keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Aamukynnet salamalla

Rimmel Wear Max 397 Electric, Mavala Glitter Purple

Lakkaus on jo kulunut, koska sininen lakka on ollut kynsissäni useamman päivän. Eilen kuitenkin keksin piristää sitä glitterillä. Nuo Mavalan glitterlakat ovet taas saapuneet kauppoihin; viime vuonna ostin joulukuumeissani vain punaisen, mutta tänä vuonnaa saattaa kuvassa esiintyvän lisäksi tarttua mukaan useampikin... Nyt riennän diplomitöihin, mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Minulla on viimevuotisesta sarjasta hopeinen ja pinkki ja niitä ei saa millään lähtemään kynsistä, eli ei siis mitään toivoa niillä tehdä noin ihanan kimaltavaa lakkausta! Mitenkä tuon kanssa on, että lähteekö helposti irti?

  VastaaPoista
 2. Onhan se vähän tuskaa kaikkien glitterlakkojen kanssa. Paljon kynsilakanpoistoainetta, vanulappuja ja kärsivällisyyttä on varmaan ainoa keino. Mutta kimalluksen eteen voi vähän kärsiä. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniin väriset kynnet :) Mua on jo vuoden ajan houkuttaneet kaikki ihme värit kynsissä, vaikka sitä ennen oli monta vuotta etten osannut käyttää sormissa lakkaa ollenkaan.. Nyt huomaan palaavani kaikkiin ihme yläasteella käyttämiini sävyihin :D Tosin ehkä ihan vielä en kaiva mattaneonoranssia ja -vihreää mistään, yh. Mutta johonkin glitteriin voisi panostaa..

  VastaaPoista
 4. Eikä ole edes iso panostus, nuo pikkulakat eivät maksa kovin paljoa. Kauppaan vain!

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>