tiistai 15. joulukuuta 2015

Kultaista vielä kerran. Tai kaksi.

Alun perin olin ajatellut viime lauantain joulukalenteriluukkuun pikkujouluhenkistä kultameikkiä, mutta itsesensuureissani en sitten lopulta halunnutkaan julkaista näitä kuvia luukun yhteydessä. En mielestäni ollut osannut käyttää kameraa kunnolla ja meikkikin oli muka liian sotkuinen. Ja mitähän vielä. Ihan hauska tämä kokonaisuus kuitenkin lopulta oli, kun antoi itselleen aikaa sulatella muutaman päivän. Tykkäsin myös tässä käyttämästäni siirtokuvaideasta niin paljon, että haluan ehdottomasti jakaa sen.


Koko ajatus lähti kokeiltavaksi saamistani Shinetattoon siirtokuvatatuonneista, joiden joukossa oli tuollaisia kultaisia pallosia. Pallot on sommiteltu tatuointiarkilla nauhamaiseen muotoon, mutta leikkelin ne irti ja asettelin poskelle joulukoristeiksi. Tuikin väliin myös askartelukaupasta ostettuja strasseja (koska miksipä ei?) ja pieniä pisteitä edellisessä postauksessa esitellemilläni kulta-eyelinereilla.

Silmämeikistä askartelin niin kultaisen kuin pystyin, mattaruskeilla varjostuksilla ryhditettynä. Kultasilmien pariksi maalasin huuliin H&M:n nestemäistä mattapunaa tumman marjaisessa sävyssä Dare Me. Punan levittäminen oli periaatteessa tosi helppoa, mutta väristä olisi tullut tasaisempi, jos olisin ollut ripeämpi enkä olisi jäänyt nyhjäämään. Poskipuna on sekin Henkkikseltä, sävy on nimeltään Cherry.Tässä lähiotos silmämeikistä. Sisänurkassa korostusvärinä on Narsin vaaleankultainen Albatross, koko liikkuvalla luomella Makeup Geekin lämpimän kultainen Utopia (ei kun) Untamed! (Kiitos haksautuksesta, Annie.) Keskiosaan tuputtelin vielä ekstrakultaa Make Up Storen 24 Carat -luomivärillä. Varjostuksessa on käytetty monenlaisia mattaisia ruskean sävyjä Tarten Tartelette-paletista sekä kokonaisuuden lämmittämiseksi yhtä punaruskeaa (Substitute for love) Zoevan ihanasta Cocoa Blend -paletista.

Näyttää siltä, että olen ripsien suhteen keikahtanut peruuttamattomasti "enemmän on enemmän" -leiriin. Mutta no can do, nämä överimmät vain ovat niin hienoja. Tämän meikin ripset ovat Social Eyesilta, nimeltään Minx 2.0. Olen pitkän aikaa pelännyt tällaisia jykevämpiä tapauksia, joiden ripsinauha on tulitikun paksuinen, mutta ihan turhaan. Ainakin kaikki Social Eyesilta kokeilemani ovat istuneet silmäni pyöreään muotoon täydellisesti ja olleet melkeinpä helpompia kiinnittää kuin aikaisemmin suosimani ohutnauhaiset.Blogeissa näytetään usein, kuinka päivämeikistä voi tuunata juhlavamman, mutta tämän kanssa toiminkin päin vastoin. Tein kultameikin itsenäisyyspäivänä, ja olimme sopineet menevämme illaksi syömään siskoni luo. Alkuperäisessä meikissä olisin tuntenut oloni vaivaannuttavan tällätyksi, koska illallisemme oli luonteeltaan hyvin epämuodollinen. En kuitenkaan halunnut luopua poskipalloista, joten downgreidasin meikistä arkisemman version. Pyyhin silmä- ja huulimeikit kokonaan pois (ne joka puolella hehkutetut Garnierin misellipyyhkeet ovat muuten täydellisiä tällaisiin tilanteisiin!) ja korvasin kevyemmillä. Silmissä käytin edelleen MUG:in Untamedia, huuliin sudin BareMineralsin kiiltoa persikanvärisessä sävyssä Stylista.

Sellaista tällä kertaa. Oletko sinä innostunut siirtokuvatatuoinneista vai onko niitä jo näkynyt liikaakin? Mielestäni sopivat kivasti myös kasvoille, tulen todennäköisesti joskus käyttämään niitä suurempinakin kuvioina.

12 kommenttia:

 1. En ole kokeillut siirtokuvatatskoja :) ehkä joskus pienenä? Mutta hyvä kun julkaisit, hirmu ihana meikki, olet tosi taitava :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minullakin taitaa edelliset feikkitatuointikokemukset olla jostain purkkapaketin mukana tulleista yli 20 vuotta sitten. :)

   Poista
 2. En ole kokeillut siirtokuvatatskoja, mutta sun meikki on kerrassaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Eipä noita tatskoja ihan joka päivä tule testailtua. Ehkä kesällä voisi taas kokeilla, kun ihoa näkyy muualtakin kuin nenän päästä. Ei ole ihan tatskanvilauttelukelit tällä hetkellä...

   Poista
 3. Upea meikki; kultainen luomiväri ja toi violetihko puna sopii mahtavasti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nella! Kulta ja violetti ovat monesti aika mainio pari.

   Poista
 4. Kaunis <3

  Mä en ole vieläkään kokeillut näitä siirtokuvia, vaikka mieli kyllä tekis. Toisaiseksi on nämä pysyvät kuvat riittäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no sinulla onkin kuvia omasta takaa. :) Minusta nämä ovat aika hauskoja, nämä "aikuisten" siirtokuvat. Kokeilen varmasti myöhemmin lisää.

   Poista
 5. Oi miten ihana meikki. Sotkuinen?? Nooot!
  Mun Utopia on reippaasti kylmemmän sävyinen. Ja ehkä vähän tummempikin. Yläkuvassa MUS selittää mutta alakuvassa?
  Kellautin sen viimeeksi käyttäessäni lattialle :( ja pitäisi hommata uusi, mutta soisin että se olisi saman sävyinen kuin tämä edelliseni. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan aivopieru, se on Untamed eikä Utopia! Korjasin heti! Utopia on minullakin ihan saman sävyinen kuin sinulla, Untamed on niitä foiledeja, tuollainen kuparinen kulta.

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>