)!

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  27. Kaupan alan moniosaajana jouluvapaat ovat harvinaisia. Tänä vuonna vietän kuitenkin aaton vapailla ja saan viettää aikaa läheisteni kanssa. Muistella jo edesmenneitä perheenjäseniä lämpimään sävyyn ja paistaa kastanjoita puuhellalla. Lähettää jouluntoivotukset myös pilvien paremmalle puolelle :) wouwouwou@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Parasta joulussa on se tunnelma!

    cadiis @ wippies.fi

    VastaaPoista
  29. Parasta joulussa on se, kun saa rauhassa lukea ja syödä suklaata :)

    bambooh@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Parasta joulussa on laiskottelu ja se että saa syödä niin paljon kuin jaksaa :)

    tessaaaa@outlook.com

    VastaaPoista
  31. ihana arvonta!!

    joulussa parasta on, että silloin on aikaa rauhoittua kunnolla. itse en ole kristitty joten en vietä kovin perinteistä joulua, mutta joulu on minulle valon juhla pimeyden keskellä! on ihana juhlistaa talven taittumista ajan kanssa rakkaiden kanssa :)

    ebelidae(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Parasta joulussa on kuusen kynttilöiden loisteen katselu aattoyönä pimeässä, kun muut ovat jo nukkumassa ja itse saa vielä hetken rauhoittua ja nautiskella ennen peiton alle pujahtamista.

    nnn3is_nej@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Ihania juttuja arvonnassa!
    Joulussa parasta on läheiset ja niiden kanssa rauhassa puuhailu.
    RipRap
    r_laitala@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Parasta joulussa on perhe & rakkaus, ruoka (etenkin pottuloora!), kynttilät, lämmin tunnelma, joululaulut, kuusi, koristeet, kimallus, lahjat, tuoksut, hyasintit, suklaa, suklaa, suklaa, karkit, suklaa :)

    nonnula(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Oi ihana arvonta! Mulle joulussa noin niinkuin yleisesti on ehkä parasta kaikki siihen liittyvät muistot, ja takana onkin monta erilaista joulunviettoa (millon Tallinnassa, milloin eri läheisten kanssa, miten lapsena... jne) joista saada itselle hyvää fiilistä. Ja ne klassiset suklaarasiat on kyllä myös ehdottomasti joulun parhaita puolia heh.
    netuuuw@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Syöminen ja laiskottelu hyvässä seurassa on se, mitä eniten joululta odotan.

    tyttoastronautti (at) gmail (dot) com

    VastaaPoista
  37. Joulussa on parasta ne kaikki ihanat herkut ja tietysti ihanan rauhallinen tunnelma!
    nita.manninen@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Parasta joulussa, on kun kokonumme isän sisarusten kanssa isovanhempien luokse syömään. Kaikki ovat tulleet omien perheiden kanssa paikalle. Yhdeässä olo on tärkeintä, hyvän ruuan lisäksi. :)

    miirash@suomi24.fi

    VastaaPoista
  39. Joulussa on parasta RUOKA. Piste.

    a.nzelmi@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. tänä jouluna joulussa on parasta se, että sen pääsee viettämään kotikotiin ja näkee perheen näin neljän kuukauden jälkeen <3 oon ollut elokuusta lähtien ulkomailla töissä. ja myös kaikki jouluherkut, joita odotan nyt enemmän kuin ikinä! suomiruokaa nam!

    lauravolyym at gmail.com

    VastaaPoista
  41. Joulussa on parasta ympäri Suomea levinneiden sisarrusten näkeminen pitkästä aikaa.

    kahvimaitoa @ gmail dot com

    VastaaPoista
  42. Parasta joulussa on ruoka! :D T. nälkäinen ja köyhä opiskelija.

    daniela . nieminen (at) luukku.com

    VastaaPoista
  43. Jee! Joulussa on omasta mielestäni parasta tietenkin yhdessä olo, Mummin italiansalaatti ja kaikkia pinnallisuuksia rakastavana kosmetiikkatuotteiden joulutuotteet :>

    taika.sariola@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Joulussa parasta on perheen kanssa olo. Vähintään jouluilta vietetään oman perheen kanssa syöden ja lahjoja avaten. Isän luona joulua viettäessä pääsee lähimmäksi lapsuuden jouluja ja sitä odotusta ja joulun tunnelmaa.

    erja.suominen@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Joulu on ihanimpia juhlia! Parasta on mennä maalle perheen luo, se hetki kun isällä ei ole kiire metsätöihin ja äiti ei enää hössötä siivouksista, kinkun naahiminen pitkin yötä ja lautapelien ymmä muiden laiska pelailu sohvalla makoillen :D

    hekuli91(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Parasta joulussa on se, että kaikki sukulaiset kokoontuu yhteen kaikkialta maailmalta :) Mukavaa yhdessäolo kaks- & nelijalkasten kanssa

    joanna.tauschi@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Onpas kivoja palkintoja! Joulussa on parasta kiireetön aika perheen kesken.

    blogofnails@hotmail.fi

    VastaaPoista
  48. Viimeksi joulun töistä vapaalla olen ollut monia monia monia vuosia sitten. Joten nyt jouluvapailla varmasti parasta on viettää joulu läheisten kanssa ja katsoa klassikko Lumiukko telkkarista! :) gaizha@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Ruokahedonistina vastaan, että joulussa on parasta herkuttelu kaikkine variaatioineen! Silloin tulee maistettua kaikkea sellaistakin, mitä ei tavallisesti tulisi ostettua (perinteisistä jouluruuista kun en oikeastaan välitä).

    tehanu88(at)gmail.com

    VastaaPoista
  50. Vau, upeita paketteja! Joulussa parasta on kiireetön yhdessäolo ja nautiskelu :) rokkikaisuli@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Parasta joulussa on kaikki ihanat jouluruoat! Rakastan erilaisia laatikoita, kinkkua, rosollia ym. Myös niiden valmistaminen yhdessä perheen kanssa on yksi joulun kohokohdista :-)
    anna-katariina@hotmail.fi

    VastaaPoista
  52. Joulussa parasta on koristeet ja pakettien väsääminen!

    rahien999(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  53. Parasta joulussa on se tunnelma! :)

    nagrom / nagrom.retxed@facebook.com

    VastaaPoista
  54. Parasta joulussa on yhteinen aika kotona miehen ja kissojen kanssa.
    Ihanaa joulun odotusta!

    -leben/ meikki_monsteri@luukku. com

    VastaaPoista
  55. Parasta joulussa on se, että pääsee Lappiin ja mummin & papan luokse :) Väistän kakkospalkinnon, sille mulla ei ole käyttöä, mutta nuo kaksi muuta aiheuttaa huokauksia :) wastinglifestyle at gmail piste com

    VastaaPoista
  56. Joulussa parasta on rauhallinen tunnelma ja se kun saa viettää läheisten kanssa aikaa ilman, että on kiire minnekkään. :)
    n.huotari@luukku.com

    VastaaPoista
  57. Joulussa parasta on rauhallinen tunnelma ja sukulaiset. Nimimerkkinä toimii tämä MariaGlow ja sähköpostiosoite: dazzlingglowblog@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Parasta joulussa on yhdessäolo perheen kanssa, varsinkin kun tänä jouluna en ole töissä! Nautin myös joulun tuoksuista ja kynttilöistä. Ja heti uuden vuoden jälkeen voi alkaa odottaa kevättä ;)
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  59. Oooo,mikä arvonta!Ihania paketteja!

    Joulussa parasta on perhe,kiireettömyys,rauha ja ihan vaan lepo. Ja ruoka. Tietenkin ruoka.

    eyeshadowandflame(a)gmail.com

    VastaaPoista
  60. 1.pakettia en tarvitse, mutta muut kelpaisi :)
    Joulussa on parasta se tunnelma, varsinkin jos on vanhassa talossa, esim mummolassa! Perinteinen suomalainen joulu on ihan must joulusaunoineen ja koristeineen! <3
    tipsu_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  61. Joulussa on parasta ihana kiireettömyyden tunnelma, jota ei saa kunnolla kokea montaa kertaa vuodessa!

    trigowl(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  62. Parasta joulussa on ehdottomasti mummun tekemät ruuat! :p

    nimetuuu@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Nautin kovasti joulun odottamisesta ja varsinkin siitä kaupungilla liikkuessa voi ihastella jouluvaloja. :) Mutta parasta on ehdottomasti jouluaaton hiljainen hetki. Vietän jouluni mummolla metsän keskellä eli muutenkin hiljaisuuden ja pimeyden keskellä, mutta aamupuuron ja jouluaterian jälkeen sukulaiset rauhoittuvat torkkumaan tai lukemaan kirjoja ihan kaikessa rauhassa. Rauhallisuus tuntuu silloin jotenkin käsin kosketeltavalta. Sitä hetkeä odotan lämmöllä joka joulu.

    Sara / ameochi (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  64. Joulussa parasta on koko joulukuu! Lahjojen hankkiminen, piparien leipominen, kynttilöiden polttaminen, joululaulujen kuuntelu.. Aattona tietysti ruoka ja tunnelma ovat ykkösjuttu :) janka_83(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Joulussa on parasta rauhoittuminen, yhdessä olo, jouluvalmistelut ja lahjojen antaminen ja katsoa kuinka ne perheen pienimmät ovat niin innoissaan joululahjoistaan.
    miia.s.hamalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Joulussa tänän vuonna on ehdottomasti parasta se, että näen vihdoin siskoani, jota olen viimeksi nähnyt kesällä 2012! Kova ikävä on ollut, mutta kohta helpottaa :) -Meeri

    meeri.juusola@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Joulussa parasta on joululaulut ja ruoka :)

    lauggu@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Onkohan minusta tulossa vanha, kun arvostan nykyään joulussa eniten rauhaa, lomaa, kotona pötköttämistä ja ruokaa? :) Seuraavaksi tykkään eniten joulun tuoksuista sekä lahjojen antamisesta.

    VastaaPoista
  69. Hmmm...joulussa on ehkä parasta se mikä siinä toisinaan on myös pahinta eli perhe. ;-) Ihanaa saada kaikki sisarukset ja heidän lapsensa saman katon alle muutamaksi päiväksi. <3

    pakolliset ät gmail.com

    VastaaPoista
  70. Joulussa parasta on tunnelma ja se, että saa olla rakkaiden ihmisten kanssa rauhassa ja viettää vuoden parasta laatuaikaa <3

    t. annelele@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Joulussa on parasta lepo. Aamulla saa luvan kanssa nukkua pitkään, ja jälkikasvukin viihtyy lelujensa parissa eikä ole aamuseitsemältä vaatimassa huomiota. Sohvallamakuu kirjan ja suklaan kanssa on ihanaa.....
    morgaise@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Joulussa on parasta yhdessä olo :)
    Nimimerkki Hanna ja sähköposti lakkalaatikon.salat@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Hmmm, minkähän asian valitsisi parhaaksi asiaksi joulussa... Ensin tuli mieleen kuusen koristelu, sitten jouluruokailu, sitten monia pieniä vilauksia erilaisista muistoista, eli kyllä parhaaksi asiaksi varmaan tiivistyy se yhdessäolo perheen ja myös ystävien kanssa. ainov83@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Joulussa on parasta se odotus, tunnelma ja se, että saa pitää vähän lomaa ja rauhoittua perheen kanssa.

    Ihanat palkinnot!

    blushoverdone@gmail.com


    VastaaPoista
  75. Se kun pääsee opiskelupaikkakunnalta kotiin perheen luokse Parhautta. :') <3

    hentriikka91@hotmail.fi

    VastaaPoista
  76. Joulussa parasta on kiireettömyys, tunnelma ja seura :)
    emilia.sarin@luukku.com

    VastaaPoista
  77. Joulussa parasta... ehdottomasti lahjojen ostaminen läheisille, perheen näkeminen monen kuukauden jälkeen ja RUOKA! <3

    henna.kurikkala@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Joulun pyhät on rauhoittumisen aikaa, saa elää omassa tahdissa, nauttia hyvästä ruuasta ja antaa ajatusten vain olla.

    beylakraal @ gmail.com

    VastaaPoista
  79. Joulussa on parasta kirjat, suklaa ja läheiset :)
    plussaa(a)outlook.com

    VastaaPoista
  80. Joulussa on parasta tunnelma, lumi (jos sitä on! :D), perinteet, perheen kanssa yhdessäolo ja riisipuuro!
    Ja kaikki paketit kävis!
    liisa2802@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Joulussa parasta on kokkailu äidin kanssa ja yhteinen aika perheen kera :)

    lilli.partanen@gmail.com

    (En halua osallistua palkintoon #3 Sillä nuo luomivärit ei toimi minulla)

    VastaaPoista
  82. Parasta joulussa on lämmin tunnelma ja yhdessäolo perheen kanssa sekä tietysti kaikki jouluruoka :)

    meikinloppu@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Joulussa on parasta on tunnelma, sauna ja joulukuusi. Hyvä ruokakin on osa parasta joulutunnelmaa.

    puttonen.heidi@hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Hahaa, raaskit kuitenkin luopua tuosta paletista! :)

    Joulussa on parasta se kun pääsee kotikonnuille Lappiin ja näkee perheen ja muitakin sukulaisia. Siellä tulee vierailtua niin harvoin että se on suorastaan spesiaalia. Joo ja sit parasta on kans poronkäristys <3

    Mä en halua palkintoa 2 koska en vaan osaa käyttää mitään huulimeikkejä. Muut kyllä kelpaisivat, helposti! :P

    VastaaPoista
  85. Joulussa parasta on rauhoittuminen ja kotona oleilu. Kun tekee kolmea työtä, osaa vapaa-aikaa arvostaa. Ihanaa joulussa on myös syöminen ja yöllä hautausmaalla käyminen.

    Mbw126@luukku.com

    VastaaPoista
  86. Joulu on se aika kun läheisten kanssa rauhoitutaan nauttimaan yhteisestä ajasta. Tottakai hyvä ruoka kuuluu asiaan ja läheisten ilahduttaminen kivoilla lahjoilla.
    nails1820@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Joulussa parasta on rauha,perhe ja hyvä ruoka.
    anuroininen@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Joulussa on parasta piiitkä loma koulusta.

    they992@hotmail.fi

    VastaaPoista
  89. Joulussa parasta on perheen seurassa oleminen ja hyvä ruoka.
    kipa1978@jippii.fi

    VastaaPoista
  90. Lämmin mieli kaikilla. Muutenkin joulua kuvaa mielestäni kaikin tavoin vain yksi sana: lämpö.

    irinah@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Joulussa on parasta ehdottomasti tunnelma ja herkut!

    villanenminttumaria@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Joulun parhautta: kullan kainalo puhtaissa lakanoissa, kynttilänvalo, hyasintin tuoksu, ihana ruoka, hyvä juoma. Salaperäiset paketit ja Lumiukko :)
    kati.u.koskinen@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Joulussa on parasta vaan löhöily :-) Hyvän ruoan jälkeen voi ottaa päivänokoset ja ottaa ihan rennosti. avon.sanna@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Joulussa parasta on tunnelma <3

    jonnakivisola@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Tunnelma, rauha ja ruoka...

    maya87@netti.fi

    VastaaPoista
  96. Joulussa on parasta tunnelmallisuus, kun poltetaan kynttilöitä ja on ihania jouluvaloja. Joulu on myös hyvin rauhallista aikaa ja tietenkin saa hyvää jouluruokaa. repsu1993(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Joulussa parasta on yhteinen aika perheen kanssa. Jouluisin usein myös tapaa niitä kaukana asuvia sukulaisia joita kaipaa kokok vuoden. Lahjat on myös kivoja :)

    Terv. Marjo K
    marjo.kiilavuo@gmail.com

    VastaaPoista
  98. Kynttilät, rauhallinen fiilis ja perhe ja suku koolla :) mar.marttinen@gmail.com

    VastaaPoista
  99. joulussa on niin paljon ihania asioita esim,. perheen kanssa yhdessä olo , ihana ruoka , lepo ym , pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  100. ompa aivan ihana arvonta! :-)
    Joulussa parasta on (tietysti) jouluruoka, joulusauna ja jouluohjelmat :3 Rakastan myös kaikkia joulukoristeita ja valoja joita joulun aikaan näkee, niin tunnelmallista. :)
    Nimim. 3nn, sähköposti enni94@hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Osallistun, upeita lahjoja :)

    Mun mielestä Joulussa on parasta yhdessäolo ja hyvä ruoka, sekä joulusauna <3

    rakkauskynsiin@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Joulussa parasta on hiljentyminen ja rauhoittuminen kyntilänvalossa. nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  103. Joulussa on parasta jouluherkut ja sukulaisten näkeminen!
    Sunshine
    henskihennuli.gmail.com

    VastaaPoista
  104. Joulussa parasta on yhdessäolo :)
    Nunnu@live.fi

    VastaaPoista
  105. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  106. Joulussa on parasta suklaa, kynttilät, loma ja perhe!

    tvattbjornsjunger@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Parasta ruoka ja yhdessäolo :)
    annionholappa@hotmail.com

    VastaaPoista
  108. Parasta joulussa on tietenkin jouluruoka! Ja etenkin jouluaaton rauhallinen tunnelma, vaikka onkin kauhea vilske.

    tiedathan@luukku.com

    VastaaPoista
  109. Parasta joulussa on ehdottomasti perheen kanssa vietetty aika ja se meidän yhteinen joulumieli. Antamisen ilo on myös ihanaa :) Saa ostaa läheisille lahjoja!! milla_ollikainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  110. Se, että pitkä pimeä talvi keskeytyy valoisaan ja tunnelmalliseen juhlaan, Jeesus ja rakkaiden ihmisten kohtaaminen ja vähän myös syy koristella kotia.

    katjamarian (at) gmail (.) com

    VastaaPoista
  111. Jouluun toivon rauhaa ja kiireettömyyttä
    virpipelttari@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Joulussa parasta on se yleinen tunnelma, se että on joulu. :)

    j.m-87 (a) netti.fi

    VastaaPoista
  113. Joulussa on parasta yhdessäolo, erityisesti yhteinen jouluateria.

    holyjumper(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Joulussa parhainta on Samu Sirkan joulutervehdys sekä Lumiukko <3 Täytyy myös mainita Fammun tekemä katajanmarjasilakka!
    grasbeck.sabina (a) gmail.com

    VastaaPoista
  115. Joulussa parasta on jouluaaton rutiinit, kuusen koristelu, Lumiukko (jep, nähty ainakin 20 kertaa), käynti hautausmaalla, ja ruoka, aah.. Ja joulupukki tietty.

    viivi.s.nieminen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  116. Wow, mitä lahjoja! <3 Mieleisin noista olisi tuo viimeisin paketti 3, jossa Joe Blascon ripsari, mutta kaikki ovat kyllä ihania. :)

    Joulussa parasta on ruoka, perhe ja se että kaikki jouluhössötykset, lahjojen hankkimiset ym. muut stressailut on aattona ohi, haha ;)

    VastaaPoista
  117. Joulussa parasta on ehdottomasti perheen kanssa yhdessäolo jouluherkkuja syöden ja rentoutuen. (:

    VastaaPoista
  118. Koska vietän joulun kaukana perheestä nii parasta on lahjat ja ruoka
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  119. Tänä jouluna parasta on ollut se, että oikeasti on vara ostaa kaikki lahjat mitä haluaa antaa ja hinnalla ei ole niin väliä :)

    maasi26@hotmail.com

    VastaaPoista
  120. Voi julkaisin jo ennen aikoja...:D no siis joulussa parasta on se odottamisen tunnelma,muistan miten kutkuttavalta tuntui joulupukin odottaminen lapsena,toki vieläkin!;)
    Mukavaa joulun odotusta Sinulle!:)
    Redandblack113@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Joulussa parasta on se, että silloin koko perhe on vihdoin yhdessä.
    Ja tänä vuonna erityisesti lämmittää se, että jouluna saan pitää vapaasyöntipäivän ja äidille onkin jo mennyt pitkä lista siitä, mitä haluan syödä ^_^

    riikkalala@gmail.com

    VastaaPoista
  122. Joulussa parasta on ehdottomasti ruoka ja tunnelma. :)

    katitonia (at) hotmail (.) com

    VastaaPoista
  123. Parasta joulussa on se joulun ihana tunnelma ja ne joka vuotiset perinteet, jotka kuuluvat jouluun! :)
    Jouluna aika ei kulu niin nopeasti kuin muulloin, vaan silloin on todellakin lämmin ja rauhallinen tunnelma joulun ajan päivissä :)

    sini-smiley(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  124. Kaikki palkinnot kelpaa.
    Tässä joulussa on parasta perheen näkeminen koska vuoteen en ole ehtinyt kotikotona käymään ja Suomen joulu on aina paras. :)

    pikkunen78@gmail.com

    VastaaPoista
  125. mistä noita tuotteita voi ostaa. vai saaks noita suomesta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet tuotteista ovat joulunajan kausikokoelmista, joten en osaa sanoa, onko niitä enää saatavilla. Jos on, niin Viva La Divaa myydään Kicksissä, samoin kuin noita Kicksin omia tuotteita. Yves Rocheria myyvät merkin omat myymälät ja nettikauppa, Wet n Wildia Pretty.fi. Joe Blascoa maahantuo Norris Cosmetics ja tuotteita saa maahantuojan lisäksi muun muassa Anttiloista ja Stockmanneilta.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>