maanantai 25. elokuuta 2014

Mytologiaa kynsillä

A England on yksi niistä kynsilakkamerkeistä, jota teki pitkään mieli kokeilla, mutta en saanut ostettua lakkoja kuin vasta viime vuonna joulun alla. Ja kirjoitettua niistä tänään. :D Fantastisia nimiä, upeita, täyteläisiä ja monimuotoisia sävyjä. Pakahduttavan ihana konsepti, iskee ainakin tähän tyttöön aivan täpöllä.

Omassa kokoelmassani on tällä hetkellä vain nuo kuvassa näkyvät neljä lakkaa, mutta jotenkin on sellainen kutina, että muutama saattaisi vielä tulla lisääkin. Kolme neljästä lakasta ovat atrhuriaaniseen tarustoon perustuvasta Mythicals-kokoelmasta ja neljäs kaunokainen todellinen must-buy Heavenly Quotes -sarjasta.

Viikonloppuna lakkasin kynteni antiikkikultaisella Holy Graililla, jota huokaillen ihastellessani muistin, etten ollut kirjoittanut näistä lakoista vielä ollenkaan. Tätä olisi synti pimittää, niin hieno se on. Pullossa vihertävältä näyttävä lakka on kynsillä metallinen old gold, josta on vaikea irrottaa katsettaan. Oikealla ylhäällä lakka on kuvattu suorassa auringonvalossa, sen alapuolella varjossa.

Toinen Mythicals-tähti on platinanhohtoinen Excalibur, jossa on lämpimän hopeisella foil-pohjalla pientä kultaista glitteriä. Valtavan kaunis, mutta itse asiassa miltei identtinen Wet n Wildin viimevuotisen Fergie-kokoelman Going Platinum -sävyn kanssa. Toisessa kultaista pikkuglitteriä on vähän enemmän kuin toisessa, mutta en edes muista kummassa. :D Joka tapauksessa, näyttävä metallinen lakka, joka "keskilämpöisenä" sopinee useimpiin ihon sävyihin.

Lady Of The Laken ostin rehellisesti sanoen vain nimen takia, koska tämä biisi. Onneksi tämä utuinen tummanvioletti on myös hyvin kaunis. Omissa valokuvissani monivärinen holokimallus ei valitettavasti tule esiin yhtä hyvin kuin luonnossa - googlettamalla löytyy varmasti parempia otoksia. Arkikäytössä sopivan hillitty, mutta auringonvalossa todella upeasti säihkyvä, monipuolinen lakka.

She Walks In Beauty päätyi ostoskoriin lopulta Pumpulipupun yllyttämänä, vaikka kannatusääniä tuli monelta muultakin suunnalta. Ei harmita, sillä tämä on kauniskauniskaunis! Lakassa on runsaasti kultaista shimmeriä sekä ruusuisen vaaleanpunaista glitteriä, ja hiukan isompia, vaaleanpunaisia kuusikulmaisia hippusia. Ensisijaisesti kai kerrostettavaksi tarkoitettu lakka toimii parin, kolmen kerroksen vahvuisena myös sellaisenaan. Olisi myös varsinainen unelma jollekin pienemmälle prinsessalle, vink vink. :) 

A Englandin lakat ovat koostumukseltaan "three free", eli ne eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia. Siinä mielessä ovat siis oivallisia nuoremmillekin. Lakat levittyvät helposti ja erittäin tasaisesti, peittävää jälkeä saa jo kahdella kerroksella. Hintakaan ei ole paha.
Merkin oman nettikaupan lisäksi (kommenteissa hoksautettiin, että eivät enää toimita Suomeen) näitä saa myös muun muassa kotimaisesta CesarsShopista, jonka sivuilta löytyy lakoista myös paremmat swatch-kuvat. Omalla listallani seuraavina ovat ainakin satumaisen upea Briarwood ja pysäyttävä metallinen punainen Perceval. Voi lääh.

Joko sinulla on monta A-England -lakkaa? Lemppareita kehiin!

14 kommenttia:

 1. She Walks In Beauty on huikean ihana! <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on useampi A England :) suosikkia en osaa valita.. She walks in beauty on ainakin yksi kauneimpia :) tykkään myös Dragonista ja punaisissa on useampia hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään niistä punaisista, vihreät eivät niin ole minun juttuni. Mutta Dragon on kyllä aika nätti. :)

   Poista
 3. Noi on kyllä niin kauniita! ❤ Toi niiden oma kauppahan ei enää toimita Englannin ulkopuolelle. :(

  VastaaPoista
 4. Mä niin näen mitä mieltä mun pienempi prinsessa olisi tuosta viimeisestä. :D Ei sillä etteikö se vetoaisi tällaiseen vähän isompaankin salaprinsessaan. *viheltelee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eipä. ;) Itse asiassa tulit mieleen tuosta Holy Grailista, kun olet likaisten kultaisten ystävä. Mutta tuo viimeinen söpöhöpöily kyllä käy kelle vain. :)

   Poista
 5. Oi! Olen tuota She Walks In Beautya katsellut sillä silmällä jo vaikka kuinka kauan! <3

  VastaaPoista
 6. Rose Bower ja Tristam on mun suosikit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovat kyllä tosi kauniita nekin. :) Varsinkin Rose Bower miellyttää silmää. Minulla on joku ongelma punaisten lakkojen kanssa, kun ihastelen vain, enkä osaa ostaa niitä. Ajattelen aina, että minulla on niitä ennestään niin paljon, vaikka ei oikeasti edes ole (kun en ole ostanut).

   Poista
 7. Löytyy Dragon ja Excalibur. Jälkimmäinen on just niin ihana kuin sanoita ja Dragon on mahtava tummanvihreä hololakka :) Omistin myös tuon Holy Grailin, en vain tykännyt sävyn "likaisuudesta". Keltakulta on enemmän mieleeni. Mutta voisin hankkia näitä lisää, nuo kaksi omistamaani ovat kokoelmani helmiä :)

  VastaaPoista
 8. She Walks in Beauty on kyllä tosi kaunis, ja vielä ihanamman siitä tekee tietenkin tuo Lord Byronin runosta napattu nimi! <3

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>