sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Smoke gets in your eyes

Kanssabloggaajien seura eilisessä pienessä tapaamisessa Tampereella ja viime yönä junassa keksitty näppärähkö otsikko palauttivat hetkessä blogi-inspiraation ja herättivät parin kuukauden tahattomasta horroksesta. Sormia syyhyttelee jo muutenkin, sillä kesän ja alkusyksyn aikana on löytynyt tsiljoona miljoonaa uutta lempparituotetta, joista täytyy päästä vaahtoamaan. Myös meikkausinnostus on syksyn myötä tuttuun tapaan aivan eri sfääreissä kuin kesäisinä päivinä.
Aiheutin eilisessä junamatkaseurassani melkoista järkyttyneisyyttä ja silmien pyörittelyä, kun kerroin pantanneeni tätä pikaiselta Berliinin matkalta ostettua kaunokaista laatikossa koskemattomana jo yli kaksi viikkoa. Voisi tosiaan olla korkea aika tutustua palettiin tarkemmin ja esitellä vähän swatcheja. Urban Decayn Naked-sarjan neljäs paletti Naked Smoky kun lanseerataan Suomessa ensi viikolla! Täsmällinen ajankohta taisi olla perjantaina 9.10., jolloin palettia saanee UD:n ständeiltä Helsingin ja Tampereen Sokoksilla sekä Sokoksen verkkokaupasta.
Konsepti on melko lailla sama kuin kolmessa edellisessä alastomassa paletissa: kaksitoista neutraalia, monikäyttöistä sävyä näppäränkokoisessa ja sievässä pakkauksessa. Tällä kertaa savusilmämeikin löyhästi yhteen sitomana. Itse paletti on ulkoasultaan oma suosikkini kaikista neljästä, vaikka monet ovatkin pitäneet kahden aikaisemman paletin metallikuoria käytännöllisempinä. Muovisuudestaan huolimatta Naked Smoky on jämäkän ja kestävän oloinen. Kaunis ja ihana se on myös.

Kansi pysyy kiinni magneetin avulla, ja kannen sisäpuolella on hyvän kokoinen peili. Mukana tulee kaksipäinen, synteettinen sivellin, jonka toisessa päässä on lyhyt ja tiivis "suttaamissivellin" ja toisessa päässä pehmeä sivellin värien häivyttämistä varten. Itse käytän savusilmien meikkaamisessa myös kolmatta, litteämpää sutia, jolla värin saa paineltua luomelle intensiiviseksi.
Kahdessatoista luomivärinapissa on peräti neljä mattasävyä, muut ovat koostumukseltaan satiinisia. Kolme mattanapeista ovat itse asiassa sävyiltään sellaisia, joiden toivoisin löytyvän melkeinpä joka ikisestä luomiväripaletista. Mukana on Urban Decaylle tyypilliseen tapaan myös yksi hopeista glitteriä kaikkialle varistava väri, mutta Naked-palettien fanit lienevät jo oppineet elämään tämän kanssa. :D Smoky-paletin kimallussävyssä tosin on säihkettä paljon maltillisemmin kuin aiemmissa Nakedien glittereissä, siitä plussaa.

Promokuvien perusteella en vielä ollut paletista ihan kamalan kiinnostunut, mutta joukossa oli yksi sellainen sävy, joka riitti (keräilyvimman lisäksi) perustelemaan ostoksen aivojeni taloudellisesti tarkalle osalle. Tummista tummin, savuisen harmaa violetti (tai violetti harmaa, kuka tietää) Smolder aiheutti sydämenläpätystä joka kerta kun sen jossain näin. Hyvin samalla tapaa kuin kolmospaletin Darkside, johon myös olen edelleen aivan lääpälläni. Sittemmin paljastui, että tässä paletissa on myös maailman kaunein musta luomiväri! Jei!
Yllä swatchit kaikista sävyistä. Ylärivissä vasemmalta oikealle vaalea, voimakkaasti hohtava sampanjainen High, kullanruskea Dirtysweet, suklaanruskea Radar, kaunis, lämpimän harmaa Armor (hopeisella glitterillä!), siniharmaa Slanted ja tummempi hiilenharmaa Dagger. Alarivissä upea, satiininen musta Black Market, jo edellä hehkutettu violettina hohtava Smolder (toistuu kyllä valitettavan huonosti tässä kuvassa, mutta ei hätää, laitan ensi viikolla meikkikuvia, joissa sävyn hienous tulee esille), mattainen harmahtava ruskea Password, lämmin mattaruskea Whiskey, täydellinen mattabeige häivyttelysävy Combust ja ohut, hehkuva matta Thirteen. Viimeinen on siitä jännä, ettei se varsinaisesti ole koostumukseltaan satiininen, muttei aivan täysin mattainenkaan. Tuo iholle kaunista kuulautta enemmän kuin väriä, aivan täydellinen kulmaluun korostamiseen.

Omia suosikkejani ovat:
 • Armor, joka glitteristään huolimatta on todella kaunis harmaan sävy
 • Black Market, joka ihan oikeasti on aivan häkellyttävän kaunis musta luomiväri. Upeasti hehkuva, kuin samettia!
 • Smolder, joka on uniikkiudessaan valloittava ja muutenkin aivan ihana. ♥
 • Combust, jota tulen varmasti käyttämään jokaisessa tällä paletilla tekemässäni meikissä sekä
 • Thirteen, jota en tiennyt tarvitsevani, mutta jolle olen jo ihan myyty. 
Armoria lukuun ottamatta swatch-kuvan ylärivin sävyt ovat omassa kokoelmassani hiukan turhia, vaikka ainakin osa niistä kyllä puolustaa paikkaansa juuri tässä paletissa. Esimerkiksi nyt vaikka High, joka on tummien smokyjen kanssa aivan oleellinen silmän sisänurkassa. Alla vertailun vuoksi rinnakkain muutama sävy ensimmäisestä ja kolmannesta Naked-paletista:Kuten näkyy, yhtäläisyyksiä on. Naked Smokyssa on silti omalla mittarillani tarpeeksi paljon uniikkeja luomivärisävyjä, eikä sen hankkiminen ainakaan harmita yhtään. Päin vastoin, tämä kiilasi heti suosikikseni Naked 2:n ohi! Tulee varmasti vielä tehokäyttöön talven mittaan. :) 

Jos lisävertailu kiinnostaa, olen swatchannut aikaisemmat Naked-paletit täällä. Joko Smoky on päässyt ostoslistallesi?

10 kommenttia:

 1. OIJOIJOIJOIJOI minä niiiiiin tahon tämän! Luulen kyllä että kaiken rahanmenon myötä (tulossa vielä sekä Tallinnan että Suomen kauneusmessut JNE) joudun ehkä odottamaan toista aaltoa. Nämä varmaan myydään nimittäin aika vikkelästi loppuun julkaisun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa veikkaan minäkin. Mutta hyvää kannattaa vähän odottaakin. :)

   Poista
 2. Ostettu, koska pakko. PAKKO. Ja rakastan tätä just niin paljon kuin ajattelinkin, ihan mahtava paletti! Ja niin kaunis, ah. Mun lemppari on likainen Whiskey! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko-ostoshan tämä oli, mutta hyvä että ostin. :) Olin jotenkin skeptinen aluksi, mutta tämä on kyllä aivan upea. Itse olen edelleen eniten rakastunut Smolderiin. <3

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>