keskiviikko 19. elokuuta 2009

Ostoksia ja lainakuvia

Helsingin reissu kävi kukkarolle. Sen lisäksi, että ostin kivojamukaviaihania meikkejä, onnistuin unohtamaan uuden parhaista parhaimman mekko-ostokseni ratikkaan lauantaina puolen yön aikaan. Olen yrittänyt soitella löytötavaraihmisille, mutta en oikein usko, että unohtamani paperipussi (jossa btw oli myös siskoni aurinkolasit) enää ilmaantuu mistään. :(

Valokuvia ostoksista ei ole nyt luvassa, koska jätin kamerani lainaan siskolleni, jonka luona majailin viikonloppuna. Haen kameran takaisin puolentoista viikon päästä, kun lähden ulkomaille (jee!). Luvassa on syyskuun mittainen opintoihin liittyvä kurssi välimerellisissä maisemissa, jolloin blogikin luultavasti horrostaa. En vielä tiedä majapaikan nettimahdollisuuksista, tietokoneen otan kyllä mukaan.

Mutta koska meillä on tämä internet, voin esitellä ostokseni myös ilman kameraa. Suurimman osan rahoistani kiikutin Stockmannille MACin tiskiin, mutta ostin myös ihanan karkintuoksuisen suihkujellyn Lushista.Nämä nettikuvat ovat muuten huomattavasti hienompia kuin itse ottamani, mutta antavat myös vähän valheellisen kuvan. Oma hyytelönpalani kun ei näytä ollenkaan tuolta! Pala on lähes musta ja siinä on sinistä glitteriä eikä yhtään tuollaista paperisilppua. Tuoksu on kyllä ihanan makea ja karkkinen. Lushin tuotekuvailuille huomaan hymähteleväni aina. Tämä tosin ei aiheuttanut aivan samanlaista myötähäpeää kuin jotkut muut. :)

"SWEETIE PIE
Hedelmäinen, kimalteleva hyytelö suureen, pehmeään, vaappuvaan halaukseen suihkussa. Melkein syötävän hyvää! Kimalteleva, hedelmäinen suihkuhyytelö pitää huolta hiuksistasi ja ihostasi. Vaahdota ja huuhtele. Pakasta, viilennä tai käytä huoneenlämpöisenä. Rusenna tai käytä palana - vaahdota joka puolelle vartaloasi ja hiuksiasi."

Kertaus on opintojen äiti, näköjään.

MACille menin ostamaan peiteainetta ja puuteria, ja ne sainkin, ainakin melkein. Ostin nestemäisen Select Moisturecover -peiteaineen sävyssä NC20 ja tilasin tänne Ouluun Mineralize Skinfinish Natural -puuterin (vai olisikohan meikkipuuteri parempi termi) sävyssä Light Medium. Tuon jälkimmäisen toimitusaika voi venyä viikoiksi, koska olivat kuulemma juuri saaneet Helsinkiin uuden kuorman, ja tuo puuterin sävy oli jo loppunut.

Edit. 10.6.2010: Ei muuten ikinä kuulunut tuota tilattua MSF:ia. Ostin myöhemmin uuden.

No, näiden perusjuttujen lisäksi villiinnyin hankkimaan myös muita meikkejä. Ihastuin Euristocrats 2 -kokoelman mukana jälleen lanseerattuihin Dazzleglass -huulikiiltoihin ja ostin niitä kaksi, sävyissä Via Veneto ja Date Night.
Kuvassa Date Night on äärimmäisenä oikealla ja Via Veneto sen vieressä. Jälkimmäinen vastaa luonnossakin kuvan värejä, mutta Date Night on ennemmin viininpunainen kuin violetti. Koska palvon glitteriä ja kaikkea kimaltavaa, kiillot ovat mielestäni ihania. "Dazzle" on juuri oikea verbi kuvaamaan niiden välkettä. Koostumuksesta en tykkää niin paljon, sillä se on todella tahmainen ja paksu. Toinen suuri miinus tulee kiillon määrästä pakkauksessa. Käytin Via Venetoa viikonlopun aikana muutaman kerran, mutta sitä on enää jäljellä vain puoli "pulloa". Pakkaus ei siis ole täynnä alun alkaenkaan, mikä suututtaa, kun kiillosta kuitenkin joutuu pulittamaan melko suolaisen summan.

Huulikiiltojen lisäksi "ylimääräisiin" ostoksiin lukeutuivat siveltimien pikapuhdistukseen sopiva brush cleanser, Colour Craft -kokoelman Mineralize Skinfinish -hohto sävyssä Porcelain Pink ja pysyvän valikoiman Mineralize Blush -poskipuna sävyssä Gentle. Pidän molemmista mineralize-tuotteista kovasti. Porcelain Pink on vaaleanpunainen ja kullanhohtoinen, Gentle puolestaan melko tumma kylmä pinkki.
MSF Porcelain Pink (kuva eBay)

P.S. Muutin käyttäjätunnustani hieman, koska huomasin, että olen saanut Blogger-kaiman. Haluan, että kommenttini eivät sekoitu toisten sanomisiin, joten tästä lähtien olen Nekku kahdella pisteellä. :)

9 kommenttia:

  1. Oh noes, menetitkö siis juurikin sen mekon, josta kerroit ja joka oli lähes täydellinen? :O
    Pahoittelut :(

    ps. Saanko tulla joku päivä pyykille? :D

    VastaaPoista
  2. No juurikin sen. :( En edes ehtinyt käyttää sitä kuin kerran sovituskopissa. Nyyh.

    VastaaPoista
  3. Voi ei, täällä surraan myös mekon kohtaloa :( Mutta onneksi kaikki hienot meikit eivät kadonneet!

    VastaaPoista
  4. Tosiaan, onni onnettomuudessa. :)

    VastaaPoista
  5. Heippa,
    Oletko sutinut porcelain pinkia koko kasvoille v.vain poskipunana? Paljon eri värejä,olisi kiva saada sellainen,jota voisi käyttää meikkivoiteen päällä.Naturalia ei löydy mistään,mutta mschicillä näyttäisi olevan compacti mineeralipuuteri ja tosi kallis kide y baked jtn,59e!
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  6. Porcelain Pink on niitä perus-MSF:eja, jotka sopivat parhaiten korostus/hohtotuotteiksi tai jossain tapauksessa aurinkopuuteriksi. Väriä siitä ei juuri tule, joten ei ehkä sovi poskipunaksi. Selvennän nyt vielä hieman, että Mineralize Skinfinish Natural ei siis ole yksi Mineralize Skinfinish -sävyistä, vaan MSF Naturalit (joita on useita sävyjä) ovat MACin versio mineraalipuuterista/-meikkipohjasta.

    Meikkivoiteen päälle en laittaisi pelkästään tavallista MSF:iä tai MSCHICin Kidettä, koska silloin koko naama kimaltaa kuin diskopallo. :) MSCHICin mineraalipuuteria (tai meikkipohjalta se ennemminkin vaikuttaa) voisi toimia meikkivoiteen päälläkin, vastaa varmaan MSF Naturalia.

    VastaaPoista
  7. Heippa,
    Juuri sitä mschicin pohjaa ajattelinkin tilata.Taidanpa luopua tuosta macin mineralize obsessiosta:)Ja korjaus,Avenen tuote oli diroseal,paikallishoito punoitukseen.Mitähän ihmettä tekisi CSn 88 paletin kanssa..ei tuo metal mania nyt hirmu kimaltavalta näytä,toisin kuin ultra shimmer.Taas on tuhat rautaa tulessa tämän meikkiviidakon ja oman meikkimanian kanssa:)Nyxiltä löytyi aika makea punainen poskipuna,mutta voidemainen:( Just marjainen sävy olisi must,pinkkejä yms.kyllä riittää.
    Terkuin,
    Minttu

    VastaaPoista
  8. Minusta kummatkaan (Ultra Shimmer & Metal Mania) eivät ole niinkään kimaltavia kuin helmiäisen hohtoisia. Mutta makuasiahan se on, mistä tykkää.

    Ja kieltämättä kuulostatkin siltä, että on tuhat rautaa tulessa. :) Mutta ei kai meikkejä voi olla liikaa? :D

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>