sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Matkahaalinta

Palasin toissapäivänä etelänmatkaltani, ja tässä laukkuja purkaessani ajattelin samalla näyttää reissusta mukaan tarttuneita ostoksia. Ennalta arvattavasti shoppailin eniten Sephorassa, minkä lisäksi nappasin lentokentän duty freesta mukaani pari tuoksupakkausta. Barcelonasta kosmetiikkaa etsivälle voin suositella Rambla de Catalunyalla olevan Sephoran lisäksi ainakin El Corte Inglesin (Placa de Catalunya) kosmetiikkaosastoa sekä Maremagnum-ostoskeskusta (rannassa, satama-altaaseen rakennetulla nimekkeellä). Viimeisestä löytyvät Kikon ja Flormarin myymälät sekä pieni kosmetiikan sekatavarakauppa, joka myi muun muassa NYXiä ja Sleekiä. Koska Kikoakin saa tätä nykyä tilattua Suomeen, ja läkähdyttävän kuuma sää söi suurimman osan ostoshaluistani, en itse poiminut noista pikkuliikkeistä mitään.

Urban Decayn viime syksynä julkaistun Naked 3 -paletin kanssa arvoin kaikista pisimpään. Rakastan UD:n luomivärejä, mutta yhtään uutta nappia en tietenkään tarvitsisi. Päädyin silti kaupassa pyyhkäisemään paria sävyä sormiini, enkä sen jälkeen oikein enää voinut perääntyä. Ihania. Ennestään minulla on Naked-paleteista se ensimmäinen, mutta kakkonen puuttuu, kun en julkaisuhetkellä ollut siitä niin innoissani. Nyt vähän himottaisi sekin... Mielestäni tämä kolmonen on sävyiltään ehdottomasti kaunein, ja punertavat värit sopivat hyvin sinisten silmieni kanssa.

Myös vuosi sitten lanseeratut Revolution Lipstickit ovat olleet ostoslistallani siitä lähtien, kun näin niistä ensimmäiset swatchit ja blogiarviot. Naked on sävyltään lämmin, vaaleanpunainen nudepuna, jollaista minulta ei ihme kyllä vielä löytynyt. Muutkin tarjolla olleet sävyt olisivat olleet herkkuja, mutta ajattelin nyt ensin testata tämän ja miettiä sitten, tarvitsenko useampia. Kokeilin punaa yhtenä iltana, ja levittyvyys sekä tuntuma olivat erinomaisen hyviä. Kestävyydestä en osaa sanoa, kun en ehtinyt juuri peilailla illan mittaan. Metallinen hylsy on todella kaunis ja mukavan raskas. Korkki ei tosin napsahda sulkeutuessaan, mistä ihan pieni fiilismiinus. Hyvin se kiinni pysyy, mutta hyvä korkin napsaus on tärkeä ominaisuus, tiedätte varmasti mistä puhun. ;)

Narsin Pro Prime -meikinpohjustaja (tässä Pore Refining -versio) oli tavallaan heräteostos, tavallaan ei. Etsin siskolleni tuliaisiksi hyvää primeria, ja muistin kuulleeni kehuja tästä. Ostin sitten yhden itsellenikin, koska koostumus vaikutti tosi hyvältä. Tuote on ohutta, miltei vesimäistä, ja imeytyy todella nopeasti. En ole oikein osannut käyttää pohjustustuotteita kasvoille, kun kaikki ovat usein niin paksuja ja silikonisen tuntuisia. Tämä ei. Oikein miellyttävä tuttavuus, joka piti meikin paikoillaan ihan hyvin, vaikka koko naama oli sulaa helteessä.

Chanelin voidemainen aurinkopuuteri Soleil Tan de Chanel on ollut toivelistallani kaikkein pisimpään. Bongasin tuotteen Pixiwoon videoilta heti samana vuonna kuin he aloittivat youtube-kanavansa. Eli joskus vuoden 2009 kieppeillä, muistaakseni. Nyt olin viimein päättänyt hankkia tämän, mutta sekä Helsinki-Vantaan lentokentällä että Sephorassa myytiin eioota. Onneksi löysin yhden El Corte Inglesiltä, purkki on sittemmin tehnyt minut valtavan onnelliseksi. Voidemaisista poskipunista innostuneena en enää pelännyt voidemaista rusketustakaan, vaan käytin tätä heti ostopäivänä, ja olen käyttänyt joka päivä sen jälkeen. Vastaisuudessa en aio vaivautua edes yrittämään puuterimaisilla poskipunilla ja aurinkopuutereilla meikkaamista hellesäässä. Tuloksena ovat vain laikukkaat posket koristeltuna siellä täällä valuvilla punaruskeilla hikinoroilla. Voidemaiset tuotteet pysyvät niin paljon paremmin, ja jälki on kivan luonnollinen.

Guerlainin ihanasta Aqua Allegoria -tuoksusarjasta minulla on ennestään yksi täysikokoinen pullo, mutta olen jo kauan tahtonut kokeilla muitakin sarjan hajuvesiä. Ostin paluumatkalla lentokentältä neljän miniatyyripullon setin, jossa on 7,5 ml kutakin tuoksua. Pakkauksessa olivat mukana pirtsakan limentuoksuinen Limon Verde, hedelmäinen ja raikas Mandarine Basilic, kepeän vihreä Herba Fresca sekä makean kukkainen Flora Rosa. Näistä täytyy vielä joskus kirjoittaa ihan oma postauksensa, kaikki ovat aivan upeita! Nimen perusteella Flora Rosa vähän arvelutti, mutta se ei olekaan puhdas ruusutuoksu, vaan enemmän kirpeän marjainen. Muista tiesin pitäväni jo ennen kuin edes pääsin haistelemaan.

Koska olen hulluna miniatyyreihin (ja hajuvesiin, mutta ei puhuta nyt siitä), täytyi lentokenttämyymälästä ottaa mukaan vielä toinenkin setti. Cacharelin tuoksuja en ole koskaan käyttänyt, mutta niitä kutkutti kokeilla. Lähes kaikki pakkauksen hajuvedet ovat omalla tavallaan klassikkoja, kukkainen Anaïs Anaïs ja etunenässä (no pun intended). Sen lisäksi paketista paljastuivat kukkais-hedelmäinen Amor Amor, samasta tuoksusta myöhemmin tehty itämaisempi flanker Amor Amor Forbidden Kiss, myskinen, kevyt Noa sekä voimakas itämainen LouLou hauskassa kasaripullossaan.

Siinäpä tärkeimmät tuliaiset. Purkkihulluna ratsasin toki myös Mujin, josta hamstratuista pikkupakkauksista voisin ehkä vielä kirjoittaa myöhemmin, kun kuitenkin liittyvät aiheeseen. Nyt riennän puunaamaan itseäni, sillä illalla on leffateatterissa treffit Monty Pythonin kanssa.

Millaisia lomaostoksia sinä olet tehnyt?

15 kommenttia:

  1. Oih, ihanat ostokset! Erityisesti Naked3, Revolution Lipstick ja tuo Chanel <3

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia olet tehnyt! Itseltänikin löytyy tuo Naked3 -paletti :) Tuota Narsin pohjustajaa täytyy jossain vaiheessa kokeilla. Barcelona on muuten aivan ihana paikka! :) Olin siellä toissakesänä ja sinne on ehdottomasti päästävä uudelleen. Shoppailumahdollisuudet ovat erinomaiset!

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelona on ihan mahtava, sinne on pakko päästä uudestaan! Voin suositella tuota Narsin primeria, on aika ässä. :)

      Poista
  3. Voi elämä miten ihania noi Guerlainin miniatyyripullot! Kuolen! <3

    VastaaPoista
  4. Oi, mäkin haluan tuollaisen Guerlain-minisetin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa näköjään vain pitää silmät auki lentokentillä. Suomessa noita täysikokoisiakaan AA-pulloja ei näy niin usein, tuolla Barcelonan kentällä oli niitäkin vaikka minkälaisia! :O

      Poista
  5. Mä pyörittelin Ranskassa Naked 3:sta käsissäni varmaan neljään otteeseen, enkä lopultakaan ottanut sitä. Ajattelin, että punakalle ja pisamaiselle iholle + sinisille silmille nuo punertavat sävyt ei sovi, vaan tuloksena on silmätulehduslook. Olinko sittenkin väärässä? Apua :D mulla on Naked 1 ja se on ihana, kakkonen oli musta liian samankaltainen ykkösen kanssa. Hmm. Toivottavasti nään pian Naked 3 -meikkejä täällä niin voin jatkaa pohdintaani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinisille silmille punertavat sävyt kyllä passaavat, mutta ihonsävy voi sitten olla se kriittisempi. Naked 3 on täynnä ihania sävyjä, yritän saada joskus meikkejäkin kehiin... :)

      Poista
  6. Hei, ennen kuin ostat Naked2:n niin olen tekemässä lähiaikoina päivitystä blogiini, jossa tarkoituksena olisi swatchata kaikki 3 palettia. 1&2 ovat melko samankaltaisia, joten ajattelin, että haluat tutustua ennen ostopäätöstä, toki aiheesta varmasti on hurjasti postauksia ympäri nettiä jo valmiiksi mutta aattelin ilmoittaa mikäli aihe kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitti vinkistä! Siinä kakkosessa on tosi kivoja taupen sävyjä, mutta niitä minulla toisaalta löytyy jo ennestäänkin. En ole ihan vakuuttunut sen tarpeellisuudesta, mutta sellainen pieni "kaikki kerätään" -vimma tuntuu nyt olevan päällä. :D

      Poista
  7. Mä olen ostanut lomalla tosi vähän kosmetiikkaa - jes, kerrankin voin sanoa näin!

    Upeita ostoksia! Haluaisin päästä itsekin kokeilemaan tuota Chanelin aurinkopuuteria. Olen kuullut siitä paljon kehuja, ja erityisesti yksi tuttu ammattilaismeikkaaja vannoo sen nimeen. Naked 3 on <3

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>