sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vappumeikkejä vol 2.

Vappuaattoaamun meikkailut onnistuivat kivasti ja ennen kaikkea pysyimme aikataulussa!
kuva lainattu twilight colan puolelta

Bubblen meikki oli kivan keväinen, vaikka siinä turkoosin sijaan lopulta olikin vihreää ja keltaista. Pohjustukseen käytin NYXin Jumbo Eyeshadow Penciliä (Milk), mutta muuten luomivärit olivat kaikki Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista. "Asiakkaani" jouduttua matkoihinsa, jäin säätämään omien kasvojeni kanssa. Pitkällisestä väkerryksestä huolimatta ehdimme ajoissa katsomaan Franzénin patsaan lakitusta. Meikki ja teekkarilakkien joukosta erottuneet valkoiset kissankorvani poikivat jopa haastattelupyynnön Pohjois-Suomen uutisiin, mutta kieltäydyin kovaäänisesti kohteliaasti kunniasta.Pohjustin vappumaskini samalla hyväksi havaitulla NYXin kynällä, luomivärinä käytin 88-paletin ohella vähän MACin hopeanvärisiä Forgerya ja Idol Eyesia. Alaluomen violetissa rajauksessa on käytetty Pure Luxen Utopia -luomiväriä ja Make Up Storen Mixing Liquidia. Strassit (Bubblegum) ovat nekin MUS:lta, ripsinä (joista ahkeran käytön seurauksena jo puuttuu palasia :( ) tälläkin kertaa NYXin numero 181, Side Swept. Vappu sujui valmistumistani juhlistaneiden kotibileiden merkeissä, ja illalla kävimme vähän tanssahtelemassa numerossa.Protestina sateiselle säälle vappupäivän meikki oli värikkäämpi. Vappulounaalle meinasi tulla hoppu, joten turvauduin taas esillä olleeseen 88 Ultra Shimmer -palettiin. Ruuan jälkeen kuuntelimme teekkaritorvia Rotuaarilla, ja illaksi suuntasimme kavereiden luokse grillaamaan. Kaiken kaikkiaan vappumme oli erittäin onnistunut ja ennen kaikkea rentouttava. Tänään pääsin jopa hassaamaan muutaman lahjaksi saamani setelin Stockmannin kosmetiikkaosastolle. :) Ostoksista lisää tuonnempana.

7 kommenttia:

 1. Olit varmasti sata kertaa hehkeämpi kuin suurin osa vappukansasta lauantaina :D

  Onko toi mun kuva muuten siitä paketista, jonka laitoin FB'n kautta? Mietin vain kun se on ihan eri värinen kuin omassa blogissani oleva, koska muokkasin sitä omaani lievästi.. :) Oli niin selkeästi sisävalaistuksessa otettu kuva että huh.

  Kiitos vielä vappunaamasta!

  VastaaPoista
 2. Voi että sä olet taitava! Niinq ihan uskomatonta!

  VastaaPoista
 3. Whoa kun olet taitava! Vappumaski näyttää ihan älyttömän hyvältä :). Teitkö alarajauksen "heitot" kostealla siveltimellä?

  Pakko muuten kysyä tuosta kulmaluun kohdan häivyttelystä, kuinka saat onnistumaan ne niin kauniisti? Omalle kulmaluulle (aka luomikuopan ulkopuolelle) kun töpöttelen luomivärit ja alan häivyttelemään niin näyttää kuin joku hiiri olisi käynyt naukkaamassa palasen eli häivytys ei todellakaan onnistu niin hyvin kuin esimerkiksi luomella. Eli värit lähtevät karkuun iholta ja niihin jää semmoinen tyhjä kohta vaikka alla olisi pohjustus.

  ... Saiko tuosta nyt selvää :D?

  VastaaPoista
 4. bubble, oli se siitä paketista, mutta vaihdoin sen. Kiitos huomautuksesta.

  Charming Nails, siis ihQ!!1! Kiitos. :)

  ravenwaves, kiitos. :)

  Panda, alarajaus on tosiaan tehty kostealla siveltimellä. Käytin irtoluomiväriä ja mixing liquidia (MUS).

  Tuo häivytysongelma kuulostaa siltä, että häivyttymisen sijaan väri ikään kuin hankautuu pois. Ymmärsinkö oikein? Auttaisiko pehmeämpi sivellin tai jokin vaaleampi luomiväri/puuteri siinä alla? En osaa sanoa, teetkö jotain "väärin", kun en ole näkemässä. :( Kevyttä kättä ja hitusen kärsivällisyyttä se vaatii.

  Ja hei, se taannoin pyytämäsi silmämeikin levitys -tutorial on ollut mielen päällä jo pitkään. Yritän saada tehtyä sellaisen tässä kevään aikana.

  VastaaPoista
 5. vou! aivan mielettömän nättinä oot ollu liikkeellä !

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>