keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Karpalonpunaista yritystä

Nappasin pitkästä aikaa kuvia ihan oikeasti käytössä olleesta meikistä. Tykkään askarrella meikkejä blogia varten, mutta olen taantunut meikkaamaan melko tylsästi arkisin. Viime lauantaina olimme kuitenkin saaneet kutsun ystävämme valmistujaisjuhliin, ja halusin käyttää tilaisuuden laittautua. Juhlat yhdistettynä syksyyn olivat inspiroiva alusta iltameikille, josta tuli tällä kertaa punasävyinen kultaisella mausteella.

 
Tahdoin pitkästä aikaa käyttää Macin Cranberrya, joka metallinhohtoisena marjanpunaisena on edelleen suosikkiluomivärejäni. Se myös korostaa silmieni sinisyyttä kauniisti. Paritin karpalon sävyihin Makeup Geekin vaaleankultaisen Bleached Blonden, joka ei ole aivan kirkas kultainen, vaan sopivalla tavalla maanläheinen. Silmän sisänurkan vaalea väri on Loracilta, ulkonurkan tummentamiseen käytin Urban Decayn Darkhorsea. Häivyttelyssä oli apuna Makeup Geekin persikkaisen vaaleanpunainen Cinderella. Ripset ovat Ardellin Demi Wispies, vaalea sisäkajal tuttuun tapaan IsaDoralta.

Yritin ottaa kuvia meikistä kokonaisuudessaan, mutta hämärä ja kiire tekivät tepposensa ja sain tulokseksi vain tällaisen onnettoman utuisen muikistelukuvan. Ehkä siitä jotain näkee, mutta ilme on poikkeuksellisen hölmö. Huulilla vaalean beige Social Light -kiilto Macilta, poskilla muistaakseni Make Up Storen poskipuna Metal Cherry.

Tällaista siis, pitkästä aikaa. Minkälaiset sävyt ovat lemppareitasi luomiväreissä syksyisin?

17 kommenttia:

 1. Syksyiset tummat mattavärit <3 kaunis meikki, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksyn sävyt ovat mös omia lemppareitani. :)

   Poista
 2. Mä aina jämähdän samoihin loputtomasti eikä vuodenajatkaan useimmiten hetkauta tätä toimintaa. :D

  Just mietin kyllä tänään, että mieli tekisi kokeilla punasävyjä enemmänkin mutta en jotenkin osaa. Ihanaa, että sä osaat, ehkä mäkin nyt uskaltaudun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalla vain, tällaisilla viininpunaisilla on helppo aloittaa. :) Tuohon sisäluomelle kun laittaa jotain muuta väriä, niin ei ole pelkoa itkusilmäefektistäkään.

   Poista
  2. Haa, uskalsin kuin uskalsinkin! Pinkit kolmevuotissynttärit olivat mainio tilaisuus kokeilla pinkimpää meikkiäkin. :)

   Poista
 3. Syksyisin (lempivuodenaikanani!) huomaan aina tarttuvani syksyisiin / maanläheisiin sävyihin: ruskeat, kuparit, pronssit, viininpunaiset, (tummahko) kulta, musta ymym.. Tämä pätee niin meikkeihin, vaatteisiin kuin kynsiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on minunkin suosikkivuodenaikani, ehdottomasti! Huokaan oikein helpotuksesta kun kesähepenet ja kuumat säät jäävät taaksepäin ja saa luvan kanssa alkaa myyräillä sisätiloissa. Tummat sävyt hiipivät mukaan huomaamatta, kaikki luettelemasi ovat tällä hetkellä kuuminta hottia myös omassa meikkirepertuaarissani. :)

   Poista
 4. Aivan upea meikki,ja ihan mielettömät värit! Tykkään,ja pistän muistiin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja pistä ihmeessä, olisi mukava nähdä sinunkin versiosi tästä teemasta.

   Poista
 5. Upea meikki! Mäkin olen aivan ihastunut MACin Cranberryyn juuri nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana sävy. Ensimmäisiä ei-ruskeita luomivärejä, joita ostin, oma nappini on vuodelta 2006. Palaan siihen säännöllisesti uudelleen, kertaakaan en ole saanut Cranberryllä tehtyä rumaa meikkiä. :)

   Poista
 6. ois sulla on kyllä ihan älyttömän kauniit silmät! ja tosi upeita meikkejä osaat tehdä! :)

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihanat ruskasävyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistuis varmaan sullekin. :) Eikä kun, sopisivat varmasti myös sinun silmiisi todella nätisti.

   Poista
 8. Kaunis, sekä meikki että malli! :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>