perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kasarihohtoa kesäkasvoille

Huhuu... Keväisen työspurtin ja sitä yhtäkkiä seuranneen kesäloman lamaannuttama bloggaaja täällä huutelee. Ajatukset ovat vielä hiukan solmussa ja kirjoitus takeltelee, mutta mitä pikemmin pääsen tästä hommasta taas jyvälle, sen parempi...

Pari vuotta kestäneen luomivärihysterian ja sitä seuranneen huulimeikkien haalimisen jälkeen meikki-innostukseni on keskittynyt lähinnä poskipuniin, korostustuotteisiin ja aurinkopuutereihin. Käytän kaikkia ympäri vuoden, mutta aurinkopuuterin pöllyyttämiselle kesä on toki kiivainta sesonkia. Tykkään käyttää sekä mattaisia että hohtavia, fiiliksestä riippuen. Olen testannut lukemattomia erilaisia ja monista olen pitänyt todella paljon. Viime kesänä löysin uuden lempparin, joka on sitkeästi puolustanut paikkaansa vielä tänäkin vuonna.
Sain toissakeväänä Joe Blascolta testattavaksi pienen purkillisen kryptisesti nimettyä Hi-Tone Intensifieria, joka lähemmän tutkiskelun myötä paljastui hohtavaksi aurinkopuuteriksi. Vaikka Blasco juhlii jo kolmattakymmenettä vuottaan Suomen markkinoilla (huomaa Miami Vice -henkinen taideotos), merkki oli jäänyt minulle etäiseksi. Tiesin toki paljon puhutut meikki- ja peitevoiteet, mutta itse en ole tullut kokeilleeksi niitä. Enkä välttämättä olisi osannut tarttua tähänkään purkkiin, ellei sitä olisi minulle erikseen tarjottu.
Onneksi tarjottiin, sillä Blascon poika hyppäsi kerrasta kestosuosikiksi. Jauhemainen tuote on pakattu pieneen, kierrekantiseen purkkiin, jonka mukana tulee pehmeä vippa. Vipalla olen heittänyt valkoposkihanhea ja päätynyt käyttämään skunkkisivellintä, jolla pelottavan tumman jauheen saa levittymään kauniin kevyesti.
Hi-Tone Intensifier muistuttaa minua kahdeksankymmentäluvun maapuutereista, noista mineraalimeikkien esiäideistä. Muistan joskus itsekin ihastelleeni terrakottasaviseen purkkiin pakattua kimaltelevaa jauhetta kummitätini meikkipöydällä. Pakkauksessaan tuote näyttää vaikeasti lähestyttävältä, mutta helmiäisenhohtoisena se on kuitenkin helppo levittää kasvoille. Lopputulos on raikas eikä yhtään tunkkainen.
Vai mitä? Kuvassa kasvoillani on meikkivoidetta, peiteainetta ja puuteria (sekä tyynyn jäljet), päälle pyöritelty Hi-Tone Intensifieria. Ei erillistä poskipunaa tai muita hohtotuotteita. Tykkään itse tästä todella, todella paljon, sopii erityisen hyvin raikkaan kuulaisiin kesäpäiviin. Ja miksei helteellekin. Näyttää upealta hiukan päivettyneillä kasvoilla ja antaa sopivasti väriä kalmankalpeille.

Ainoana miinuksena mainittakoon kalliimpi hinta (52,30 euroa Sokoksen verkkokaupassa), mutta tuote toisaalta paikkaa tämän puutteen erinomaisesti riittoisuudellaan. Vaikka pakkauksessa on jauhetta vain 6,5 grammaa, se on riittänyt säännöllisessä käytössä reilusti yli vuodeksi. Eikä ole vielä edes loppumassa. Blascoa maahantuovan Norris Cosmeticsin nettisivujen mukaan sävyjä on tarjolla vain tämä yksi, Bronzer nimeltään.

Tuotteesta ovat aiemmin kirjoittaneet myös ainakin Sonia ja Nea, käy kurkkaamassa jos kiinnostuit. Käytätkö itse aurinkopuuteria? Vain kesäisin vai ympäri vuoden? Kumpi on helpomi, mattainen vai hohtava?

2 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä mattainen aurinkopuuteri varjostuksiin, ja päälle länttään vielä vanhoista, erilaisista lämpimistä sävyistä sekoitettua kimaltelevaa poskipunaa. Sen sävy on siis myös hyvin lähellä aurinkopuuteria. :) Talvella se on aavistuksen ehkä liian tumma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, olen unohtanut vastata tähän. Anteeksi. Sinulla on aina tosi nätin väristä poskipunaa, sopii väritykseesi. Pisamaposkille aurinkopuuteritkin käyvät nätisti vaikka ihan sellaisenaan, tällaisen kalpeanaaman täytyy aina vähän säätää. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>