keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Oranssi toukokuu

...ja ontuvat otsikot. :D Kummallinen sää on saanut pääni sekaisin ja olen innostunut itselleni kovin epätyypillisestä väristä, oranssista. Tarkemmin sanottuna vaaleista, kullanhohtoisista mandariinin ja persikan sävyistä. Kävin alkuviikosta korjaamassa pois oman kappaleeni blogeissakin hihkutusta kevään hittikynsilakasta ja huomasin kotona, että jemmoista löytyi siihen täydellisesti mätsäävä huulikiilto.Kaverukset pääsivät kuvaan Glitteristä samassa kesähuumassa hamstratun korallinvärisen kaulakorun kanssa. Etualalla MAC lipglass (mini) Silly Girl ja taustalla Mavalan Tangerine. Eilen illalla luomivärikin oli samaa sarjaa, uudesta paletistani löytyy nimittäin juuri oikea sävy (35). :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin hankin joku aika sitten oranssin kynsilakan, tosin taisi olla joku Revlonin tms. halpis. Anyway, tajusin vaan kotona että se sävy on hyvin lähell paljon käytettyä Mavalan oranssinpunaista Nicea :D Toki paljon oranssimpi, mutta silti. Noo. Kai sitä tulee molempia käytettyä.

    VastaaPoista
  2. Jospa nämä aurinkoiset päivät jatkuisivat, niin aurinkoiset lakat saisivat käyttöä. Ja eihän ne kynsilakat kovin nopeasti vanhene, kun pitää korkin kiinni. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>