sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hey Baby, Let Me Be Your Valentine...

Ihana, uusi levyllinen HIM-kliseitä on saapunut keskuuteemme tällä viikolla. Päivän teemaan sopivan taidepläjäyksen voi halutessaan käydä katsomassa täällä. Muillekin levyn biiseille näyttäisi olevan tulossa vastaavanlaisia "kotisivuja".

Ystävänpäivä-aiheinen kilpailu synttärisankari-Heidin tontilla päättyy tänään, ja minäkin kannoin korteni teemameikkien kekoon:Toteutan tässä samalla taannoisen lukijatoiveen itseni paljastelusta. :) Mutta ei hätää, käytäntö ei tule jatkumaan (ainakaan ihan heti). Meikki on väriensä puolesta perushempeilysettiä, mutta kulmakarvaton sydänsilmä tekee siitä vähän vinksahtaneen. Itse tykkään kyllä, vaikka jälkeenpäin olisin ehkä halunnut vielä tehdä pieniä muutoksia.Silmämeikissä käytin Pure Luxen luomivärejä (järjestyksessä tummimmasta vaaleimpaan: Ouch!, Bloom, Bubblegum, Pink Pearls), NYXin ripsiä (nro. 181, Side Swept) sekä tuttuja mustia geeli-eyelineriä ja silmämeikkikynää. Alaluomen rajaukseen käytin Ouch!:ia ja MACin Eyeliner Mixing Mediumia. Kyseinen aine ei kylä ole mikään loistotuote, sillä rajaus lähtee joka kerta rapisemaan pois alta aikayksikön (olkoon se tässä tapauksessa vaikka attosekunti :D). Poskilla on pinkki puna Coastal Scentsin 56 Piece Blush & Eye Shadow -paletista sekä Sephoran Highlighting Bronzing Powder sävyssä Rose (02), huulilla Kikon kiilto sävyssä Fuchsia perlato (118).

Sydämessä olivat käytössä samat luomivärisävyt, pohjustuksena NYXin valkoinen Jumbo Eyeshadow Pencil (Milk). Strassit ovat Make Up Storelta. Kulmakarvan piilotukseen oiva kotikonsti on sutia naamaan liimapuikkoa. Tarkemmat ohjeet vaikkapa täältä.

21 kommenttia:

  1. Upea meikki! Osaisipa sitä itsekin...

    VastaaPoista
  2. This is a gorgeous look, i really like it :-)

    VastaaPoista
  3. hienoa saada susta kasvokuvaa! näkee heti paremmin miltä se meikki oikein näyttää.
    tosi jännä kyllä tuo sydän, tykkään!

    VastaaPoista
  4. Charming Nails, kiitos. Etkä nyt ollenkaan ala vähättelemään, upeita meikkejähän sullakin on. :)

    graphology, thank you. It's for a Valentine's day make up contest.

    ravenwaves, kiitos. :)

    susu, paina piirteet tarkasti mieleen, itsekritiikki on vielä liian kova jatkuvaan kasvokuvien julkaisemiseen. :)

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka kauniit kasvot sulla on...! Olet jotenkin tosi ihanan näköinen! :) Ja meikki on myös todella ammattimainen. En muista oletko maininnut käyneesi jonkun meikkiartistin koulutuksen..? Sun meikit alkaa olla mun suosikkeja täällä suomalaisessa blogiskenessä! Taitavia ja persoonallisia, yrittämättä kuitenkaan olla mitään huipputekotaiteellisia if you know what I mean. Me like!

    VastaaPoista
  6. Inkivääri, kiitos mieltä lämmittävästä ihanasta kommentista. :) En ole vielä ehtinyt kouluttautua tälle alalle millään tavalla, lähdin suoraan lukiosta yliopistoon. Nyt kun se tutkinto alkaa kohta olla kasassa (ja työtilanne alalla surkea), olen kyllä ruvennut harkitsemaan meikkaajan koulutusta.

    kiukkupussi, kiitos. :)

    VastaaPoista
  7. I-H-A-N-A!!!! Niin kuin joku satuhahmo :)

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia, ihanat ihana-tytöt. :)

    VastaaPoista
  9. Sä oot kyllä hurjan taitava :)

    Ei olis kyllä tullut ekana mieleen tuota liimapuikkoa ruhtyä kulmakarvoihin sutimaan :-D Mutta näköjään pelittää, näyttää niinkuin sulla ei toisella puolella kulmakarvoja oliskaan.

    VastaaPoista
  10. En minäkään sitä itse keksinyt, mutta havaitsin toimivaksi. :) Kiitos kehuista.

    VastaaPoista
  11. Wow, this is awesome! So flawlessly carried out. I love it.

    VastaaPoista
  12. Aivan upea meikki!:) Mitä tekoripsiä tässä on käytetty?

    VastaaPoista
  13. Kiitos. :) Ripset ovat NYXin nro. 181, "Side Swept".

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>