torstai 5. syyskuuta 2013

Hiuksista vielä (ja arvonnan voittajat!)

Jaa että mitäkö kuuluu? Hyvää. Olen täyttänyt pyöreitä vuosia ja olemme mieheni kanssa muuttaneet kimpsumme ja kampsumme aivan toiselle puolelle kaupunkia. Siinä sivussa olen odotellut hiusteni kasvamista. (En sentään ole kuunnellut sitä, tuli mieleen tämä "rahti piisi".)

Lupasin palata mainittuun hiusasiaan jo useampi viikko sitten, mutta taas tässä kävi näin. No nyt kuitenkin. Muokkasin alkuperäistä Nioxin-tekstiäni, kun postauksen julkaisemisen jälkeen menin kurkkimaan otsaani kylpyhuoneen peilistä. En odottanut näkeväni muutosta lähtötilanteeseen, mutta sielläpä oli pieniä, lyhyempiä hiuksia! Ainakaan toistaiseksi kaljut länttini eivät ole silti muuttuneet upeaksi leijonanharjaksi, joten saatoin myös nähdä omiani tai hiukset olivat katkeilleet. Tässä kuitenkin vertailukuva:

Vasemmalla otsani ongelmakohta ennen epäsäännöllisesti käytettyä Nioxin-kuuria, oikealla parin kuukauden käytön jälkeen. Neljätoista vuotta uinuneet hiusjuuret eivät ymmärrettävästikään juuri hätkähdä parista uudesta hiustuotteesta, mutta ihan kuin niitä olisi pari enemmän. Onko? Vai kuvittelenko? Ehkä.

Pari teistä pääsee silti testaamaan itse, kuten lupasin. Arvoin Nioxin-tuotepaketin voittajiksi nimimerkin saarah (kommentti 10.8.2013 klo 14.16) ja Mari (kommentti 21.08.2013 klo 11.05). Onnea! Teidän tulisi nyt lähettää minulle sähköpostia, jossa vastaatte seuraaviin kysymyksiin:
 1. Ovatko hiuksesi aina olleet samanlaiset (ohuet) vai ovatko ne ohentuneet huomattavasti?
 2. Ovatko hiuksesti karheat? Tunnetko yksittäisen hiuksen sormiesi välissä, jos et liikuta sormiasi?
 3. Ovatko hiuksesti värjätyt tai muulla tavalla kemiallisesti käsitellyt?
Näiden lisäksi tietysti vielä postiosoite, jotta paketin saa toimitettua perille.

5 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut biotiinia? Sitä saa sekä ihmisille että eläimille tarkoitettuna apteekista paitsi että eläimille tarkoitetut valmisteet on paljon halvempia. Sen pitäisi parantaa hiustenkasvua ja vahvistaa kynsiä. Söin kuurin pari vuotta sitten siinä toivossa, että hentoiset kynteni vahvistuisivat. En huomannut mitään eroa kynsissä ja olin jo lopettamassa kuuria, kun kampaajani kerran hihkaisi "herrajumala, sullahan on täällä satoja uusia hiuksia". No, aika pian totesin sen itsekin, koska uudet hiukset sojotti pystyssä muiden hiusten välistä. Sittemmin uudet hiukset on ottaneet vanhat kiinni pituudessa, mutta mitään leijonanharjaa mulla ei edelleenkään ole. Pitäisi varmaan syödä useampi kuuri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Captain Obvious strikes again (sori, oli pakko, koska jotenkin vaikea uskoa että ei olisi biotiinia kokeillut tai siitä kuullut xD)

   Poista
  2. Vieno, itse asiassa en ole kokeillut, olen vain jotenkin tyytynyt osaani. Priorinia napsin joskus useammankin purkillisen, ja se kyllä auttoi. Taidan laittaa jonkin biotiinivalmisteen ostoslistalle, kohtapuoliin kun täytyy joka tapauksessa tehdä tilausta Iherbiin. :)

   Anonyymi, uskomatonta, mutta totta! ;) No, toki olen biotiinista kuullut, mutta toistaiseksi on jäänyt kokeilematta. Mutta pian testaan!

   Poista
 2. Et kuvittele, kyllä niitä selvästi näyttää olevan enemmän! Hienoa, tuo taitaa toimia :)

  Satu

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>