torstai 29. marraskuuta 2012

Joulukalenteri

Jos sinulla ei vielä ole joulukalenteria, nyt alkaa olla korkea aika hankkia sellainen. Joulukuu on jo ihan nurkan takana! Joulujutuista kirjoittaminenkin alkaa tuntua perustellummalta nyt, kun tänään sai viimein herätä ihastelemaan lumista maisemaa.
Oma joulukalenterini on ehkä jännittävin ikinä (ainakin omassa elämässäni, se ei yleensä ole kovin jännittävä). Ostin sen Body Shopista hieman kirpaisevaan 60 euron hintaan, mutta sisällä luvataan olevan tuotteita 130 euron arvosta. Lisäksi ainakin Helsingin Forumin myymälässä yli 50 euron ostoksesta sai kaupan päälle valdelmavartalovoin. Olen tietysti jo malttamattomana googlannut kalenterin sisällön, mutta yhtään luukkua en aio avata etukäteen!
En tiedä olisinko raskinut panostaa kalenteriini rahallisesti tämän enempää, mutta harmittaa silti vähän, etten löytänyt kaupoista niitä kahta muuta, kalliimpaa versiota, joita ainakin Ruotsissa näyttää olevan myynnissä. Ehkä eivät uppoaisi niin hyvin täällä? Tämä ostamani riittää kuitenkin itselleni varsin hyvin, odotan jo jännityksellä lauantaita. 

Saatan tehdä kalenterin sisällöstä koosteen joulun jälkeen, mutta en ala kirjoittamaan yksittäisistä tuotteista blogin puolella. Facebookissa ajattelin julkaista kuvan kunkin luukun sisällöstä sitä mukaa kuin niitä availen.

Onko sinulla joulukalenteria? Millainen?

* * *

My advent calendar for this Christmas. I love it!

37 kommenttia:

  1. Eu joulukalenteria saa avata (tai nykyaikana Googlata.. :D) etukäteen! :D Mutta kyllähän siellä kaikkia suloisia pikkujuttuja näyttää olevan, hauska idea. En tiennytkään että TBS:ssa on tuollaisia, mutta en ookaan kyllä käynyt siellä aikoihin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tietenkään saisi, en vain millään malttanut olla urkkimatta. :) Näin noita ensimmäisen kerran viime joulun aikaan Tukholmassa, kiva että saa täältäkin, edes tuota yhtä mallia.

      Poista
  2. Ja mulla on Spider-Man - suklaakalenteri, jonka työkaverit osti - en olis kyl itte ostanu.. :D No mielummin mä sen otan kun työkaverin vaal.pun. Hello Kittyn. Meillä on vähän välillä lapsenmielistä tuo touhu töissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ottaisin kyllä mieluummin Hello Kittyn. Mutta olenkin vähän vaaleanpunainen ja lapsellinen. ;)

      Poista
  3. Ei ole vielä joulukalenteria, oon kyllä ihaillut Haribon karkkikalenteria :D

    Sun kalenteri on ihan täydellinen. En tiiä vaan, että raaskisinko tuota ostaa.. Pitää myös tsekata onko sitä
    täällä meillä TBS:llä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsekkaile ihmeessä, jospa olisi. :) Karkkikalenteri kuulostaa myös tosi hyvältä, yritän vain itse säästää herkut joululle (vaikka se välillä onkin vähän hankalaa).

      Poista
  4. Itselläni on Color Instituten meikkijoulukalenteri. Ei ehkä noin laadukas, mutta toivottavasti kiva :) Voishan sitä tulevaisuudessa panostaa enemmänkin kalenteriin, nyt en raaskinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkijoulukalenteri olisi kyllä sekin ihan huippu! Tällainen ihonhoitokalenteri oli vain helpompi sallia itselleen, meikkejä kun on ennestäänkin ihan tarpeeksi.

      Poista
  5. mie harkitsen sitä kosmetiikkakalenteria anttilasta n 20e mut jos oottais muutaman päivän yli saiskohan ale hintaan senkin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saisi varmaan. :D Olisikohan näitä TBS:n kalentereja alessa joulun jälkeen? Kannattaa varmaan käydä katsomassa. Mutta joku kalenteri pitäisi kyllä olla jo lauantaina, muuten voi jäädä joulu tulematta. :)

      Poista
  6. Tollanen ois kyl kiva, mul oli joskus ala-asteella sellanen tavarakalenteri minkä mun äiti oli tehny, toi ois varmaa yhtä kiva :D Nyt sit on Myyrä paperikalenteri, oli pakko ostaa koska Myyrä vaa on nii ihana <3 Sit mulla on kyl Minnie-suklaakalenteriki ja sellanen kalenterikynttilä... Joulu vaa on paras aika vuodesta nii pitää ottaa siitä kaikki irti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tavarakalenterit olivat lapsena ihan mahtavia! Vaikka luukusta olisi löytynyt vain joku pieni nappi, siitä oli aina ihan innoissaan. Siskoni kanssa askartelimme paperikalentereita myös itse.

      Viimeisestä lauseesta olen kanssasi ehdottoman samaa mieltä, kalentereitakaan ei missään nimessä voi olla liian monta. Ja Myyrä on ihana. <3

      Poista
  7. Ostaisin Batman kalenterin vaikka heti jos jossain olis, mutta taidan tyytyä Spidermaniin.. Miun sisäinen pieni nörtti astuu taas kuvioihin..:D

    Ne kaikki vaaleanpunaiset prinsessa ja hello kitty kalenterit.. hrrr.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tykkään minä Batmanistakin, mutta ehkä enemmän silti siitä Kittystä. :D Mukavaa kuitenkin, että nykyään on paljon mistä valita. Vaikka partiolaisten joulukalenteri oli sekin kyllä aina kiva. :)

      Poista
  8. Mä olen tästä niin superkateellinen, etten kestä! Mulla ei ole edes kuvakalenteria. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ole kateellinen, sulla on paljon kaikkea muuta kivaa. :)

      Poista
    2. Oon mä vähän, mutta ka, en tajunnut, että oli linkki tuolla. :)

      Poista
  9. Ja mistä sen sisällön löytää. :) Mua kiinnostaa. Tekisi mieli ostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla minä sen linkitin, toisessa kappaleessa. "Kalenterin sisällön", klik klik.

      Poista
  10. Oi, tuo on kyllä aika houkutteleva! Mä aivan varmasti ostaisin sen Lancomen joulukalenterin, jos niitä saisi täältä tai edes jostain nettikaupasta, joka toimittaa Suomeen, mutta taitavat olla aika haluttua tavaraa. On mulla sentään Hello Kitty -joulukalenteri. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Lancômekin voisi olla aika jees. Luulen kuitenkin tykkääväni tästä vielä enemmän. :)

      Poista
  11. Mulla on joulukalenteria tarpeeksi kun yritän pitää 4- ja 2-vuotiaat tolkussa aamuisin omien suklaakalenteriensa kanssa =)
    Esikoinen onkin sitten jo 16 vee joka osaa kalenterinsa huolehtia..edelleen sellaisen tietysti halusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on varmasti yllätyksiä jokaiselle aamulle! :)

      Poista
  12. Saiskohan tuon joulukuun puolella alennuksesta? Kun ei olisi rahaa tuhlata tuohon ennen kuin veronpalautukset tulee :P Mä siis olen ostanut suurimman osan joululahjoista tämän kuun palkasta niin kukkaroon sattuu jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ainakin käydä katsomassa, voihan se olla että irtoaa. ;) Joulun alla tulee aina niin paljon kaikkia kivoja juttuja, ettei millään malttaisi odottaa alennusmyyntejä, vaikka ehkä kannattaisi.

      Poista
  13. Kiva olisi tuollainenkin, itselläni fazerin suklaajoulukalenteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva on varmasti sekin. Ei ole suklaan voittanutta. :)

      Poista
  14. Muistan kun viimejouluna äidin kanssa tehtiin jouluruokaostokset pikkukaupasta vähän ennen aattoa. Saatiin sitten kaupan päälle kaupasta kaikki loput suklaakalenterit. Niitä olikin sitten muutamisen kymmentä!

    Toinen muistan kun veljien kans teineinä saatiin vielä kalenterit, niin nehän syötiin samana päivänä. Nyt taas malttaa avata päivän kerrallaan. Mutta hauska huomata pikkuveljellä ja siskolla olevan sama vaihe nyt päällä.. ja ei ehkä malttamattomuudesta edes oo kiinni, vaan siitä kun tiedetään että mamma hermostuu. Ai että, kyllä me ollaan oltu mukavia muksuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh! Minäkin haluan asioida tuollaisessa kaupassa. :)

      Poista
  15. IHANA!!!! :D

    Mulla on töistä saatu Haribo-joulukalenteri ja olen vieläpä toivottavasti pitkään jatkuvassa herkkulakossa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo on aika ihana. :) Yritän itsekin taas (ties monettako kertaa) vierottautua sokerista, mutta pikkujouluissa ja joulun aikaan tulee ihan tietoisesti lipsuttua. Joulukalenteriansaan en onneksi ole joutunut. ;)

      Poista
  16. En tiennytkään tällaisista kalentereista. Tykkäisin kyllä itse enemmän meikkikalenterista, sillä en kuitenkaan käytä mitään jalkavoiteita tai body shopin shampoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tämä sopii paremmin, sillä meikkejä en oikeastaan tarvitse (enpä) enää lisää.

      Poista
  17. Haastetta sinulle ja mukavaa joulunodotusta! :)
    http://makeupsteps.blogspot.fi/2012/12/haastetta.html

    VastaaPoista
  18. Mistä ostit ton kalenterin?

    VastaaPoista
  19. Helsingin Forumin Body Shopista. Mutta huomaa postauksen päivämäärä. ;) Tänä vuonna kalentereja oli kuusi kertaa niin paljon kuin viime vuonna, ja ne myytiin kaikki ennätysajassa loppuun. Minäkin jäin ilman. :( Mutta ehkäpä ensi vuonna taas.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>