torstai 6. syyskuuta 2012

Marjassa

Tämän tekstin piti ilmestyä jo kesällä, paras marjastuskausi kun taitaa jo olla takanapäin. Jos siis haluaisi jotain muuta kuin puolukoita, niitä ainakin vielä on. Omat käyttömarjani ovat pakastimen sijaan kylpyhuoneen kaapissa, olen tänä vuonna löytänyt useammankin mehukkaan tuoksuisen suosikin.Herbinan Marja Spa -sarjan kosteuttavan kasvonaamion sain itselleni Mustaa Kajalia -blogin ystävänpäiväkilpailusta, eli jo kuukausia sitten. Normaalille ja kuivalle iholle suunnattu, ihanasti vadelmalle (toiset sanovat mansikaksi, mene ja tiedä) tuoksuva naamio on monen muunkin bloggaajan suosikki, mitä en ihmettele yhtään. Sen sijaan, että olisin naamioinut tällä itseäni perinteiseen tapaan, olen käyttänyt tuotetta yövoiteen asemesta. Naamio on tarkoitettu poispestäväksi, mutta omaa ihoani ei haittaa ollenkaan, vaikka sen jättää kasvoille koko yöksi. Aamulla iho on mukavan pehmeä ja kosteutetun tuntuinen.

Joinakin aamuina olen levittänyt naamiota ohuen kerroksen ikään kuin päivävoiteeksi, eikä se ole ollut hassumpi siinäkään tarkoituksessa. Tarpeeksi ohuelti levitettynä toimii ainakin omalla ihollani hyvin myös meikin alla. Tehokkaan kosteutuksen ohella tuotteen parhaita puolia ovat herkullinen tuoksu ja edullinen hinta, tätä ostan varmasti itselleni myös jatkossa.

INCI: Aqua, Propanediol, Canola Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Myristyl Myristate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Fragaria Ananassa Seed Oil, Betaine, Rubus Idaeus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Tocopherol, Parfum, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid, CI 17200
Lumenen Berry Refresh -sarjan Hoitava Vartalovoide puolestaan päätyi luokseni Vippaskonstin Aliisalta (kuten niin moni muukin juttu tänä vuonna), tyttörukka kun välillä suorastaan hukkuu testattaviin tuotteisiin. Koska hädässä ystävä tunnetaan, tarjoudun tietenkin aina tilaisuuden tullen helpottamaan tuota kamalaa ahdinkoa. ;)Tämä vartalovoi(de) on tuoksultaan kuin makeaa mustikkajugurttia tai -jäätelöä - omaan nenääni erittäin miellyttävää, mutta voin kuvitella joidenkin kummaksuvan näin ruokamaista ja sokerista tuoksua. Koostumus on hyvin linjassa tuoksun kanssa: voide on ihanan kermaista ja pehmeää. Imeytyy melko nopeasti, kuivatella ei tarvitse läheskään yhtä kauan kuin esimerkiksi Body Shopin rasvaisten vartalovoiden kanssa. Jo INCIn kolmannelta sijalta löytyvä karitevoi kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti, tuote on nappivalinta allekirjoittaneen kuivuuttaan hilseileville säärille. Itse annan sekä tuoksulle että koostumukselle ainakin neljä tähteä viidestä, ostan tätäkin todennäköisesti uuden purkin entisen loputtua.

INCI: Aqua, Oleyl Erucate, Butyrospermum Parkii Butter, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Caprylic Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Canola Oil, Persea Gratissima Oil, Tribehenin, Dimethicone, Vaccinum Myrtillus Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Parfum
Trion musta hevonen on niin ikään edellä mainitusta blogikisasta saamani Goldwellin DualSenses-sarjan värjätyille hiuksille tarkoitettu 60sec Treatment -hiusnaamio. Odotukseni eivät olleet kovin suuret, mutta rakastuin tähän jo ensi käyttämältä. Voidemainen naamio vaikuttaa hetkessä - käytän sitä suihkussa tavallisen hoitoaineen tapaan sen kummemmin muhittelematta - eikä sitä tarvitse paljon kerrallaan. Sillä aikaa kun pesen kasvoni ja saippuoin vartaloni, luonnonkarheista hiuksistani tulee silkkisen sileät ja hoidetun tuntuiset.Väri on ihastuttava vaaleanpunainen ja tuoksu voimakkaasti mustaherukkainen. Jos olet käyttänyt L'Oréalin hiusvärien mukana tulevia hoitoaineita, tiedät suurin piirtein, mistä puhun. Naamiossa on melko paljon glyseriiniä, mutta heti ainesosaluettelon kuudentena myös hiuksiin voimakkaasti kerrostuvaa amodimethicone-silikonia, mikä osaltaan selittää tehokkaasti silottavan vaikutuksen. Säännöllinen syväpuhdistavalla sampoolla peseminen olisi tärkeää tällaisen tuotteen käyttäjälle, itseltäni syvis (kekseliäs uudissana, toim. huom.) tällä hetkellä puuttuu. Nopeudesta ja tehokkuudesta naamio saa ison ison plussan, mutta tykkään itse ehdottomasti eniten sen tuoksusta ja väristä. Ne tekevät aamu-unisesta suihkuhetkestä pikkuisen paremman joka kerta.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Myristyl Myristate, Amodimethicone, Punica Granatum Extract, Isopropyl Alcohol, Trideceth-5, Sodium PCA, Phenyl Trimethicone, Octyldodecyl PCA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Propylene Glycol, Lactic Acid, Trideceth-10, Quaternium-80, Glycoproteins, Methylparaben, Propylbaraben, Phenoxyethanl, Parfum, Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, C.l. 17200, C.l. 14700, C.l. 42090

* * *

Berry goodies from my bathroom cupboard. A deliciously raspberry-yoghurt-resembling face mask from Herbina that I've been using as night cream. Hydrates and softens wonderfully and smells so good. Lumene's Caring Body Cream has a mouthwatering scent as well (blueberry ice cream!), it's also super creamy and soft. Divine for my legs. The "60sec" hait treatment from Goldwell was a surprise favourite, but it feels just as good as it looks and works really fast. It also smells heavily of blackcurrant, which I like.

17 kommenttia:

  1. Mulla oli Goldwellin saman sarjan volyymipikahoitsikka. Toimi parhaiten tähän asti kokeilemistani volyymihoitoaineista. Väri oli kauniin vaal.sininen.

    Tuo samainen naamio löytyy äitini luota, jonne se jätin viimeksi. Tykkään tosi paljon. Olen saunan jälkeen sitä käyttänyt ja iho on kylä tosi pehmeä sen jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitoaine kuulostaa hyvältä, pitää laittaa muistiin. Olen viime aikoina muutenkin kiinnostunut enemmän hiustuotteista, niitä en ole testannut vielä läheskään riittävästi. :)

      Poista
  2. Offtopic, mutta mua häiritsee miten toi kuvausalusta näyttää ihan meidän ikkunasyvennykseltä :D

    Hiusnaamiolle olisi kyllä käyttöä, pitänee tarkastaa tämä DualSenses-yksilö kauppareissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mistäs sitä tietää kuka teillä käy kuvailemassa, kun ette ole kotona? :D

      Poista
  3. Tuota Marjaista sarjaa löytyy myös ihana kasvojenkuorinta! Sain joskus sellaisen setin jossa oli useampi herkullisen tuoksuinen puteli, niin kuorintaa, rasvaa, kuin jotain muutakin tököttiä. Tykkäsin kyllä kovasti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamio on sen verran vakuuttava, että sarjan muitakin tuotteita tulee varmasti vielä kokeiltua.

      Poista
  4. Pitää vissiin käydä marjastamassa, vaikka olenkin aina inhonnut sitä aktiviteettia. Äiti kielsi käyttämästä korvalappustereoita mustikkametässä ja pakotti mut keskustelemaan sen kanssa. Olin 14 v. - mikä rangaistus.
    Tuo Herbina pitää kyllä poimia omaankin kaappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samanlaisia muistoja minullakin. Selkä tuli kipeäksi eikä pois saanut lähteä ennen kuin sankossa oli tarpeeksi marjoja. Nämä marjat saa onneksi poimittua kivuttomammin.

      Poista
  5. Ah, ihanaa! :) Täytyy kyllä testata tuota Herbinan marjanaamiota. Olen etsiskellyt edullista kosteuttavaa naamiota, jota ei välttämättä tarvitsisi pestä poist.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo voi hyvinkin olla etsimäsi, hinta on siinä vitosen kieppeillä. Suosittelen!

      Poista
  6. Goldwellin DualSenses sarjan tuotteet on tosi kivoja ja tuo naamio on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä siis muistaa kokeilla muitakin tuotteita tuosta sarjasta, kiitos suosituksesta.

      Poista
  7. Voisinkin ostaa pitkästä aikaa tuon Herbinan naamion. :)

    OT, mutta ostolakossa-blogi on sinunkin listassasi, joten ajattelin kysäistä pääsetkö sinne? Minulla selain on ilmoittanut jo monta päivää, ettei saa yhteyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin tänä aamuna pääsin ihan ongelmitta.

      Poista
    2. Nyt yllättäen alkoi ostolakossa näkyä minullakin. Outoa. :O

      Poista
  8. Olisin tooodella utelias mitä vastaisit tähän haasteeseen :)
    http://thedeardiaryofmine.blogspot.fi/2012/09/10-items-i-would-repurchase.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hauska haaste! Teen varmasti heti kun saan sen ujutettua sopivaan väliin. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>